odbojka

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Žao mi je što nismo pobijedili jer smo imali priliku u petom setu. Međutim, najvažnije je da se dižemo, a to je garancija da će brzo doći i utakmice u kojima ćemo osvajati više od jednog seta ili jednog boda - rekao je Marin Masnić, trener Zadra

Ponedjeljak, Listopad 19, 2015 00:00

Drenova je praktično prošetala Višnjikom. Jedini period donekle solidne igre domaćih bio je sredinom prvog seta kada je na servisu Surać Zadar od 9:12 došao do 14:13

Četvrtak, Rujan 10, 2015 00:00

Odlaskom Belića i Josipa Viduke zaokruženo je (privremeno) povlačenje cijele generacije igrača koji su se okupili nakon Domovinskog rata i bili dugogodišnji oslonac „plavih"

Srijeda, Kolovoz 19, 2015 00:00

Odbojkaši Zadra počeli su s pripremama za novu sezonu.  Nakon je prošle sezone zauzela treće mjesto u Skupini II, odnosno ukupno 11. u prvenstvu Hrvatske, momčad Marina Masnića doživjela je bitne  promjene. U sastavu više nema Stipe Belića, te Josipa Viduke, Marija  Grubišića i Bobana Čavraga, koji je ozlijeđen.

Subota, Ožujak 7, 2015 00:00

Ponedjeljak, Veljača 16, 2015 00:00

Početak doigravanja za prvaka u Skupini II donio je Zadranima tri boda izborena nakon tri neizvjesna seta. Puljani su se očekivano pokazali kao neugodan protivnik, ali su u ključnim trenucima u sva tri seta Zadrani odigrali prave akcije. Blok je tada bio najjači zadarski adut i svaki put kad je zagustilo Marin Masnić, trener domaćih, mogao se pouzdati da će se naći netko na mreži tko će zaustaviti napade Puljana.

Ponedjeljak, Veljača 2, 2015 00:00

Zadrani su u Velikoj Gorici odigrali vjerojatno najlošiju utakmicu sezone. Bez obzira na izostanak Stipe Belića i Josipa Viduke momčad s Višnjika puno više je očekivala od dvoboja koji je za oba sastava imao veliki značaj. Domaćini su pobjedom potvrdili plasman u doigravanje u koje će prenijeti i tri boda osvojena protiv Zadra. Osim toga, Gorica se bodovno izjednačila sa Zadranima koji su izgubili prvo, a zbog lošijeg set i drugo mjesto na ljestvici.

okzadar_odbojka_paleka_viduka
Petak, Siječanj 9, 2015 00:00

Od ponedjeljka je radno i u redovima odbojkaša Zadra. Vodeća momčad Skupine II Prve A lige ponovno je na okupu nakon 15-ak dana odmora od ligaških obveza. Za sada su u prvom planu juniori koje za tjedan dana očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske.

Utorak, Studeni 11, 2014 00:00

Nakon prethodna tri poraza, u četvrtom pokušaju u Prvoj A ligi odbojkaši Zadra osvojili su bodove u Varaždinu. I to kako. Uvjerljivih 3:0 za tri boda i odmak od donjeg doma na ljestvici.

antonija_kaleb2
Utorak, Rujan 23, 2014 00:00

Najbolje hrvatske odbojkašice u nedjelju ujutro otputovale su iz Zagreba za Rim, gdje će danas (10,30 sati) utakmicom protiv Argentine započeti svoj treći nastup na svjetskim prvenstvima. Među 14 igračica koje je hrvatski izbornik Angelo Vercesi odlučio povesti u Italiju, polovica njih igrala je na posljednjem Svjetskom prvenstvu 2010. u Japanu. Jedna od onih koje nisu bile u Japanu je i Zadranka Antonija Kaleb.

Stranice