cijene

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Lipanj 16, 2019 10:30

Prosječne oglašavane cijene novogradnje i u svibnju su se  nastavile kretati uzlaznom putanjom. Podaci oglasnika za nekretnine  Crozilla.com pokazuju blagu mjesečnu promjenu u vidu porasta cijena  od 0,1 posto, dok su na godišnjoj razini njihove vrijednosti porasle za  četiri posto.

Nedjelja, Travanj 7, 2019 13:50

Prema novom istraživanju Njuškala provedenom na uzorku  od 157 tisuća nekretnina,  u zadnjih godinu dana zabilježile su rast od gotovo 7,5 posto. Prosječne tražene cijene kvadrata stanova u Hrvatskoj bilježile su rast od 10 posto, dok su kuće skuplje za više od šest posto. Usporedimo li trenutačne tražene cijene stanova s cijenama iz 2011. godine  vidljiv je rast za sedam posto, dok su cijene kuća rasle za više od 15 posto.

Utorak, Ožujak 26, 2019 10:09

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su tijekom 2018. godine najviše porasle cijene najma stanova manjih  površina, kakvi su ujedno i najtraženiji.

Redovna mjesečna najamnina, režije, depozit, agencijska provizija –  neki su od troškova s kojima se susreće većina onih koji unajmljuju stanove. Na ruku im, nažalost, ne ide ni smanjenje broja stanova za dugoročni najam, kao niti porast njihovih cijena.

Nedjelja, Ožujak 10, 2019 18:06

Već nekoliko godina za redom, tržište nekretnina u Zadru  pokazuje znakove stabilizacije. Potvrdilo nam je to nekoliko agencija koje se bave posredništvom u prodaji nekretnina. Posebno je zanimljiva  kupoprodaja stanova čijim se opsegom nerijetko mjeri i gospodarski uspon. Kako nam je rekao Zoran Marasović iz agencije Dalmatis, može se  slobodno reći da je tržište u porastu.

Petak, Lipanj 15, 2018 09:08

ZAGREB - Gotovo 50 tisuća ljudi se pridružilo Facebook građanskoj inicijativi "Stop rastu cijena goriva", iz koje najavljuju da će u znak protesta zbog stalnog rasta cijena goriva, odnosno previsokih državnih nameta na gorivo, u petak, 15. lipnja, od 17 do 17.10 sati na glavnim prometnicama, križanjima i općenito frekventnim prometnim mjestima svi koji budu sudjelovali u prosvjedu ugasiti motore i stati. Građani koji se priključuju inicijativi javljaju se iz svih gradova Hrvatske.

Srijeda, Lipanj 28, 2017 00:00

Pitanje je mogu li prenapuhane cijene na dulji rok održavati visoku razinu turističke posjećenosti i privlačnosti neke destinacije, pogotovo ako se jedan napitak tako skupo naplaćuje u ugostiteljskom objektu čija je jedina prednost što se nalazi na Poluotoku

Utorak, Kolovoz 2, 2016 00:00

Cijene na Jadranu uoči sezone lete u nebo, a tek u špici sezone, većina ugostitelja želi doslovce "oderati" goste. Priča je ovo koja se svake godine ponavlja jer je tržište slobodno te trgovci i ugostitelji mogu slobodno formirati cijene. Pritom je izostavljena sitnica, da to povećanje cijena treba pratiti poboljšanje kvalitete usluge.

Subota, Srpanj 13, 2013 00:00

Posljednjih dana medijskim prostorom vlada optimizam najviše potaknut najavljenim pojeftinjenjima električne energije, a spominje se i sniženje računa za vodu. I dok se svi veselimo oko tih sedam posto nižih računa za elekričnu energiju, koju su nam relativno nedavno povisili za 20 posto tako, da smo još uvijek u manjku, nitko se ne pita: koliko će obitelji ove zime biti gladno?

Četvrtak, Listopad 4, 2012 00:00

Vlada trenutno nije spremna prihvatiti ni preporuku MMF-a da se dobna granica za odlazak u starosnu mirovinu podigne sa 65 na 67 godina. I tu odredbu najvjerojatnije neće mijenjati do kraja mandata

Stranice