brak

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
rade_skarica
Ponedjeljak, Prosinac 29, 2008 00:00

Neurokirurg dr. Rade Škarica, dogradonačelnik Zadra i kandidat HSP-a za gradonačelnika Zadra na predstojećim lokalnim izborima, i viša medicinska sestra Anita Škarica rođ. Šokota, glavna medicinska sestra na Odjelu za psihijatriju Opće bolnice u Zadru, u subotu su crkveno ozakonili svoj brak vjenčanjem u crkvi Gospe Loretske u zadarskim Arbanasima.

padelin_brak
Četvrtak, Studeni 13, 2008 00:00 1

Iz Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji doznajemo da je do listopada ove godine sklopljeno 218 vjerskih brakova, a građanskih 88. Prošle godine sklopljeno je 486 brakova, od toga vjerskih 357

padelin_seks
Četvrtak, Studeni 13, 2008 00:00 2

Imam prijatelje koji s uistinu malim primanjima, prosječnom školskom spremom, ipak žive sretno i složno. S druge strane, u susjedstvu mi je jedan bogati netom oženjeni nasljednik iz čije kućice stalno dopiru psovke, plač i proklinjanja, bez obzira na ono čudo u garaži, odlaske na skijanja i najnoviji namještaj. Ne žalim ni tu žensku. Znala je za koga se udaje i nije ništa bolja od njega. Ja žalim onaj par penzionera koji sa svojim prihodima ne mogu skrpati kraj s krajem, iako su cijeli svoj dugogodišnji brak odradili skladno i u ljubavi

katalinici1
Utorak, Kolovoz 26, 2008 00:00

U današnje vrijeme užurbanosti i neispunjavanja svih obveza, pri čemu nam se čini da dan traje sve kraće, i ne znamo da u našem susjedstvu postoji i polagani ritam svakodnevice. Bračni par Katalinić, Jurka (97) i Grgo (94) od rođenja žive na Velebitu iznad Starigrada u Dobrom Selu - Katalinići, zaseoku gdje "lisica poštu nosi, a vuk podne zvoni".