kristijan kapovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 2, 2020 12:17

Mjerama zaštite i očuvanja ukupnog hrvatskog gospodarstva koje poduzima hrvatska Vlada od srijede se pridružila i Općina Vir, koja će na sljedećem Općinskom vijeću (početkom narednog tjedna) predložiti nekoliko mjera potpore virskim poduzetnicima. One će, ako se usvoje, biti važeće za rok od tri mjeseca, ali u slučaju produljenja krize uzrokovane epidemijom koronavirusa, taj će se rok produžiti, ističe načelnik Općine Vir Kristijan Kapović.

Petak, Veljača 28, 2020 07:15

 Na Općinskom sudu u Zadru jučer je po četvrti put odgođeno ročište u tužbi bivše šefice zadarskog Trgovačkog suda u Zadru, Ardene Bajlo, koja je načelnika Vira tužila zbog izjava na novinskim konferencijama prošle godine o tome kako ona i njen brat Franko Kotlar »privatiziraju Trgovački sud«, a Kapović ju je za pristranost prozvao i u svojemu lanjskom priopćenju javnosti.

Petak, Veljača 14, 2020 10:45

Nezadovoljni radom USKOK-a i pravosudnog sustava u cjelini, članovi udruge Vir bez podjela spremaju se na prosvjed pred zgradom USKOK-a u Zagrebu. Povod ovoj odluci njihovo je nezadovoljstvo »nečinjenjem nadležnih institucija koje izbjegavaju baviti se muljažama na otoku Viru«, izjavili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare predsjednik Udruge Frane Vučetić, te članovi Jadranka Okreša i Igor Vučetić.

Subota, Siječanj 25, 2020 11:30

Načelnik Općine Vir Kristijan Kapović oglasio se priopćenjem u vezi tekstova u zadarskim medijima, pa tako i onim u Zadarskom listu o njegovom navodnom izbjegavanju sudskih ročišta, pa je prenosio citate: »Na Općinskom sudu u Zadru jučer je trebao biti nastavljen postupak protiv načelnika Vira, Kristijana Kapovića, kojega je za klevetu tužila bivša predsjednica Trgovačkog suda u Zadru, Ardena Bajlo.

Petak, Rujan 27, 2019 10:15

Na Općinskom sudu u Zadru jučer je započelo suđenje načelniku Općine Vir, Kristijanu Kapoviću, kojega je za kazneno djelo klevete tužila predsjednica Trgovačkog suda u Zadru, Ardena Bajlo. I dok je ona točno u devet sati bila na sudskom hodniku, načelnik Kapović nije se pojavio, a niti sud prethodno obavijestio o izostanku.

Petak, Ožujak 22, 2019 17:45

Neka su nova lica bila na današnjoj press konferenciji u Općini  Vir i neki su novi bili momenti u već staroj i dobro poznatoj priči o gradnji benzinske pumpe na Viru, ali je osjećaj od prvog dana otvaranja famoznog slučaja uvijek isti. Iznio ga je načelnik Općine Vir Kristijan Kapović.

Srijeda, Prosinac 19, 2018 09:53

Nakon što su jučer članovi udruge Vir bez podjela i oporbeni općinski vijećnici Jadranka Okreša, Igor Vučetić i Frane Vučetić iznijeli niz optužbi na račun virskog načelnika Kristijana Kapovića te javno prozvali policiju i DORH zbog teške zlouporabe položaja i ovlasti, na isto se nadovezao prozvani Kapović.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Dezinformacije i manipulacija Vira bez podjela

Petak, Rujan 28, 2018 20:25

U Općinskom državnom odvjetništvu (ODO) u Zadru provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina u  dobi od 43 godine zbog kaznenog djela protiv sigurnosti prometa  ugrožavanjem prometa opasnom radnjom ili sredstvom, stoji u  priopćenju ODO-a. Radi se o načelniku Općine Vir Kristijanu Kapoviću  koji je organizirao blokadu mosta kako bi ukazao na, po njemu, kršenja  zakona pri izdavanju građevinske dozvole za izgradnju benzinske crpke  na Viru.

Četvrtak, Kolovoz 23, 2018 18:10

Ardena Bajlo, predsjednica Trgovačkog suda u Zadru, poslala nam je Na temelju članka 56. Zakona o medijima (Narodne novine 99/04, 84/11 i 81/13) zahtjev za objavu odgovora na informaciju objavljenu na portalu Zadarskilist.hr od 21.08.2018. pod naslovom: "Ekipiramo odvjetničke timove i idemo do kraja. Tko može imati povjerenje u pravnu državu?", u Zadarskom listu 22. kolovoza 2018. pod naslovom "Brat predsjednice Trgovačkog suda ima deset posto predmeta na sudu".

Srijeda, Lipanj 20, 2018 17:03

Najavljeni prosvjed i blokada Virskog mosta u 14 sati od strane općinskih službi Općine Vir pretvorio se u pravu dramu: oko 14:50 djelatnici Hrvatske policije priveli su načelnika Općine Vir Kristijana Kapovića i potom propustili sve automobile koji su stajali u blokadi prometa izvršenoj kamionima općinskih poduzeća „Vir održavanje“ i „Vodovod Vir“.

Stranice