zadra nova

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Studeni 14, 2018 09:31

Upravno vijeće  Agencije za razvoj Zadarske županije, Zadre  nove,  jučer je otvorilo koverte s prijavama na natječaj za imenovanje  ravnatelja ili ravnateljice ove javne ustanove. Vijeću su  pristigle četiri  molbe, a osim jedne javnosti potpuno nepoznate osobe, molbe su poslale sljedeće kandidatkinje: aktualna ravateljica Sanja Peričić, njezina  zamjenica Marica Babić te jedno sasvim neočekivano ime - aktualna  pročelnica Ureda župana, Marina Dujmović Vuković.

Nedjelja, Listopad 14, 2018 20:18

Regionalni koordinator Zadarske županije ZADRA NOVA i dalje kontinuirano provodi čitav niz aktivnosti s ciljem pripreme i provedbe razvojnih projekata od interesa za ujednačeni socijalni i gospodarski razvoj županije.

U proteklom periodu pripremili su projekte za ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja i osnovne škole Zadarske županije, a koji su prihvatljivi za financiranje iz Europskog socijalnog fonda.

Srijeda, Svibanj 16, 2018 09:58

Ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar uručili su u ponedjeljak, 14. svibnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu ugovore za 55 projekata vrijednih više od 71 milijun kuna. Među projektima odobrenima za financiranje je i projekt „SOS - Surađuj i ostvari sebe“, čiji je prijavitelj Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, te je ugovor preuzela ravnateljica ZADRE NOVE Sanja Peričić.

Ponedjeljak, Listopad 23, 2017 13:57

Otvaranje studija informacijskih tehnologija na Sveučilištu u Zadru za razvijanje projekata koji se financiraju iz EU fondova stvorilo je nove mogućnosti za razvoj poduzetništva na širem području Zadarske županije. Renata Marušić, voditeljica Odjela za provedbu EU projekata u ZADRA NOVA timu naglašava kako je u tijeku projekt CODE koji je među ostalima, usmjeren na studente studija informacijskih tehnologija.

Četvrtak, Srpanj 6, 2017 22:00

U prostorijama ZADRE NOVE okupilo se 12 turističkih poduzetnika s područja Zadarske županije koji su za obogaćenje turističke ponude ukupno dobili gotovo 500.000 kuna bespovratnih sredstava Ministarstva turizma, a pri čemu je pomogla ZADRA NOVA.

Tako će se na području naše županije u turističkoj ponudi uskoro naći 10 novih bazena, jedna kuća za odmor upotpunjuje sadržaje jacuzzijem i saunom, te će se rekonstruirati brod za krstarenje. 

Nedjelja, Siječanj 29, 2017 00:00

Kroz 30 mjeseci, koliko se predviđa da će projekt trajati, planira se postavljanje i promocija električnih vozila (e-bicikli, e-skuteri, e-autobusi, e-auti) namijenjenih turističkoj uporabi diljem Zadarske županije

Utorak, Svibanj 5, 2015 00:00