radimir cacic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Rujan 19, 2014 00:00 1

Strateški cilj Narodne stranke reformista jest postati stranka koja se neće moći ucjenjivati u nikakvim budućim koalicijama. Osnova za to trebao bi biti snažan položaj u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske iz koje tradicionalno dolazi najveći broj saborskih zastupnika,  dok bi se u ostalim dijelovima Hrvatske stranka jačala kroz koalicijski  potencijal kojeg bi uložili narodni reformisti.

Četvrtak, Siječanj 16, 2014 00:00

Predsjedništvo Hrvatske narodne stranke - Liberalnih demokrata sinoć je na sjednici održanoj u punom sastavu jednoglasno isključilo Radimira Čačića iz stranke, izjavila je nakon sjednice predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

U strankama vladajuće koalicije - SDP-u, IDS-u i HSU, nisu željeli komentirati odluku Predsjedništva HNS-a o isključenju Radimira Čačića, no svi drže da ta odluka neće utjecati na budućnost koalicije.

Subota, Veljača 2, 2013 00:00

HNS je već sada realno regionalna stranka sjeverozapadne Hrvatske tako da on nema nikakvu potrebu osnivati neku novu. Čačiću nije jasno zašto se s tolikom sumnjom gleda na njegove poteze. Najavio je da će dati ostavku i to će i učiniti, poručuju iz kruga bliskom Čačiću

Petak, Siječanj 11, 2013 00:00

Bit će to moguće ukoliko presuda postane uvjetna i to nekoliko tjedana prije izbornog Sabora i Mađari se zbog nje ne pobune

Subota, Prosinac 29, 2012 00:00

Mađari su ipak zadržali pravo da ponište svoje odobrenje u slučaju nezadovoljstva presudom koju mora donijeti sud u Hrvatskoj

Četvrtak, Studeni 15, 2012 00:00

Bio je meta svih mogućih i nemogućih napada. Bio je kriv za sve. Katkad mi se činilo da uživa u tome - Zoran Milanović

Srijeda, Studeni 14, 2012 00:00 2

Županijski sud u mađarskom Kapošvaru osudio je u srijedu prvog potpredsjednika hrvatske vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića na godinu dana i deset mjeseci zatvora, javljaju mađarska novinska agencija MTI i britanski Reuters.

Prema mađarskoj novinskoj agenciji sud je djelomično izmijenio odluku nižeg suda ispuštajući odredbu o trogodišnjem roku kušnje te ukinuo preliminarnu odluku o oslobađanju.

Srijeda, Studeni 14, 2012 00:00

Radimir Čačić podnio je danas ostavku na dužnost prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva, čime je ispunio svoje ranije najave da će odstupiti osudi li ga mađarski sud na bezuvjetnu zatvorsku kaznu, a premijer Zoran Milanović izrazio je žaljenje njegovim odlaskom.

Subota, Studeni 10, 2012 00:00

Iako su poduzeti rezovi ozbiljni, rebalansa će biti, a budžet ćemo probiti za 600 do 800 milijuna kuna, otkrio je Čačić. Plan povećanja investicija za 50 posto preambiciozan

radimir cacic
Utorak, Listopad 23, 2012 00:00

Među većim projektima koji se realiziraju u ovoj godini Čačić je spomenuo terminal i luku Omišalj (19 milijuna eura), izmjene sustava električne vuče na pruzi Moravice - Rijeka (14 milijuna eura), cestu Orehovica - Križišće (36,5 milijuna eura), plinovod Benkovac - Split (8 milijuna eura), dionicu autoceste Beli Manastir - Osijek (50 milijuna eura)

Stranice