vesna sabolic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Travanj 28, 2015 00:00 1

Saborska zastupnica Narodne stranke reformista, Vesna Sabolić, održala je konferenciju za medije na kojoj je govorila o radu reformista u Hrvatskom saboru i njenom radu kao zastupnice IX. izborne jedinice. Reformiste u Saboru još zastupaju Petar Baranović, također iz IX. jedinice, te Natalija Martinčević iz III. izborne jedinice.

Utorak, Ožujak 17, 2015 00:00

U Gradskom vijeću Zadra od ovog će tjedna s radom započeti novi klub vijećnika, a riječ je o Klubu SDP-a i reformista. Time automatski prestaje postojati Klub SDP-a i HNS-a osnovan od strane dosadašnjih koalicijskih partnera Kukuriku koalicije koji i na lokalnoj razini već godinama surađuju.

Ponedjeljak, Ožujak 16, 2015 00:00 1

Utorak, Ožujak 10, 2015 00:00

Predsjednik Narodne stranke reformista, Radimir Čačić, danas popodne održat će konferenciju za medije na kojoj će govoriti o dolasku novih članova u redove lokalne podružnice. Riječ je o Ljiljani Klarin i Vesni Sabolić koje su za sobom iz prijašnje stranke, HNS-a, povukle šezdesetak članova i prošlog ih tjedna u "dotu" donijele reformistima.

Petak, Ožujak 6, 2015 00:00

Najnovija situacija u zadarskom HNS-u potvrdila je nagađanja o tome kako je ova organizacija najvjerojatnije pred raspadom. Odlazak gradske vijećnice Ljiljane Klarin i više nego izvjesni odlazak predsjednice županijske organizacije i saborske zastupnice Vesne Sabolić, samo je potvrda onog što se kuhalo nakon što je predsjednica stranke Vesna Pusić raspustila zadarski HNS.

Utorak, Lipanj 17, 2014 00:00

Zadarska HNS-ovka Vesna Sabolić  zamjenit će europarlamentarca Jozu Radoša u saborskim klupama, a  Hrvatski sabor to bi mogao službeno potvrditi već u srijedu.

Sabolić (1958.), predsjednica HNS-a Zadarske županije, profesorica je  sociologije i diplomirana organizatorica kulturnih djelatnosti.

U društvenim djelatnostima, konkretno prosvjeti i kulturi, gradila je  radno iskustvo, prešavši put od tajnice OSIZ-a do prosvjetne savjetnice  u Zadarskoj županiji.

Srijeda, Svibanj 28, 2014 00:00

Vesna Sabolić, gradska vijećnica i predsjednica Županijske organizacije HNS-a, odlazi u Sabor. Tamo će zamijeniti stranačkog kolegu Jozu Radoša, budući da je on prošao na izborima za Europarlament. Sabolić je status za odlazak u Sabor dobila na prethodnim parlamentarnim izborima, kada je na listi Kukuriku kolacije za IX. Izbornu jedinicu bila na 7. mjestu.

Petak, Prosinac 20, 2013 00:00

Vesna Sabolić ponovno je izabrana za predsjednicu županijske organizacije HNS-a. Sabolić na sinoćnjoj skupštini nije imala protukandidata, kao ni dvojica izabranih potpredsjednika Milan Stojanov i Ante Raspović.

Subota, Listopad 6, 2012 00:00 1

Za razliku od Vas, ljudi još od antičkih vremena osobe mojih godina smatrali su vrhuncem mudrosti koju čine intelektualna snaga i iskustvo

Četvrtak, Listopad 4, 2012 00:00

Poznato je da su se u mnogim slučajevima mogli zapošljavati samo članovi i simpatizeri HDZ-a. Ovo nije ništa novo, ali smo mi očekivali da će se lijevo orijentirana vlast ponašati socijalno pravednije, rekao je Čulina

Stranice