Siniša Klarica

Četvrtak, Rujan 13, 2018 12:41

Jednom, ne tako davno, u ne tako dalekom kraljevstvu, živjeli su kralj i kraljica. Živjeli su svojim mirnim životom i gledali svoja posla, no onda je u kraljevstvo došao nepozvani gost. Kraljevstvom se proširio nemir i strah od nepoznatog gosta, te je kralj okupio svoju vojsku i spremao se za pravi rat. No kako se obraniti od nepoznatog gosta kojeg nitko nije vidio?

Četvrtak, Rujan 13, 2018 10:33

Što se tiče nas, polufinale Davisova kupa može početi već sutra. Izgradnja stadiona i veći zahvati na uređenju teniskog terena su završeni i ostaju samo još finese. Treba spojiti struju, postaviti semafor i dovršiti terene za treniranje. No, ovdje bih prije svega istaknuo izvrsnu suradnju s Hrvatskim teniskim savezom i ostalim dionicima u ovom velikom projektu, rekao nam je jučer tijekom obilaska teniskog stadiona direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

Nedjelja, Rujan 9, 2018 08:43

 Čitav moj život obilježen je slikarstvom jer potječem iz obitelji akademskih slikara. Djetinjstvo sam provodio gledajući slike mojih  roditelja i slikare različitih pravaca. Zbog odrastanja u slikarskom  okruženju naposljetku moj je izbor bio više nego jednostavan, tako je  prije svoje prve samostalne izložbe, govorio mladi zadarski umjetnik  Mirko Marušić.

Petak, Rujan 7, 2018 22:00

Na području Zračne luke Zadar i 93. zrakoplovne baze Zemunik, uskoro kreću nove investicije. Hrvatska kontrola zračne plovidbe, kao infrastrukturni operator dijela instalacija i infrastrukture, namjerava rekonstruirati telekomunikacijsku i elektroenergetsku instalaciju uzletno sletne staze i obližnjih komunikacijskih i radionavigacijskih sustava i objekata.

Petak, Rujan 7, 2018 14:00

Na području nekadašnjeg Pomorskog muzeja, a danas zgrade HAZU-a u Zadru, uskoro bi trebao niknuti Hrvatski muzej maritimne kulture. Ideja je to poznatoga zadarskog arhitekta, akademika Nikole Bašića koji je privolu za taj projekt, načelno ishodio s dionicima tog projekta.

Petak, Rujan 7, 2018 11:44

 U Eskadrili aviona 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva započela je letačka obuka za troje kandidata za pilote Ratnog zrakoplovstva Mađarske kojima će se tijekom rujna i listopada pridružiti i pet instruktora pilota na obuci osvježenja.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 09:45

Animalizam i fetišizam naziv je izložbe mladog zadarskog slikara Mirka Marušića koja će se zadarskoj publici predstaviti u galeriji Zadarta.

Srijeda, Rujan 5, 2018 15:03

Obnova Međunarodnog centra podvodne arheologije glavni je razlog današnjeg posjeta ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek Zadru. Kako je najavila ministrica, središnji događaj kojim će Hrvatska sljedeće godine obilježiti Europsku godinu kulturne baštine dogodit će se upravo u Zadru.

Utorak, Rujan 4, 2018 11:28

Jučer je u Središtu za obuku HRZ-a „Rudolf Perešin“ u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku, troje pilota Mađarskog ratnog zrakoplovstva započelo s teorijskim pripremama za letačku obuku na avionu ZLIN 242L. ZLIN 24 je prvi zrakoplov kojim se na selekciji susreću budući piloti HRZ-a.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 21:34

RUSIJA 4

HRVATSKA 5

(1:1, 2:1, 0:1, 1:2)

MINSK – Gradsko plivalište, gledatelja 1.000, suci Philipp Golosoun iz Bjelorusije i David Gomez iz Španjolske.

RUSIJA: Chirkov, Bulanaev, Mersh 1, Zinnurov 2, Stepanov, Pelikh, Chernyshev, Ganiev, Vasilev, Nosaev, Sheikin 1, Aukhadeev, Zasedatelev

Stranice