pripreme

Petak, Kolovoz 18, 2017 20:36

 Košarkaši Zadra u srijedu su počeli s pripremama za novu natjecateljsku sezonu u kojoj će, kao i dosadašnjih godina, prije svega tražiti način da što mirnije osiguraju ostanak u ABA ligi, a osim toga pokušati doći do što boljeg plasmana u A-1 ligi.

Petak, Kolovoz 18, 2017 17:05

 Pogled na ekipu s kojom je jučer Marija Mazija počela pripreme za sljedeću sezonu ostavlja dojam da je riječ o školskoj družini ili sastavu kakvog mlađeg uzrasta.

Ponedjeljak, Kolovoz 8, 2016 00:00

U programu nam je ova dva tjedna raditi kombinirano na atletskoj stazi, u teretani i u dvorani i tako napraviti dobru bazu za ono što slijedi. Trebaju nam pojačanja na pozicijama dva i tri. Svakodnevno pregovaramo i očekujem da bismo to mogli definirati tijekom sljedećeg tjedna - kazao je Matulović

Subota, Ožujak 5, 2016 00:00

Udruga studenata psihologije "Kasper" treću godinu zaredom organizira besplatne pripreme za maturante koji polažu psihologiju na državnoj maturi. Pripreme su u prvom redu namijenjene upravo  maturantima, ali su pozvani i svi ostali.

Četvrtak, Studeni 19, 2015 00:00

Na inicijativnom sastanku održanom početkom tjedna u Centru za kulturu u Tkonu definirane su odgovornosti i obveze članova jer nam je želja da svaki Škraping bude masovniji i sadržajniji od prethodnog, kazala je Julija Radović

Četvrtak, Srpanj 30, 2015 00:00

Nogometaši Zadra otputovali su u Sloveniju gdje će odraditi drugu fazu priprema za predstojeću sezonu. Baza će im biti u Moravskim Toplicama, a tamo će drugoligaš sa Stanova boraviti do 4. kolovoza. U planu je odigravanje nekoliko oglednih utakmica što je jučer najavio i trener Zvonimir Jurić.

Utorak, Veljača 24, 2015 00:00

Udruga studenata psihologije Kasper odlučila je pomoći svojim budućim kolegama i to besplatnim pripremama za maturu iz psihologije. Studenti će predavanja održavati subotom u devet sati ujutro na Odjelu za psihologiju u "staroj" zgradi Sveučilišta na Poluotoku, a odazvati im se može svatko, pa i oni koji se ne pripremaju za maturu, već samo žele doznati više, poručuju članovi te udruge.

Srijeda, Siječanj 28, 2015 00:00

Nogometaši Zadra ipak neće završni dio priprema odraditi u Međugorju. Iako je bilo najavljeno da će, nakon što su prošli tjedan osam dana proveli u Hercegovini, od sutra pripreme ponovno biti nastavljene u Međugorju, to se neće dogoditi. Igor Štimac će na završnoj glazuri svoje momčadi poraditi u Krševanovom gradu. Razloge neodlaska u Međugorje jučer nam je pojasnio Josip Bepo Bajlo, sportski direktor prvoligaša sa Stanova.

Srijeda, Srpanj 9, 2014 00:00

Prvoligaška sezona 2014./15. je pred vratima, ostalo je tek desetak dana da se momčad dovede u natjecateljski ritam, a svi dobro znamo koliko je početak prvenstva važan

Stranice