ivan knez

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Rujan 17, 2018 18:33

Polaganjem vremenske kapsule započeli su radovi na izgradnju novih šest POS-ovih zgrada s ukupno 36 stanova na Donjoj  Grandi u Biogradu na Moru. Predrag Štromar, ministar graditeljstva i  prostornoga uređenja, Slavko Čukelj, direktor APN-a, i Ivan Knez, biogradski gradonačelnik, dvije vremenske kapsule simbolično su položili i  lopatama betona ugradili u temelje objekta.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 11:28 1

Gradska vlast u Biogradu na Moru na zelenoj površine sa zapadne strane Gradske uprave podiže spomenik poginulim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu iz ovog kraljevskog grada u srcu Dalmacije.

Utorak, Kolovoz 7, 2018 13:31

Japanski veleposlanik u Zagrebu Nj.E. Keiji Takiguchi jučer je u večernjim satima biogradskom gradonačelniku Ivanu Knezu, odlukom Vlade Japana, na rever na sakou zakačio Orden izlazećeg sunca sa zlatnim zrakama i rozetom kojeg je 1875. uspostavio japanski car Meiji.

Nedjelja, Kolovoz 5, 2018 14:48

Vlada Japana objavila je 29. travnja 2018. da će odlikovati Ivana Kneza, gradonačelnika grada Biograda na Moru, Ordenom izlazećeg sunca sa zlatnim zrakama i rozetom (službeni naziv odlikovanja: The Order of the Rising Sun, Gold Rays with Rosette), izvijestili su iz Veleposlanstva Japana. 

Razlog za dodjelu ovog odlikovanja je njegov doprinos promicanju i boljem razumijevanju Japana kroz širenje aktivnosti kojima se zagovara mir, kao i regionalna razmjena između Japana i Hrvatske.

Četvrtak, Srpanj 26, 2018 14:30

Grad Biograd na Moru broji posljednje dane i otkucava sate do jednog od najvećih događaja dosad u ovom hrvatskom kraljevskom gradu, svečane ceremonije na kojom će Ivanu Knezu, gradonačelniku, H.E Mr. Keiji Takiguchi, japanski veleposlanik u Republici Hrvatskoj, dodijeliti Orden izlazećeg Sunca sa zlatnim zrakama i rozetom kojeg je 1875. uspostavio japanski car Meiđi.

Petak, Svibanj 11, 2018 20:40

Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d. u četvrtak je po završetku radova na zatvorenom bazenu simbolično označio i opći završetak radova na objektima Ilirije za ovu sezonu, u nazočnosti izvođača, djelatnika Ilirije i vodstva Biograda i TZ Biograda predvođenih gradonačelnikom Ivanom Knezom i dogradonačelnikom Marijanom Stopferom.

Srijeda, Svibanj 2, 2018 11:12

Vlada Japana premijera Shinzoa Abea donijela je odluku da se Ivanu Knezu, gradonačelniku Grada Biograda na Moru i potpredsjedniku najveće svjetske nevladine organizacije "Gradonačelnici za mir", koja broji 7.568 gradova u 163 zemalja i regija diljem svijeta, dodjeli Orden izlazećeg sunca sa zlatnim zrakama i rozetom kojeg je 1875. uspostavio japanski car Meiđi.

Subota, Listopad 21, 2017 14:59

Nada Murganić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, zajedno sa svih troje državnih tajnika, Marijom Pletikosa, Margaretom Mađerić i Marinom Strmota, jučer je boravila u Biogradu na Moru gdje je održala radni sastanak s Ivanom Knezom, gradonačelnikom, i Ivanom Zrilić, ravnateljicom biogradskog Centra za socijalnu skrb.

Nedjelja, Listopad 1, 2017 16:09

 Završila je rekordna glavna turistička sezona i Grad Biograd na Moru je postao jedno veliko gradilište. Iako je prema eVizitoru ovih dana u gradu boravilo 1.722 gosta, na ulice su se vratili građevinski strojevi.

Radovi do početka studenoga

U Biogradu se izvodi projekt odvodnje. Početkom tjedna su započeli radovi na Šetalištu kneza Branimira.

ivan_knez
Četvrtak, Ožujak 10, 2016 00:00

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na jučerašnjoj je sjednici novčano kaznilo Ivana Kneza, gradonačelnika Biograda na Moru, s 15 tisuća kuna zbog kršenja Zakona o sprečavanju sukoba interesa.

Knez je, utvrdilo je Povjerenstvo nakon provedene istrage, zakon prekršio jer je Grad Biograd na Moru sklopio ugovor s odvjetnikom Marinom Birkićem, koji je s njim u rodbinskim odnosima.

Stranice