zadra nova

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Kolovoz 13, 2019 13:31

Učinkovita koordinacija i poticanje regionalnog razvoja cijele Zadarske županije središnja je aktivnost Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao regionalnog koordinatora. Veći dio tih aktivnosti realizirat će se kroz projekt ZADRA NOVA ZA VAS.

Četvrtak, Svibanj 23, 2019 10:09

Početna konferencija projekta „PEPSEA - Protecting the Enclosed Parts of the Sea in Adriatic from Pollution“ održana je jučer u prostoru Code Hub-a Zadar. Organizator konferencije bila je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA koja je ujedno i vodeći partner na projektu.

Srijeda, Svibanj 8, 2019 14:29

Danas je, u sklopu Europskog tjedna, održan "Dan otvorenih  vrata" Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Uz slogan -  "ZADRA NOVA za Vas", uzvanicima je predstavljen rad regionalnog  koordinatora Agencije. Prisutne su pozdravili čelni ljudi Agencije dok je  predavanje o javnim pozivima i pozivima u najavi govorio voditelj Odjela za pripremu projekata i programa Ive Surić.

 Brojni projekti i otvoreni pozivi

Srijeda, Veljača 27, 2019 11:38

Dva mjeseca nakon imenovanja Marine Dujmović Vuković  za ravnateljicu županijske Agencije za razvoj Zadra Nove, njezina zamjenica Marica Babić podnijela je ostavku na svoju dužnost. Prema informacijama iz vladajuće stranke, Babić je nezadovoljna činjenicom da je  već dugo godina u drugom ešalonu kadrova, odnosno da joj nije omogućeno rukovodeće mjesto, unatoč činjenici da je Zadru donijela projekte vrijedne milijune kuna.

Petak, Veljača 22, 2019 14:28

Projekt Zadarske županije i 13 osnovnih škola pod nazivom  "Osigurajmo obrok i dalje" dobio je 100% financiranje u iznosu od  642.645,96 kuna, objavljeno je stranicama ZADRE NOVE.

Četvrtak, Prosinac 6, 2018 10:18

Članovi Upravnog vijeća Agencije za razvoj Zadarske županije, Zadre  Nove, obavilo je testiranje triju kandidatkinja za ravnateljsko  mjesto ove ustanove. Na natječaj su pristigle četiri  molbe, jedna je bila  nevažeća te je Vijeće obavilo razgovore s tri kandidatkinje: aktualnom ravateljicom Sanjom Peričić, njezinom zamjenica Maricom Babić i aktualnom  pročelnicom Ureda župana, Marinom Dujmović Vuković.

Srijeda, Studeni 14, 2018 09:31

Upravno vijeće  Agencije za razvoj Zadarske županije, Zadre  nove,  jučer je otvorilo koverte s prijavama na natječaj za imenovanje  ravnatelja ili ravnateljice ove javne ustanove. Vijeću su  pristigle četiri  molbe, a osim jedne javnosti potpuno nepoznate osobe, molbe su poslale sljedeće kandidatkinje: aktualna ravateljica Sanja Peričić, njezina  zamjenica Marica Babić te jedno sasvim neočekivano ime - aktualna  pročelnica Ureda župana, Marina Dujmović Vuković.

Nedjelja, Listopad 14, 2018 20:18

Regionalni koordinator Zadarske županije ZADRA NOVA i dalje kontinuirano provodi čitav niz aktivnosti s ciljem pripreme i provedbe razvojnih projekata od interesa za ujednačeni socijalni i gospodarski razvoj županije.

U proteklom periodu pripremili su projekte za ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja i osnovne škole Zadarske županije, a koji su prihvatljivi za financiranje iz Europskog socijalnog fonda.

Srijeda, Svibanj 16, 2018 09:58

Ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar uručili su u ponedjeljak, 14. svibnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu ugovore za 55 projekata vrijednih više od 71 milijun kuna. Među projektima odobrenima za financiranje je i projekt „SOS - Surađuj i ostvari sebe“, čiji je prijavitelj Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, te je ugovor preuzela ravnateljica ZADRE NOVE Sanja Peričić.

Ponedjeljak, Listopad 23, 2017 13:57

Otvaranje studija informacijskih tehnologija na Sveučilištu u Zadru za razvijanje projekata koji se financiraju iz EU fondova stvorilo je nove mogućnosti za razvoj poduzetništva na širem području Zadarske županije. Renata Marušić, voditeljica Odjela za provedbu EU projekata u ZADRA NOVA timu naglašava kako je u tijeku projekt CODE koji je među ostalima, usmjeren na studente studija informacijskih tehnologija.

Stranice