odbojka na pijesku

hsi_odbojka na pijesku_muski
Subota, Srpanj 24, 2010 00:00

Tomislav Fuzul i Bruno Šimunić pobjednici su turnira u odbojci na pijesku HSI, nakon što su u polufinalu svladali favorite turnira Antonia Suraća i Damira Paleku, a u finalu Filipa Hrabrova i Zvonimira Barića. U polufinale se između devet parova, koji su igrali u tri skupine svatko sa svakim, plasirao i par Luka Bakale i Stipe Knežević, koji je u prvom polufinalnom susretu u velikoj borbi poražen od Hrabrova i Barića 2:0 (19:17, 15:13).

Petak, Srpanj 23, 2010 00:00

Marieta Mudrovčić i Maria Pehar pobjednice su turnira u odbojci na pijesku HSI, koji je okupio 11 sastava iz Hrvatske, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Australije te selekcije HSI. U polufinale su se plasirali parovi iz Hrvatske, uz pobjednice i parovi: Andrea Čanković i Marta Ugarković, Marina Vikić i Bruna Bugarija te Tamara Vrkić i Daria Ugarković.

Ponedjeljak, Srpanj 5, 2010 00:00

Turnirom odbojke na pijesku u subotu je započeo bogat sportski program koji će ovo ljeto uveseljavati posjetitelje plaže na Kolovarama. Izgradnjom novog, polivalentnog igrališta, na gradskom je kupalištu održan prvi iz serije planiranih turnira čija je svrha oživljavanje Kolovara, animiranje mladih za bavljenje sportom, odnosno unapređenje turističke ponude Grada Zadra.

Subota, Srpanj 3, 2010 00:00

Izgradnjom polivalentnog terena na pijesku na plaži Kolovare stvoreni su preduvjeti za organizaciju sportskih manifestacija ovog ljeta.

punta_odbojka1
Ponedjeljak, Kolovoz 3, 2009 00:00

Povodom Dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, Klub odbojke na pijesku Bibinje u suradnji s udrugom mladeži Bibinja organizirao je mješoviti turnir u odbojci na pijesku pod nazivom "Punta 2009. mix". Turnir se održao u nedjelju 2. kolovoza na plaži Punta u Bibinjama ispod Marine Dalmacija.

Nastupilo je sedam ekipa mahom iz Bibinja i Zadra. Turnir je bio miješani, ekipe su imale dva muška igrača i jednu igračicu.

mladen_paleka
Nedjelja, Svibanj 31, 2009 00:00

Grad Zadar nas u svom programu, usprkos našim planovima i detaljnom programu, nije izgleda prepoznao kao kvalitetnog prvoligaša, nego nas je svrstao u kategoriju bezbroj rekreacijskih klubova ili udruga - tvrdi Paleka

kinder
Subota, Srpanj 26, 2008 00:00

U konkurenciji 24 prijavljena para najbolji je bio dvojac Nikola Jugo iz Rijeke i Krunoslav Uzelac, od prije godinu-dvije žitelj Pakoštana. Drugoplasirana ekipa zadarskog Uskoka, Josip Viduka i Tomislav Jović, sreću će morati potražiti na nekom od turnira koji slijede