ZL Promo

Nedjelja, Srpanj 16, 2017 22:00

Jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj u Zadru uskoro otvara svoju drugu poslovnicu! Na dodatnih 2.300 kvadrata moći ćete pronaći sve: od prehrambenih proizvoda, kućanskih aparata do tekstila i igračaka. Sveukupno će Kaufland u svojoj ponudi imati čak i više od trinaest tisuća različitih proizvoda.

Četvrtak, Svibanj 11, 2017 00:00

Vizija Zadra kao modernog grada 21. stoljeća jedan je od glavnih dijelova izbornog programa dr. Branka Dukića. Prometne gužva, sustav odvodnje, parkirna mjesta, odlagalište otpada..., sve su to problemi koji muče stanovnike Zadra, a za koje je Dukić sa svojim timom već pripremio projekte. Svjestan je, kaže, svih prednosti Zadra u usporedbi s drugim gradovima, no isto tako i prostora za napredak.

Srijeda, Listopad 26, 2016 00:00

Auto Hrvatska je lansirala novu online trgovinu u kojoj do 18. studenog ili do isteka zaliha nudi zimske gume s dodatnih 10% popusta na plaćanje Mastercard ili Maestro karticama na već snižene web cijene

Petak, Rujan 23, 2016 00:00

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.

U sklopu centra posluje:

*  Ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi vozila