severina

Ponedjeljak, Kolovoz 1, 2011 00:00

seve_4
Nedjelja, Kolovoz 2, 2009 00:00

U subotu je nastupom poznate hrvatske pjevačice Severine Vučković nastavljen niz koncerata velikih imena na zadarskim Kolovarama. Osim pjesmama na koncertu, Severina je oduševila i svojim izgledom odjenuvši još jedan od svojih omiljenih kombinezona s kratkim vrućim hlačicama. Iako je obula štikle, što se i očekivalo, mnogi su ostali iznenađeni odabirom visokih, uskih kožnih čizama koje je Seve odabrala za poprilično vruću ljetnu noć.

severina1
Srijeda, Srpanj 29, 2009 00:00

U Zadru sam tijekom koncerata, ali i posjeta imala odličnih trenutaka, počevši od koncerta u staroj dvorani Jazine, koji će ostati nezaboravan. Jako se radujem koncertu na Kolovarama u novom prostoru za koji sam čula da je zaista lijep

severina4
Srijeda, Kolovoz 6, 2008 00:00

Nakon Jole, ove nedjelje klub Gotham posjetila je Seve Nacionale. Seve je u Zadar svratila u povodu promocije svog novog albuma "Zdravo Marijo", a s kojeg su pojedine pjesme predstavljene i u punom Gothamu. Dakako, publika je najbolje reagirala na njezin najavni singl 'pronicljivog' naziva "Gas, gas".

severina
Utorak, Srpanj 29, 2008 00:00

Kraljica hrvatske  glazbene estrade Severina  nastupa u nedjelju u Zadru. Kontroverzna pjevačica uz  pratnju benda pred Zadranima će se predstaviti najnovijim uradcima s albuma  "Zdravo Marijo", no sigurno  će se uz neizostavni "Gas, gas" moći čuti najveće starije uspješnice,  Moja štikla, Ante i drugi hitovi.