maskovica han

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Ožujak 6, 2014 00:00 1

Program suradnje između Hrvatske i Turske u području kulture i umjetnosti potpisali su u Ankari hrvatska ministrica kulture Andrea Zlatar Violić i turski ministar kulture i turizma Omer Celik, priopćili su jučer iz Ministarstva kulture.

Utorak, Kolovoz 27, 2013 00:00 1

U turskom konačištu, hanu Jusufa Maškovića u Vrani, najzapadnijoj islamskoj svjetovnoj spomeničkoj građevini u Europi, nije bilo ovako živo još od 17. stoljeća. U najvećoj građevini koju su Turci ostavili kod nas, već tri mjeseca sve vrvi od građevinaca, konzervatora, nadzornika, dizalica, skela, miješalica za beton, raznih bagera, viljuškara, lopati i građevinskih kaciga.

Četvrtak, Svibanj 16, 2013 00:00 1

Upisom u građevinski dnevnik jučer je u Vrani u posao uvedena tvrtka Teh-gradnja d.o.o. Zagreb, posao vrijedan čak 2,1 milijuna eura, gotovo 16 milijuna kuna.

maskovica_han
Utorak, Ožujak 5, 2013 00:00

Riječ je o sveobuhvatnom projektu s kojim je Općina Pakoštane uz potporu Ministarstva kulture i Zadarske županije iz pretpristupnih fondova EU povukla čak 2,5 milijuna eura s kojim će se obnoviti Maškovića han, rekao je Milivoj Kurtov, načelnik Pakoštana

han7
Nedjelja, Kolovoz 31, 2008 00:00

Značenje koje Vrana ima u hrvatskoj povijesti od nas traži veći angažman i mi smo u tom pravcu i krenuli, odlučili smo u potpunosti valorizirati ulogu Vrane u hrvatskoj povijesti i pokušati ovu kulturno-spomeničku baštinu obnoviti i staviti je u funkciju turizma, kazao je načelnik općine Milivoj Kurtov