Vanja Mirčeta

Ponedjeljak, Prosinac 31, 2018 13:10

Vrhunska zabava ovih posljednjih sati 2018. godine bila je i na Narodnom trgu na dječjem dočeku Nove godine koji pomalo postaje tradicija u Zadru. U 11 sati počeo je program “Kids Welcome 2019.” ili luda zabava s konfetima, balonima, pjesmama i igrama, a odradilo ga je 13 animatora Samarcanda koje su najmlađi Zadrani već upoznali tijekom jutarnjeg i poslijepodnevnog adventskog programa.

Četvrtak, Prosinac 20, 2018 19:13

Mirni prosvjed pod nazivom "Protiv pravosuđa koje štiti  nasilnike" koji se održao u srijedu poslijepodne na zadarskim ulicama na potezu od Narodnog trga, preko Kalelarge pa sve do zgrade Županijskog suda izazvao je veliki odjek u javnosti, kako onoj hrvatskoj tako i onoj u okolnim zemljama.

Četvrtak, Prosinac 20, 2018 15:39

Prema navodima u Facebook grupi "Protiv pravosuđa koje štiti nasilnike", a koja broji već preko 5000 članova koji su jučer organizirali mirni prosvjed zadarskim ulicama od Narodnog trga do zgrade Županijskog suda, objavljeno je kako su djelatnici PU zadarske danas na razgovor u policijsku postaju pozvali majku žrtve Darka Kovačevića Daruvarca i njezinog dobrog prijatelja koji već duže vremena radi na osvještavanju javnosti o činjenicama o ovom brutalnom zločinu nad 18-godišnjom djevojkom.

Četvrtak, Prosinac 20, 2018 12:51

U Facebook grupi "Protiv pravosuđa koje štiti nasilnike", a koja broji već preko 5000 članova koji su jučer organizirali mirni prosvjed zadarskim ulicama od Narodnog trga do zgrade Županijskog suda, objavljeno je kako su djelatnici PU zadarske danas na razgovor u policijsku postaju pozvali majku žrtve Darka Kovačevića Daruvarca i njezinog dobrog prijatelja koji već duže vremena radi na osvještavanju javnosti o činjenicama o ovom brutalnom zločinu nad 18-godišnjom djevojkom.

Utorak, Prosinac 18, 2018 13:45 1

Gradski vijećnik SDP-a Antun Novoselović na današnjoj sjednici Gradskog vijeća osvrnuo se na “slučaj Daruvarac” te se otvoreno obratio gradonačelniku Branku Dukiću s pitanjem zašto se do sada nije očitovao o ovom stravičnom događaju.

Nedjelja, Prosinac 16, 2018 20:09 1

Nakon što je u petak poslijepodne Darko Kovačević zvani Daruvarac (31) po slovu zakona izišao iz istražnog zatvora jer mu je istekao maksimalni rok od šest mjeseci zadržavanja u istom te će se u nastavku suđenja za brutalno premlaćivanje 18-godišnje djevojke (u ovom tekstu zbog zaštite identiteta ćemo ju zvati NN) braniti sa slobode, pokrenula se cijela lavina raznih reakcija koje se odnose na ovaj slučaj.

Nedjelja, Prosinac 16, 2018 17:17 1

Na svojoj službenoj stranici na Facebooku oglasila se i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je o "slučaju Daruvarac" iznijela svoje mišljenje.

Nedjelja, Prosinac 16, 2018 16:51 1

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, iako je nedjelja, doputovao je u Zadar na izvanredni sastanak s predsjednicima Općinskog i Županijskog suda u Zadru te predsjednicima Općinskog i Županijskog državnog odvjetništva u Zadru vezano uz slučaj puštanja na slobodu Darka Kovačevića Daruvarca (31) koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku.

Nedjelja, Prosinac 16, 2018 13:46 1

Nakon što je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković hitno, danas, u nedjelju doputovao u Zadar na sastanak s predstavnicima zadarskog pravosuđa, zbog slučaja Darka Kovačevića Daruvarca koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku, što je inače u pravosuđu presedan ili se bar sličnih slučajeva ne sjećamo, pred zgradu I.

Nedjelja, Prosinac 16, 2018 12:06 2

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, iako je nedjelja, doputovao je u Zadar na sastanak s predsjednicima Općinskog i Županijskog suda te predstavnicima Općinskog državnog odvjetništva vezano uz slučaj puštanja na slobodu Darka Kovačevića Daruvarca (31) koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku.

Stranice