radost

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
vrtic_ciciban
Utorak, Rujan 30, 2008 00:00

Iako se gradske vlasti trude adaptacijom te nadogradnjom postojećih predškolskih objekata ublažiti i poboljšati trenutačno stanje u zadarskim dječjim vrtićima, gdje je ovogodišnji broj neupisane djece na razini prošlogodišnjeg, realizacija programa kojim se svakom djetetu osigurava mjesto u vrtiću još je daleko od ostvarenja

123vitez
Utorak, Rujan 23, 2008 00:00

Dugo očekivana obnova i rekonstrukcija vrtića "Grigor Vitez", područne odgojno-obrazovne ustanove "Radost", započeta još prošle godine, a prema riječima nadležnih, u studenome bi trebala otvoriti vrata.

Podsjetimo, nakon raspisivanja natječaja, građevinske radove u iznosu od 7,5 milijuna kuna preuzela je zadarska tvrtka "Ploter".

Obnovom i rekonstrukcijom vrtića "Grigor Vitez" udvostručit će se postojeći kapacitet, s dosadašnja tri, na sedam boravaka.

vrtic
Utorak, Kolovoz 19, 2008 00:00

Kao što je planirano, navodi Ivana Dadić, radovi na Dječjem vrtiću "Grigor Vitez" bit će završeni u roku šest mjeseci, što znači da vrtić neće biti spreman do početka nove pedagoške godine koja počinje 1. rujna