smrt

Nedjelja, Siječanj 6, 2019 14:25

U Zadru su se ovaj vikend dogodila dva tragična samoubojstva. Dvije ženske osobe odlučile su si oduzeti život. Jedno se dogodilo u zgradi na Trgu kneza Višeslava u Jazinama oko 18 sati u subotu navečer samoubojstvo vješanjem počinila je 23-godišnjakinja.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 10:28

U subotu u Općoj bolnici Zadar preminuo je 28-godišnjak koji je u nedjelju, 7. listopada oko 23 sata pronađen u dnu stepenica napuštenog poslovnog prostora u Šibenskoj ulici na Bilom brigu.

Kako su tada potvrdili iz PU zadarske 28-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na liječenju na jedinici intenzivnog liječenja u OB Zadar.

Nedjelja, Srpanj 29, 2018 10:19

 

 Otišao je čovjek koji nam je osvajao srca svojim Galebom, Malinkonijom, Skalinadom..., u nedjelju je umro Oliver Dragojević (71). 

 

 

Velikan hrvatske popularne glazbe umro je u splitskoj bolnici, izgubio je bitku od teške bolesti, s kojom se proteklu godinu dana nosio u tišini, strpljivo. 

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 09:32

Tijekom noći dogodila se prometna nesreća na cesti od Biograda prema Pakoštanima u kojoj je biciklist smrtno stradao.

Petak, Srpanj 6, 2018 10:40

Sedamdeset osmogodišnja slovenska državljanka umrla je nakon kupanja na virskoj plaži Radovanjica.

Policija je dojavu dobila jučer oko 16 sati, a odmah po dojavi na teren su izašli djelatnici Hitne medicinske pomoći. Nesretnoj ženi pozlilo je u moru te je ubrzo nakon toga i preminula, a po izlasku na teren djelatnici HMP-a mogli su samo konstatirati smrt.

Sve se događalo pred očima šokiranih kupača.

 

Srijeda, Siječanj 31, 2018 00:11

Živjeti je skupo, no i umrijeti! Cijena pogreba, ispraćaja, u  Zadru se kreće od minimalno tri tisuće kuna (lijes, križ, osmrtnice, prijevoz i troškovi ukopa) dok nova grobnica dođe oko 40 tisuća kuna što je  iznos koji danas može platiti sve manji i manji broj ljudi. A riječ je o  skromnom pogrebu, dakle, najjeftinijem lijesu, križu, minimalnom broju osmrtnica i prijevozu.

Četvrtak, Kolovoz 31, 2017 08:52

Jučer su kupači na plaži Ždrijac iz mora izvukli starijeg Slovaka (1936.godište). Iako mu je odmah bila pružena pomoć i iako je bio reanimiran, nesretni muškarac u konačnici je preminuo. Tako se nastavlja broj smrti na plažama, a nakon Karina i Kožina, na žalost isto se dogodilo i u NInu.

Subota, Kolovoz 26, 2017 09:04

Jučer ujutro je zaprimljena dojava da je na plaži ispred kuće u Kožinu iz mora izvučeno tijelo muške osobe (1951. godište). Do dolaska HMP građani su pokušali reanimirati osobu. Dolaskom HMP ustanovljena je smrt osobe koja je stanovnik Kožina.

Nedjelja, Kolovoz 20, 2017 22:04

Američki filmski i televizijski glumac, inventivan zabavljač, redatelj, scenarist i producent te jedan od najuspješnijih holivudskih komičara Jerry Lewis umro je u dobi od 91 godine, objavila je u nedjelju njegova obitelj.

U priopćenju obitelj navodi da je glumac umro prirodnom smrću u svome domu u Las Vegasu u nedjelju ujutro.

bozic_knezevic
Subota, Studeni 28, 2015 00:00 2

 Velika tragedija potresla je sinoć Modrič, malo mjesto u uvali na Jadranskoj magistrali nedaleko od Starigrada. Domobran Hrvoje Knežević (22) iz Gračaca ubio je svoju dugogodišnju djevojku Josipu Božić (21) iz Obrovca. U petak oko 20 sati, nakon telefonske dojave, u kući u Modriču kod Starigrada, policijski službenici Policijske postaje Obrovac pronašli su tijelo 21-godišnjakinje s vidljivim ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Stranice