provale

Policija - ilustracija
Utorak, Veljača 28, 2012 00:00

Jučer je u Sabunikama nepoznati počinitelj provalio u trgovinu poljoprivredne zadruge te otuđio razne prehrambene artikle. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija - ilustracija
Petak, Veljača 24, 2012 00:00

Jučer je u Zadru nepoznati počinitelj u Ulici dr. Franje Tuđmana provalio u drvarnice trojice vlasnika te otuđio razni alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Srijeda, Siječanj 4, 2012 00:00

Razne cigarete vrijedne oko 20 tisuća kuna ukrao je još uvijek nepoznati lopov tijekom noći s ponedjeljka na utorak u Stankovcima. Kradljivac je cigarete odnio iz prostora benzinske pumpe nakon što je tamo provalio. Protiv nepoznatog provalnika policija je podnijela kaznenu prijavu.

Utorak, Siječanj 3, 2012 00:00

Nepoznati je počinitelj tijekom proteklog vikenda provalio u skladište trgovačkog društva te je otuđio veću količinu suhomesnatih proizvoda.

Iz PU zadarske saznajemo kako je protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava, a materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

 

milan saponja
Četvrtak, Veljača 18, 2010 00:00

Milanu Šaponji ukrali su hladnjak, štednjak i bojler, a nepoznati počinitelji su razbijali vrata i prolili ulje po kući i krevetima. Materijalna šteta procijenjena je na oko pet tisuća kuna

konzum
Nedjelja, Kolovoz 2, 2009 00:00

Najčešće se krade noću, a pljačkaši najviše vole strane turiste. Krade se sve, od novčanika, prijenosnih računala, ručnih satova do ribarskih mreža i čokolade

prekopatrola5
Subota, Kolovoz 2, 2008 00:00

Koliko je sveukupno krađa i provala počinjeno na zadarskom području ovoga ljeta moći će se pouzdano znati tek s početkom jeseni