andrej plenkovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Svibanj 11, 2020 21:18

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak da će - kada parlamentarna većina donese u Saboru odluku o izborima - nadležno Državno izborno povjerenstvo (DIP o tome donijeti svoje odluke i logično konzultirati HZJZ o mogućim preporukama.

Četvrtak, Svibanj 7, 2020 21:22

Premijer Andrej Plenković rekao je u četvrtak da su odlučili da se održavaju izborni i obavezni predmeti državne mature te poručio da maturanti ne smiju biti zakinuti u smislu završnosti ove školske godine.

Petak, Svibanj 1, 2020 10:30

Premijer Andrej Plenković uputio je čestitku u povodu Međunarodnog praznika rada u kojoj ističe da će u socijalnom dijalogu sa sindikatima i poslodavcima Vlada nastaviti provoditi strukturne reforme koje će jačati otpornost hrvatskog gospodarstva na krizu te unaprijediti životni standard.

Petak, Travanj 24, 2020 14:37

Premijer Andrej Plenković rekao je u petak da će novi Zakon o obnovi regulirati ulogu Grada i države u obnovi Zagreba nakon potresa 22. ožujka, te da će se u sljedećim tjednima pripremiti kvalitetan zakonski okvir kako bi se omogućio početak obnove oštećenih zgrada.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 15:46

Andrej Plenković je pojasnio paket mjera na tiskovnoj konferenciji nakon završetka sjednice Vlade.

- Apeliram na sve. Sve što smo dosad učinili je donijelo dobar rezultat. Zaraza je spora, a smrtnost relativno mala. To je bio temeljni cilj. Mjere za gospodarstvo su istovremeno omogućile očuvanje radnih mjesta.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 14:45 1

Vlada je usvojila plan za ublažavanje mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije koronavirusa.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 13:34

Već tjedan dana Vlada i premijer Andrej Plenković izloženi su pritisku nekoliko poduzetničkih udruga da ublaže restriktivne mjere kako bi se pokrenuo dio zatvorenih gospodarskih aktivnosti, ali su dosad tom pritisku odolijevali najavljujući da će se plan popuštanja mjera izraditi po ministarstvima te usuglasiti s epidemiolozima jer će na prvom mjestu i dalje biti briga o zdravlju građana.

Petak, Travanj 10, 2020 21:53

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u petak kako nema potrebe za proglašenjem izvanrednog stanja, a najavio je i kako će i u idućem razdoblju podržavati građane, radnike i gospodarstvo te racionalizirati troškove na rashodnoj strani proračuna.

Četvrtak, Travanj 9, 2020 12:59

Premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak da će, utvrde li se propusti u Domu za starije osobe u Splitu, gdje je preksinoć utvrđena pojava zaraze koronavirusom, župan donijeti odgovarajuće odluke za one za koje se utvrdi da su odgovorni.

Utorak, Travanj 7, 2020 18:17 2

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u utorak je poručio da Vlada nema pravo i ne smije pogriješiti zato što su 'na stolu' životi naših sugrađana te istaknuo da je riječ o malo dugotrajnijoj utakmici u kojoj moraju voditi računa da bude što manje posljedica.

Stranice