ix izborna jedinica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 11, 2020 17:02 1

U utorak navečer iz SDP-a je stigla informacija o stranačkoj listi za IX. jedinicu koju bi Središnjica prezentirala na sjednici Glavnog odbora ove subote. Kako to obično biva, imena i njihove pozicije na listi »procure« znatno prije objave liste, pa se tako može čuti kako je čelnica Županijskog odbora Renata Sabljar Dračevac na visokom drugom mjestu, a bivša saborska zastupnica Sabina Glasovac na šestom.

Četvrtak, Lipanj 11, 2020 16:58

Iako je trebao biti nositelj liste za IX. izbornu jedinicu, Tomislav Karamarko ne samo da neće biti prvi na listi svoje koalicije, već se potpuno povlači iz izborne utrke. Ovu vijest potvrdio nam je njegov kolega iz NHR-a, Krešimir Kartelo, sa čijom je strankom Karamarko trebao izići na izbore za Sabor:

Utorak, Lipanj 2, 2020 15:30

Ministar uprave u Vladi RH, Ivan Malenica, nosit će listu u 9. izbornoj jedinici. Tridesetpetogodišnji Šibenčanin u Zadru je slabo poznat, ali bi listu trebala pojačati poznata imena iz Zadarske županije.

Nedjelja, Studeni 8, 2015 00:00

U izborno jutro obišli smo grad Nin te susjedne općine Privlaku, Vir, Vrsi i Ražanac, Zatim Pag te Sukošan Uočili smo dosta dobar odaziv građana. Lijepo i toplo jesensko vrijeme ipak je poticajno djelovalo na birače da daju svoj prilog odabiru kandidata za koje se nadaju da će ih najbolje zastupati. Većina birača izrazila je nadu u boljitak.

bozidar kalmeta
Srijeda, Svibanj 27, 2015 00:00

Kao jedna od "gotovo sigurnih" informacija ovih je dana u medije lansirana priča o tome kako će šef HDZ-a, Tomislav Karamarko, biti nositelj liste za IX. izbornu jedinicu. Ova je jedinica na parlamentarnim izborima HDZ-u bila jedna od najvažnijih pa bi, gledajući s te strane, bilo logično da prvi čovjek HDZ-a zauzme i prvo mjesto na listi.