vedran uranija

Petak, Listopad 13, 2017 10:52 2

Svega nekoliko desetaka umirovljenika odazvalo se pozivu Sindikata umirovljenika Hrvatske na ponovljeni prosvjed na Forumu. Zaustavimo siromaštvo i poniženje u starosti bila je poruka govornika koji su još jednom ukazali na teško stanje hrvatskih umirovljenika.

Srijeda, Listopad 4, 2017 14:57

Pod motom „Zaustavimo siromaštvo i poniženje u starosti“, u organizaciji Sindikata umirovljenika Hrvatske 10. listopada u šest gradova u Hrvatskoj održat će se prosvjed umirovljenika, najavio je u srijedu u Zadru pravni povjerenik zadarskoga Teritorijalnog ureda Saveza samostalnih sindikata (SSSH) Vedran Uranija..

Srijeda, Rujan 20, 2017 21:50

Nakon sjednice Predsjedništva Sindikata umirovljenika Hrvatske koja je održana 25. svibnja ove godine, kao što znate, usvojena je Odluka o održavanju umirovljeničkog prosvjeda koji će se održati 10. listopada ove godine, a razlog je - sve teži položaj umirovljenika i starijih osoba, kao i inertnost institucionalnih tijela kad je riječ o rješavanju njihovih problema.

Srijeda, Rujan 20, 2017 18:01 1

Osam dana od poplava Trgovački centar Supernova je zatvoren, a sve do juče, kada su se oglasili priopćenjem, informacije za javnost nisu se davale se niti na kapaljku.

Subota, Rujan 9, 2017 15:11

Nakon dugog toplog ljeta predstoji vruća jesen barem kada je riječ o sindikalnim akcijama koje predstoje tijekom rujna, listopada pa do kraja godine.

Iz središnjeg ureda SSSH Zadarske županije već za listopad najavljuju niz aktivnosti, a prva je prosvjed umirovljenika koji će se održati u svim većim hrvatskim gradovima.

Subota, Kolovoz 26, 2017 10:53

 Poznati zadarski sindikalist Vedran Uranija morat će platiti kaznu od 1800 kuna zbog prekršaja o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe. Kažnjen je zbog prekršaja koji je počinio kao bivši gradski vijećnik s Nezavisne liste Rena Sinovčića.

Utorak, Svibanj 12, 2015 00:00

Prema najnovijim informacijama iz Državnog odvjetništva,  sindikalni predstavnici Naute Lamjane i Croatia Zadar Linea bit će primljeni u Državno odvjetništvo Republike Hrvatske. Ova vijest potvrđena  je zadarskoj podružnici Saveza samostalnih sindikata u Zadru i sada se  samo čeka termin primanja. Rečeno im je da će biti primljeni izravno  kod državnog odvjetnika Dinka Cvitana ili nekog od njegovih pomoćnika.

Subota, Rujan 21, 2013 00:00

Primjena Zakona o predstečajnoj nagodbi u Zadru i Zadarskoj županiji daje vrlo dobre rezultate, i to zaslugom sindikata, države, gradskih i županijskih vlasti, poručio je jučer Vedran Uranija, pravni zastupnik SSSH-a govoreći o gospodarsko-socijalnoj situaciji u Zadarskoj županiji.

Srijeda, Ožujak 13, 2013 00:00

Premijer nema dobre ministre, i ono što je rekao u zadnjem istupu, da je razlog prosvjeda smanjenje plaća za tri posto, nije istina. Ovim prosvjedom apeliramo na Vladu da ide u drugom ekonomskom i socijalnom smjeru, istaknuo je Uranija

Vedran Uranija
Četvrtak, Studeni 15, 2012 00:00

Vedran Uranija, pravni savjetnik SSSH učlanio se u Hrvatske laburiste - Stranku rada, potvrdio je predsjednik zadarskih laburista Drago Čulina.

Uraniji je ranije, od strane ove stranke bila ponuđena kandidatura za zadarskog gradonačelnika, no on ju zbog obiteljskih razloga nije prihvatio. Članska iskaznica, koliko saznajemo, nije izmijenila Uranijinu odluku.

Stranice