vedran uranija

Srijeda, Veljača 21, 2018 09:07

Sindikalni prosvjed koji je najavljen za ovaj tjedan, ukoliko se ne ispoštuju prava na rad Ivanu Gašparu, vozaču saniteta u Domu zdravlja Zadarske županije i sindikalnom povjereniku, odgođen je do kraja ovog tjedna jer je ravnateljica te ustanove, dr. Renata Bek, na godišnjem odmoru.

Petak, Listopad 13, 2017 10:52 2

Svega nekoliko desetaka umirovljenika odazvalo se pozivu Sindikata umirovljenika Hrvatske na ponovljeni prosvjed na Forumu. Zaustavimo siromaštvo i poniženje u starosti bila je poruka govornika koji su još jednom ukazali na teško stanje hrvatskih umirovljenika.

Srijeda, Listopad 4, 2017 14:57

Pod motom „Zaustavimo siromaštvo i poniženje u starosti“, u organizaciji Sindikata umirovljenika Hrvatske 10. listopada u šest gradova u Hrvatskoj održat će se prosvjed umirovljenika, najavio je u srijedu u Zadru pravni povjerenik zadarskoga Teritorijalnog ureda Saveza samostalnih sindikata (SSSH) Vedran Uranija..

Srijeda, Rujan 20, 2017 21:50

Nakon sjednice Predsjedništva Sindikata umirovljenika Hrvatske koja je održana 25. svibnja ove godine, kao što znate, usvojena je Odluka o održavanju umirovljeničkog prosvjeda koji će se održati 10. listopada ove godine, a razlog je - sve teži položaj umirovljenika i starijih osoba, kao i inertnost institucionalnih tijela kad je riječ o rješavanju njihovih problema.

Srijeda, Rujan 20, 2017 18:01 1

Osam dana od poplava Trgovački centar Supernova je zatvoren, a sve do juče, kada su se oglasili priopćenjem, informacije za javnost nisu se davale se niti na kapaljku.

Subota, Rujan 9, 2017 15:11

Nakon dugog toplog ljeta predstoji vruća jesen barem kada je riječ o sindikalnim akcijama koje predstoje tijekom rujna, listopada pa do kraja godine.

Iz središnjeg ureda SSSH Zadarske županije već za listopad najavljuju niz aktivnosti, a prva je prosvjed umirovljenika koji će se održati u svim većim hrvatskim gradovima.

Subota, Kolovoz 26, 2017 10:53

 Poznati zadarski sindikalist Vedran Uranija morat će platiti kaznu od 1800 kuna zbog prekršaja o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe. Kažnjen je zbog prekršaja koji je počinio kao bivši gradski vijećnik s Nezavisne liste Rena Sinovčića.

Utorak, Svibanj 12, 2015 00:00

Prema najnovijim informacijama iz Državnog odvjetništva,  sindikalni predstavnici Naute Lamjane i Croatia Zadar Linea bit će primljeni u Državno odvjetništvo Republike Hrvatske. Ova vijest potvrđena  je zadarskoj podružnici Saveza samostalnih sindikata u Zadru i sada se  samo čeka termin primanja. Rečeno im je da će biti primljeni izravno  kod državnog odvjetnika Dinka Cvitana ili nekog od njegovih pomoćnika.

Subota, Rujan 21, 2013 00:00

Primjena Zakona o predstečajnoj nagodbi u Zadru i Zadarskoj županiji daje vrlo dobre rezultate, i to zaslugom sindikata, države, gradskih i županijskih vlasti, poručio je jučer Vedran Uranija, pravni zastupnik SSSH-a govoreći o gospodarsko-socijalnoj situaciji u Zadarskoj županiji.

Srijeda, Ožujak 13, 2013 00:00

Premijer nema dobre ministre, i ono što je rekao u zadnjem istupu, da je razlog prosvjeda smanjenje plaća za tri posto, nije istina. Ovim prosvjedom apeliramo na Vladu da ide u drugom ekonomskom i socijalnom smjeru, istaknuo je Uranija

Stranice