Suzana Bandić

Četvrtak, Studeni 8, 2018 13:35

Niskocjenovna avio kompanija Ryanair iz Irske od iduće  sezone, proljeća 2019. godine, Zadar će povezati s osam novih atraktivnih destinacija u četiri europske države. Potvrdili su to Niall O’Connor i  Gary Butler iz Ryanaira na sajmu World Travel Market (WTM) u Londonu, nakon što su se na štandu Hrvatske turističke zajednice susreli s ministrom turizma Garijem Cappellijem.

Srijeda, Studeni 7, 2018 17:00

Osuđivani ubojica, pripadnik ozloglašenog srbijanskog Zemunskog klana i narkodiler Josip Golomeić (53) uhićen je u Zadru s kokainom, a policajci su mu u pretrazi Audija A8 i apartmanima u Privlaci  koje je nedavno kupio i tu se naselio, pronašli i strojnicu s više od 100  metaka te pištolj s metkom u cijevi. Golomeić je rođen u Zemunu, Republika Srbija, ali ima i hrvatsko državljanstvo.

Srijeda, Studeni 7, 2018 12:31

Nakon dvije godine stagnacije ponovno je reaktivirana Podružnica sindikata branitelja pri Samostalnom sindikatu Hrvatske i pod  okriljem Teritorijalnog ureda Saveza samostalnih sindikata Hrvatske  Zadar. To je prva braniteljska sindikalna podružnica u Hrvatskoj koju je  prije dvije i pol godine inicirao Vedran Uranija, pravni povjerenik pri  Teritorijalnom uredu SSSH Zadar koja pokriva Zadarsku i Šibensko - kninsku županiju.

Utorak, Studeni 6, 2018 18:15

Ukoliko se pojavi zainteresirani kupac za Autobusni kolodvor u Benkovcu, 90-ak bivših radnika nekoć uspješne tvrke  Croatia Zadar line moglo bi konačno dobiti barem dio novca na kojeg  čekaju 18 godina. Autobusni kolodvor u Benkovcu, odnosno zgrada površine od 407 m2 izgrađena na zemljišnoj parceli od 3535 m2, čiji su suvlasnici u omjeru 50:50 Croatia Zadar line i Grad Benkovac, prodaje se  po početnoj cijeni od 1.180.000,00 kuna putem javne dražbe, a otvaranje  ponuda zakazano je za 11.

Utorak, Studeni 6, 2018 11:15 1

Ministarstvo financija na svojim je službenim stranicama  objavilo najnovije podatke o poreznim dugovanjima građana, obrta i  tvrtki. Takozvana "Linićeva lista srama" koja je prvi put objavljena u  srpnju 2012.

Ponedjeljak, Studeni 5, 2018 13:07

Ove godine prvi put će se održati Advent u Stankovcima. Inicijativu za ovu mafifestaciju pokrenula je vijećnica Ana Klarić Bubica na 10. sjednici Općinskog vijeća Općine Stankovci što je i prihvaćeno. Lista mladih Općine Stankovci za ovu je priliku na društvenoj  mreži Facebook otvorila stranicu Advent u Stankovcima s naznakom "da  ne bude politički" koja je u svega nekoliko sati privukla više od 100 članova.

Ponedjeljak, Studeni 5, 2018 12:33

Odlazak na groblje uvijek je mučan i bolan, a 71-godišnjoj  Zadranki Dragici Vukić onaj zadnji, prije 15-ak dana, pretvorio se u  moru koja joj je promijenila život. Ova žena je na groblju Belafuža  doživjela bizarnu nesreću. Pod nogama joj se urušila betonska ploča,    zatvarač grobnice nepoznata vlasnika, nakon čega je upala u unutrašnjost i tamo s ozljedama ostala zarobljena oko sat vremena.

Nedjelja, Studeni 4, 2018 11:28

Jučer je iz plićaka u Uvali Maestral izvučena jedrilica koja se  tamo nasukala za olujnog južnog nevremena prije nekoliko dana.

Subota, Studeni 3, 2018 13:22

Josip Crnčević, poduzetnik koji godinama već želi izgraditi zračnu luku  u Stankovcima, ovih se dana pismom javio općinskim  čelnicima s porukom da nije odustao od projekta. 

Subota, Studeni 3, 2018 11:04

Sa zadatkom da ispita postoji li razlog za otvaranje stečajnog  postupka te ima li stečajni dužnik Jadran invest d.o.o. imovine kojom bi  se mogli pokriti troškovi postupka i dijelom vjerovnici, zadnji dan  prošlog mjeseca sutkinja Trgovačkog suda u Zadru Ardena Bajlo imenovala je Ivanku Bosotina za privremenu stečajnu upraviteljicu ove poznate građevinske tvrtke sa sjedištem u Ulici Nikole Tesle.

Stranice