mladen malta

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Ožujak 1, 2018 16:50

Mladen Malta, vijećnik MOST-a i predsjednik Udruženja obrtnika Zadar kojeg je na aktualnom satu Gradskog vijeća zanimalo poslovanje grada s tvrtkom Jadera, dobit će pisani odgovor.

Malta je upozorio na razlike u prikazanim dugovima tvrtke Jadera za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada koje je on dobio od onih koji su nedugo potom dostavljeni portalu 057info.

Četvrtak, Prosinac 21, 2017 12:47

Na stadionu Stanovi potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Nogometnog kluba Zadar i Trgovačkog obrta Malta, koji je već godinama sinonim za navijačke rekvizite sa zadarskim pečatom. Svi navijači Zadra i ljubitelji nogometa sada u trgovinama "Malta" mogu kupiti dresove, šalove i druge navijačke artikle s logom našega kluba.

Subota, Veljača 14, 2015 00:00

Mladen Malta novi je stari predsjednik Udruženja obrtnika Zadar, petog najvećeg obrtničkog udruženja u zemlji (koje ljeti bude i četvrto jer preraste Osijek). Odlučili su to upravo izabrani novi članovi Skupštine Udruženja na konstituirajućoj sjednici održanoj u četvrtak navečer.

Srijeda, Siječanj 28, 2015 00:00

Iako su se mnogi mediji raspisali o ostavci predsjednika Hrvatske zore, Milana Kujundžića, navodeći kako je zbog neuspjeha na predsjedničkim izborima podnio ostvaku, iz prve ruke saznajemo kako nije bila riječ o ostavci.

Mladen Malta, predsjednik zadarske podružnice Hrvatske zore upravo se vratio sa sabora stranke u Zagrebu, kazavši kako nije istina da je dr. Kujundžić podnio ostavku:

Subota, Studeni 16, 2013 00:00

Hrvatska zora pokušaj je izlaska iz mraka u kojemu su sada hrvatska država i narod, poručio je Kujundžić

Utorak, Rujan 18, 2012 00:00

Umjesto Ane Duke, Dubravka Milina, Tonćija Vulića i Damira Gabre, četiri najjače obrtničke struke u Udruženju obrtnika Zadar biraju u srijedu i četvrtak nove "šefove" sekcija koji će se (volonterskim radom) boriti za interese svoje struke i obrtništva

Srijeda, Listopad 26, 2011 00:00

U Zadru je u zakupu 250 poslovnih prostora ukupne površine 14.250 metara četvornih. Polovine tih poslovnih prostora ukupne površine 5.380 metara četvornih u zakupu je obrtnika. Kad se u obzir uzme da neki kvadrati poslovnih prostora dostižu mjesečnu zakupninu od čak 76 eura, jasno je da se Grad tih prostora neće tek tako odreći

Subota, Travanj 9, 2011 00:00

Maltino pitanje šefu Europske komisije odnosilo se na procjenu i sudbinu obrtnika kod ulaska RH u EU

Utorak, Listopad 26, 2010 00:00

Obrtnik sam 25 godina u dva mandata na čelu Sekcije trgovine, a posljednjih godinu dana po odlasku Stipe Kneževića na čelo Obrtničke komore Zadarske županije obavljao sam i posao predsjednika. Treba zasukati rukave i u ovim teškim recesijskim vremenima tražiti boljitak za naše članove, kazao je Malta

Stranice