Suzana Bandić

Srijeda, Prosinac 5, 2018 19:30

Kako to već godinama tradicionalno čine, članovi Ronilačkog kluba "Sveti Roko" Bibinje, prvu nedjelju u prosincu, uoči blagdana sv. Nikole, zaronili su u more kod otočića Karantunić gdje je na  inicijativu Vinka Šimunića Bubanja postavljena šest tona teška betonska kapelica posvećena ovom zaštitniku pomoraca.

Srijeda, Prosinac 5, 2018 10:01

U ponedjeljak, 10. prosinca, nastavlja se suđenje Darku Kovačeviću zvanom Daruvarac (31) zbog prijetnji i nanošenja teških tjelesnih ozljeda 18-godišnjoj Zadranki koju je brutalno pretukao 13. lipnja u  kafiću Chill out na predjelu Melada. 

Srijeda, Prosinac 5, 2018 09:55

U niz uspješnih Zadrana, dobitnika svjetskih priznanja,  upisala se i Neda Grbin, odgojiteljica iz Dječjeg vrtića Radost. Ona je  dobila priznanje za projekt pod nazivom Jelovnik s okusom i mirisom  Mediterana koji je predstavila u Pragu, na svjetskoj konferenciji OMEP- a (Organisation Mondiale pour l’Education Prescolaire), međunarodne,  nevladine i neprofitne organizacije koja se bavi svim aspektima odgoja  i obrazovanja u ranom djetinjstvu.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 14:54

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama zadarska je policija kazneno prijavila trojicu Zadrana u dobi od 17,18 i 44 godine.

Najstarijeg muškarca policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i Prve policijske postaje zatekli su u noći s petka na subotu u automobilu marke Mazda i kod njega pronašli 505 grama speeda, 100 komada ecstasyja i manju količinu konakina.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 13:43

Zadranin P.Č. (32), koji je s dvoje malodobne djece bio u bijegu pred policijom nakon što je počinio niz kaznenih djela u utorak navečer, zadržan je u istražnom zatvoru u Zadru. Sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio mu je istražni zatvor u trajanju do 30 dana s mogućnošću produljenja.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 12:20

Teritorijalni ured Saveza samostalnih sindikata Hrvatske  Zadar na čelu s pravnim zastupnikom Vedranom Uranijom ovoga tjedna nastavlja kolektivne pregovore u gradskim tvrtkama Vodovod, Odvodnja i Liburnija. I dok u Liburniji sve teče prilično glatko te pregovori s  direktorom Edvinom Šimunovim nailaze na razumijevanje i kompromis na dobrobit radnika, u Vodovodu su se nagomilali brojni problemi,  a komunikacija s direktorom Tomislavom Matekom, kažu u SSSH, dovela je do zida.

Subota, Prosinac 1, 2018 18:13

Pet dana nakon što je napravio cijeli niz kaznenih djela, od krađe, provale pa do pokušaja ubojstva policijskog službenika na kojeg se zaletio BMW-om požeških registracijskih oznaka 32-godišnji P.Č. priveden je u prostorije zadarske policije gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje nad njim. Neslužbeno doznajemo kako je bjegunac uhićen u unutrašnjosti Hrvatske gdje se uputio u srijedu.

Subota, Prosinac 1, 2018 17:59

Legendarni direktor Tankerske plovidbe Stanko Banić, kao najzaslužniji čovjek što Zadar i danas ima respektabilnog nacionalnog brodara i brod Tijat, koji plovi već 60 godina te predstavlja veliku kulturnu baštinu hrvatskog pomorstva i brodogradnje o kojoj brine skupina šibenskih entuzijasta, odlukom Odbora za dodjelu Plave Vrpce Vjesnika u ponedjeljak navečer će u zadarskom Arsenalu primiti Posebna priznanja. Iste večeri Plave vrpce Vjesnika za 2018.

Subota, Prosinac 1, 2018 13:54

U sklopu cjelodnevnog panel predavanja koje već četvrtu godinu za redom organizira HoReCa Grupa, jučer se u Hotelu Falkensteiner Iadera u Punta skali u Petrčanima raspravljalo i o aktualnoj  temi pod naslovom  „Izazovi tržišta koje se suočava s manjkom radnika  i visokim porezima“.  Darko Knez, predsjednik Uprave tvrtke Badel 1862  i Goran Filipović, član Uprave Grupa Jadranka, govorili su o konkretnim problemima s kojima se u poslovanju susreću, dok je Tonči Glavina, državni tajnik Ministars

Petak, Studeni 30, 2018 10:03

Zadranin P.Č. (32) koji se u utorak navečer, nakon što je  počinio niz kaznenih djela, dao u bijeg pred zadarskom policijom, napustio je zadarsko područje i uputio se u unutrašnjost Hrvatske, kažu u  PU zadarskoj.

Stranice