kampovi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
ficc
Utorak, Ožujak 16, 2010 00:00

Odlukom FICC - Međunarodnog saveza za kamping i karavaning iz Bruxellesa prvi put u povijesti hrvatskog kamping turizma, predsjednik FICC-a i FICC-Međunarodna federacija za kamping i karavaning održavaju svoj sastanak u Hrvatskoj u Zadru 19. ožujka 2010.godine u hotelu Kolovare u 10 sati.

marzic
Srijeda, Siječanj 27, 2010 00:00

adac_zaton
Ponedjeljak, Siječanj 25, 2010 00:00

Turishotelovom kampu Zaton preporuke i najveće ocjene daju i njemački ADAC-ov i nizozemski ANWB-ov vodič, a iz ove dvije zemlje primamo gotovo polovicu kampista

kamp
Četvrtak, Studeni 20, 2008 00:00

Turizam i turistička privreda po svom su sudjelovanju u ukupnoj gospodarskoj strukturi privrede u Hrvatskoj, još uvijek jedna od najvažnijih stavki, jedna od posredno gledajući izvoznih komponenti našega gospodarstva koje baš s tom sastavnicom najteže izlazi na kraj. Bez obzira na priče koje su katkad iz raznih razloga pretjerane, o nadolazećoj ili već nadošloj krizi, sigurno je da će se takvo stanje nastaviti u budućnosti.

zatonknjiga
Četvrtak, Kolovoz 28, 2008 00:00

Kampovi imaju svoju povijest, filozofiju i klijentelu. Oni su primjer kvalitetnog poslovanja. Još nisam doživio da kamp posluje u minusu ili da je zatvoren. Na ovom prostoru se rađa kvaliteta. Zadarska regija će slijediti Istru, a u budućnosti će Zadar i Šibenik biti lokomotiva kampinga, rekao je Jerko Sladoljev