Anamarija Bilan

Četvrtak, Ožujak 7, 2019 11:54

Nakon odluke Školskog odbora Ekonomsko -birotehničke i trgovačke škole kojim su odbacili prijedlog prosvjetnog inspektora o smjeni ravnatelja Joze Dragića, na službenoj Facebook stranici oglasila se i sama ministrica obrazovanja Blaženka Divjak. Njen post prenosimo u cjelosti:

Srijeda, Ožujak 6, 2019 20:06

Unatoč najavama veliki cruiser Costa Venezia, koja je trebala pristati sutra u 10 sati u novoj luci Gaženica, te time označiti početak cruising sezone, neće pristati.

Naime, kako neslužbeno doznajemo, za sutra je najavljeno orkansko jugo, a budući se radi o vrlo velikom brodu s velikim brojem putnika, odgovorni su odlučili kako bi pristanak bio prevelik rizik te su stoga odlučili ne pristati.

Srijeda, Ožujak 6, 2019 18:31

Školski odbor Ekonomsko-birotehničke srednje škole iz Zadra jednoglasno je odlučio kako neće smijeniti ravnatelja Jozu Dragića, nakon što je to zatražila ministrica Blaženka Divjak.

Srijeda, Ožujak 6, 2019 14:56

Maturanti četiriju zadarskih srednjih škola - Gimnazije Vladimira Nazora, Gimnazije Jurja Barakovića, Prirodoslovno-grafičke škole  te Škole primijenjene umjetnosti i dizajna jučer su sudjelovali u velikoj  humanitarnoj akciji darivanja krvi.

Utorak, Ožujak 5, 2019 14:24

Uz mnogobrojne zatvorene prometnice u gradu iz Grada Zadra i Hrvatskih cesta najavili su nova zatvaranja cesta.

Četvrtak, Veljača 28, 2019 16:03

Nakon što su uredili prostor nekadašnje Fizikalne, u Domu  za stare i nemoćne počeli su radovi na uređenju soba u depadansi.

Naime, tamo se trenutno ruše pregradni zidovi te se priprema teren za  buduće radove na uređenju novih soba.

Srijeda, Veljača 27, 2019 11:33

Hrvati su među rekorderima što se tiče bolovanja, svake godine ih je sve više, a u odnosu na europski prosjek, gotovo su dvostruko više na bolovanju. Prema podacima HZZO-a najčešći razlog odlaska na bolovanje su bolovi u leđima.

Subota, Veljača 23, 2019 19:00 1

Nakon što je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka  Divjak odbila prijedlog kurikuluma povijesti kakav joj je nedavno poslala  Ekspertna radna skupina kojom koordinira Radovan Fuchs, prijedlog je  uputila u novu javnu raspravu. Moglo bi se dogoditi kako je ovo treći prijedlog kurikuluma povijesti u tri godine.

Subota, Veljača 23, 2019 12:09

Nakon što je 7.

Petak, Veljača 22, 2019 14:58 1

Prema svemu sudeći, KUD Bleke i Konji s Bokanjca ove godine neće sudjelovati na zadarskom karnevalu. Njihov voditelj Enio Meštrović javio nam se danas priopćenjem u kojem je pojasnio razloge izostanka s ovogodišnjeg karnevala prozivajući Turističku zajednicu Grada Zadra kako nisu dobrodošli na karneval jer bi maska mogla biti provokativna i protiv gradskih vlasti.

Stranice