provala

Utorak, Lipanj 5, 2018 13:34

U proteklih 15 dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje, odakle je otuđio novac, a nevjerojatan je iznos koji je Biograđanka prijavila. Kako je priopćila zadarska policija materijalna šteta iznosi preko milijun kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe

Četvrtak, Svibanj 24, 2018 12:59

Policijski službenici Prve i Druge policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kojeg su jučer oko 4 sata policijski službenici, nakon dojave o provali u trgovinu trgovačkog društva na Kožinskom prilazu u Zadru, zatekli u provaljenoj prodavaonici.

Srijeda, Ožujak 14, 2018 09:59

Lopovi su s ponedjeljka na utorak „operirali” po ugostiteljskim objektima u Zadru i Biogradu, javljaju iz PU zadarske.

Ponedjeljak, Veljača 19, 2018 10:26

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u petak u noćnim satima u Murvici najprije provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 27-godišnjaka iz kojeg nije ništa otuđio, te potom na parkiralištu ispred objekta pokušao otuđiti audi 26-godišnje vlasnice.

Protiv ovog 22-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe i teške krađe u pokušaju.

Ponedjeljak, Siječanj 22, 2018 10:22

U noći s petka na subotu u Galovcu je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava. Iste noći  u Zadru, nepoznati počinitelj je u Ulici Bleiburških žrtava provalio u rezervoar autobusa u vlasništvu 45-godišnjaka, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Utorak, Siječanj 9, 2018 10:38

U posljednjih mjesec dana nepoznati počinitelj je u Kuli Atlagić provalio u ograđeni prostor u vlasništvu 37-godišnjaka, odakle je otuđio hidraulični čekić za radni stroj-bager.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava, izvijestili su iz PU zadarske.

Petak, Siječanj 5, 2018 10:05

U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Put Plovanije u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo trgovačkog društva te odnio cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Ponedjeljak, Ožujak 7, 2016 00:00

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je prošli tjedan, u Bibinjama, iz kuće u vlasništvu 42-godišnjaka ukrala više od tisuću kuna. Zbog krađe je zaradila kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu.

Četvrtak, Studeni 5, 2015 00:00

U proteklih nekoliko dana iz drvarnice u Ulici Ferde Šišića u Zadru, 50-godišnjoj Zadranki ukraden je bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna, izvijestili su iz PU zadarske gdje je u srijedu prijavljena i krađa novčanika. I u ovom slučaju oštećena je žena, Zadranka stara 31 godinu. Njoj je lopov ukrao novčanik s novcem i dokumentima u Ulici Ante Starčevića u Zadru.

provala_pljacka_lopov
Četvrtak, Ožujak 12, 2015 00:00

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je u proteklih nekoliko dana u Gračacu 55 i 58-godišnjaku iz kuća  ukrao motorne pile vrijedne nekoliko tisuća kuna. Pile su mu oduzete i  vraćene vlasnicima, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađa.

Stranice