cgo biljane donje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 16, 2018 14:54

Četvrti seminar tvrtke Eko d.o.o. za predstavnike jedinica lokalne samouprave održan je u srijedu, 16. svibnja, u vijećnici Zadarske županije. Ovaj seminar bio je namijenjen predstavnicima otočkih općina i komunalnih poduzeća, a koji gravitiraju budućem Centru za gospodarenje otpadom Biljane Donje. Otoci su, naime, posebno osjetljivi kada je riječ o zbrinjavanju komunalnog otpada, jer su ograničeni prostorom za odlagališta, a još više transportom prikupljenog otpada na kopno.

Srijeda, Travanj 11, 2018 09:10

Projekt Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje pri samom je kraju s postupcima javne nabave. Jedini natječaj koji je preostao je onaj za - Projektiranje i izvođenje radova na izgradnji Centra, koji je obustavljen, budući da je ponovno od strane poljske tvrtke Control Process S.A.

Četvrtak, Srpanj 13, 2017 14:38

Odabran je i najpovoljniji ponuditelj za usluge nadzora nad izgradnjom Centra, a nakon 24. srpnja slijedi objavljivanje najvažnijeg poziva na nadmetanje, a to je poziv za projektiranje i izvođenje radova na izgradnji Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje.

Petak, Srpanj 31, 2015 00:00

Raspisan je natječaj za izvođače radova na Centru za gospodarenje otpadom Biljane Donje.  Projekt je procijenjen na 385 milijuna  kuna i riješit će potrebe gospodarenja otpadom za stanovnike Zadarske i  južnog dijela Ličko-senjske županije. U roku od godinu dana od otvorenja tog centra sanirat će se sva odlagališta otpada na tom području.