mate lukic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Kolovoz 28, 2020 10:59

Zbog nevjerojatne, rekordne brojke od 138 pozitivnih u samo jednom danu na području Splitsko-dalmatinske županije ove srijede Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, uputio je prijedlog Nacionalnom stožeru u Zagrebu, da donesu odluku o zatvaranju svih fitness centara i teretana u ovoj županiji, budući je kod osoba, koje su boravile u fitness centrima zamijećen povećan broj pozitivnih na koronavirus.

Ponedjeljak, Travanj 20, 2020 18:29

Od pojave koronavirusa u našoj zemlji i početka djelovanja lokalnih stožera Civilne zaštite mnogi se građani pitaju kolike su njihove ovlasti, odnosno u kolikom omjeru zapravo mogu odrađivati posao policije.

Utorak, Listopad 23, 2018 13:06

O rješenju problema s ilegalnim odlagalištima otpada na predjelu Musapstana te planovima i projektima kojima bi se oživila šuma na ulazu u grad i pretvorila u izletište sa zanimljivim sadržajima, Zadrani slušaju već 15-ak godina. Tu tematiku u Gradskoj vijećnici otvorio je i Mate Lukić, vijećnik iz redova Neovisni za Hrvatsku (NHR), te je gradonačelniku Branku Dukiću predložio konkretan i vrlo jednostavan način da se sve ono o čemu se godinama samo govorilo konačno i sprovede u djelo.

Subota, Rujan 9, 2017 19:59 2

Tek što su se primirile strasti zbog HOS-ove ploče u Jasenovcu, HSP Ante Starčevića najavljuje postavljanje nove ploče sa znakom  "Za dom spremni". Odlučni su u nakani da novu ploču postave na isto  mjesto s koje je skinuta prethodna jer za njih, kako tvrde, pozdrav za  dom spremni nije i neće biti ustaški pozdrav.

Subota, Prosinac 3, 2016 00:00

Zadarski Starčevićanci u subotu su u hotelu Kolovare izabrali novo vodstvo Gradskog ogranka Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević i poručili jednoglasno kako su spremni preuzeti političku odgovornost te ponuditi odgovore i rješenja za boljitak Hrvatske na lokalnim izborima za nekoliko mjeseci.