Krešimir Bukvić

Utorak, Lipanj 26, 2018 18:05

Turistička zajednica Grada Zadra najavljuje bogat program narednih nekoliko dana. Danas u 21 sat na Narodnom trgu je koncert grupe Royal Garden Dixie Band. Sutra je u isti sat program Klapski puti - Klapska promenada s tim da će događanje obuhvatiti cijeli Poluotok. Za dva dana na programu je grupa Škabelin koja će nastupati u 21 sat na Trgu Petra Zoranića. Royal Garden Dixie Band sastavljen je od renomiranih glazbenika ujedinjenih oko ideje oživljavanja dixieland glazbe.

Utorak, Lipanj 26, 2018 10:43

Chanel je ljubav, Chanel je bolest, Chanel je opsesija, kroz smijeh nam priznaje Vanja Fotović, novi šef kuhinje u restoranu poznatog hotela Vicko u Starigradu. Vanja ima 21 godinu, rodom je iz Siska i kvalificirani je kuhar, novo ime na šire zadarskoj kulinarskoj sceni.

Subota, Lipanj 23, 2018 14:00

Kako najjeftinije, najjednostavnije i najbrže do proizvoda i kupaca hrane? Odgovor ima "Burza hrane" - specijalizirani portal koji povezuje kupce i proizvođače hrane na području Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije i EU. Startali su s radom 15. travnja 2013. godine te se u pet godina rada isprofilirali kao jedan od najučinkovitijih u domeni svojih aktivnosti.

Petak, Lipanj 22, 2018 10:20
Rat, terorizam i kriminal na svjetskoj razini odnose na desetke tisuća života dok
milijuni bivaju raseljeni i traumatizirani. Troše se milijarde i milijarde dolara kako bi se
nasilje smanjilo, kako bi ratovi prestali no rezultati su slabi. Gotovo nitko od onih koji rade na
rješavanju tog problema ne bavi se temeljenim uzrokom tih nedaća s kojima se čovječanstvo
Četvrtak, Lipanj 21, 2018 12:30

Zadarsko kazališno ljeto, 24. izdanje, kreće 29. lipnja i traje do 2. kolovoza. Predstavili su ga jučer ujutro u Muzeju antičkog stakla ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta Zadar Renato Švorinić, producentica Jadranka Svaguša i voditeljica marketinga Nena Ninčević Mandić kao i nekolicina drugih ljudi uključenih u realizaciju.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 12:03

Plan grada je najtraženija roba ovdje kod nas u Turističko-informativnom centru. A nakon plana, ono što turisti dosta traže su i informacije o radnom vremenu muzeja te općenito o radnom vremenu raznoraznih institucija kao i svih ostalih objekata koji su zanimljivi turistima, kratko rezimiraju situaciju po pitanju turističkih upita voditeljica Morana Papić i dvije djelatnice zadarskog Turističko informativnog centra Dora Bunta i Antonia Batur.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 08:45

KvartArt - zadarski urbani festival upravo ulazi u svoju drugu  polovinu i to vrlo uspješnu drugu polovinu. Tek su mu dvije godine, a već  se nametnuo kao nezaobilazno događanje u kontekstu pokretanja zadarskih četvrti, micanja fokusa s Poluotoka na neke druge dijelove grada. 

Nedjelja, Lipanj 17, 2018 16:04

Od 6. do 8. srpnja zadarska Plesna udruga Nimeta organizira drugi po redu "Orient fest Zadar" - međunarodni festival orijentalnog plesa. Prvi je bio prije dvije godine i to u Kazalištu lutaka Zadar koje će i ove godine ugostiti umjetnice orijentalnog plesa, kako iz Hrvatske, tako i iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Osim Kazališta lutaka u kojem će se program odvijati prve večeri festivala - 6.

Četvrtak, Lipanj 14, 2018 09:05

U okviru projekta "Globalna inicijativa za svjetski mir" Saveza za transcendentalnu meditaciju u petak 15. lipnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar direktorica ureda za Maharishijeve vedske pandite Mona Kagi - Causemann održat će predavanje "Zamislite znanost kreiranja mira". Zadarski organizator događanja koje će ugostiti Kagi - Causemann, jednu od najistaknutijih članica transcendentalne meditacije na svjetskoj razini je dr. Mladen Antišin, certificirani učitelj Maharishijevog TM-a.

Subota, Lipanj 9, 2018 10:22

Zadarska tvrtka Marex Elektrostroj među prvima je u Hrvatskoj prošla na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, kao nadležnog tijela za provedbu natječaja Europskog fonda za regionalni razvoj u kategoriji malog i srednjeg poduzetništva, raspisanom u  cilju potpore stvaranja kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta  na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim  procesima te ostvarila pravo na 470.300,00 kuna bespovratnih sredstava  za označavan

Stranice