ivan knez

Četvrtak, Srpanj 26, 2018 14:30

Grad Biograd na Moru broji posljednje dane i otkucava sate do jednog od najvećih događaja dosad u ovom hrvatskom kraljevskom gradu, svečane ceremonije na kojom će Ivanu Knezu, gradonačelniku, H.E Mr. Keiji Takiguchi, japanski veleposlanik u Republici Hrvatskoj, dodijeliti Orden izlazećeg Sunca sa zlatnim zrakama i rozetom kojeg je 1875. uspostavio japanski car Meiđi.

Petak, Svibanj 11, 2018 20:40

Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d. u četvrtak je po završetku radova na zatvorenom bazenu simbolično označio i opći završetak radova na objektima Ilirije za ovu sezonu, u nazočnosti izvođača, djelatnika Ilirije i vodstva Biograda i TZ Biograda predvođenih gradonačelnikom Ivanom Knezom i dogradonačelnikom Marijanom Stopferom.

Srijeda, Svibanj 2, 2018 11:12

Vlada Japana premijera Shinzoa Abea donijela je odluku da se Ivanu Knezu, gradonačelniku Grada Biograda na Moru i potpredsjedniku najveće svjetske nevladine organizacije "Gradonačelnici za mir", koja broji 7.568 gradova u 163 zemalja i regija diljem svijeta, dodjeli Orden izlazećeg sunca sa zlatnim zrakama i rozetom kojeg je 1875. uspostavio japanski car Meiđi.

Subota, Listopad 21, 2017 14:59

Nada Murganić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, zajedno sa svih troje državnih tajnika, Marijom Pletikosa, Margaretom Mađerić i Marinom Strmota, jučer je boravila u Biogradu na Moru gdje je održala radni sastanak s Ivanom Knezom, gradonačelnikom, i Ivanom Zrilić, ravnateljicom biogradskog Centra za socijalnu skrb.

Nedjelja, Listopad 1, 2017 16:09

 Završila je rekordna glavna turistička sezona i Grad Biograd na Moru je postao jedno veliko gradilište. Iako je prema eVizitoru ovih dana u gradu boravilo 1.722 gosta, na ulice su se vratili građevinski strojevi.

Radovi do početka studenoga

U Biogradu se izvodi projekt odvodnje. Početkom tjedna su započeli radovi na Šetalištu kneza Branimira.

ivan_knez
Četvrtak, Ožujak 10, 2016 00:00

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na jučerašnjoj je sjednici novčano kaznilo Ivana Kneza, gradonačelnika Biograda na Moru, s 15 tisuća kuna zbog kršenja Zakona o sprečavanju sukoba interesa.

Knez je, utvrdilo je Povjerenstvo nakon provedene istrage, zakon prekršio jer je Grad Biograd na Moru sklopio ugovor s odvjetnikom Marinom Birkićem, koji je s njim u rodbinskim odnosima.

Srijeda, Ožujak 4, 2015 00:00

U Beograd smo išli vidjeti Vojislava Šešelja, bolestan je ali još nije umro, u svom  stilu je gradonačelnik Knez odgovorio na vijećničko pitanje Ivana Sambunjaka na Gradskom vijeću Biograda o razlozima odlaska gradskog izaslanstva u Beograd bez predstavnika biogradskih turističkih agencija.

Subota, Veljača 28, 2015 00:00

U redakciju Zadarskog lista stiglo je priopćenje "Smeće iz  Makarske ipak stiže u Biograd na Moru"  biogradskog SDP-a kojeg potpisuje predsjednica Slavica Jeličić, dopredsjednica Gradskog vijeća.

Naime, u ponedjeljak će se na sjednici biogradskog Gradskog vijeća na  dnevnom redu naći i točka na kojoj će vijećnici odlučivati o (ne)davanju  suglasnosti Gradu Makarskoj za privremeni prihvat komunalnog otpada  na odlagalište Baštijunski brig.

Petak, Prosinac 19, 2014 00:00

Djed Mraz ili Djed Božićnjak, kako ga zvali da zvali, više nije što je bio. Umjesto blagdanskih darova Biograđani u novu 2015. godinu ulaze s novim nametom, prirezom na dohodak u visini od 12 posto. Istovremeno, oko 80 djelatnika zaposlenih u javnim ustanovama, korisnika gradskog proračuna, imat će manju plaću od čak 12 posto, a Grad Biograd na Moru je ipak ostao čvrsto na nogama, ostao je cjelovit.

Utorak, Prosinac 9, 2014 00:00 1

Posljednja ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda mogla bi odrediti kako daljnju sudbinu grada, tako i daljnju sudbinu građana. Prošla održana sjednica proteklog tjedna bila je itekako "vatrena" i trajala je preko tri sata, a ova iduća, za tjedan dana, mogla bi biti "eksplozivna" i potrajati znatno duže te dodatno uzbuniti duhove u gradu.

Stranice