dijana vican

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Prosinac 9, 2017 18:31

Na Sveučilištu u Zadru jučer su održane dvije promocije magistara različitih struka. Uz rektoricu dr. sc. Dijanu Vican, čelnu osobu Sveučilišta, promociji je prisustvovala prorektorica dr. sc. Dijana Vican, te promotor dr. sc. Igor Radeka.

Četvrtak, Rujan 14, 2017 21:32

Rektorica Sveučilišta u Zadru Dijana Vican uputila je pismo predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović u kojem izražava žaljenje što predsjednica svojim izjavama "pothranjuje profesionalno sektaštvo" zbog čega će popriličan broj stručnjaka napraviti odstupnicu od davanja sebe javnom dobru, a što će nakon predsjedničine izjave i sama učiniti.

Subota, Rujan 2, 2017 18:44

 Nakon maratonskog sastanka koalicijskih partnera u Banskim dvorima o provedbi reforme obrazovanja, kako mediji neslužbeno doznaju, dogovoreno je da ni ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, a ni Dijana Vican neće biti na čelu Posebnog stručnog povjerenstva koje je zaduženo za provedbu reforme, nego bi predsjedanje Povjerenstvom mogao preuzeti sam premijer Andrej Plenković.

Ponedjeljak, Kolovoz 14, 2017 20:40

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u ponedjeljak kako se nada da će se situacija oko imenovanja članova Ekspertne radne skupine za kurikularnu reformu (ERS) razjasniti u najkraćem mogućem roku, te upozorila da se provedba Strategije kurikularne reforme mora čim prije institucionalizirati i depolitizirati, a reformski procesi maksimalno ubrzati, na dobrobit učenika i nastavnika.

Petak, Ožujak 2, 2012 00:00

Okružuje nas mnogo ljudi čija je ambicija bez pokrića. No, ambiciju kao želju da netko da nešto više ili napravi nešto bolje od sebe valja promatrati i u takvom, pozitivnom kontekstu - dr. sc. Dijana Vican

vican
Srijeda, Veljača 29, 2012 00:00

dijana vican bolonja
Petak, Siječanj 13, 2012 00:00

Naše obrazovanje pati od dvije bolesti. Prva je loša praksa utemeljena na nepotpunom istraživanju, a druga nesposobnost da se razmjenjuju otkrića

budinic
Subota, Siječanj 17, 2009 00:00

Kurikulumski pristup je reformski proces usredočen na probleme koji su vrlo dobro diferencirani, poput toga da su učenici preopterećeni, da se nije dobro baviti samo odgojno-obrazovnim sadržajem, nego i metodom predavanja koju treba modernizirati, kazala je Dijana Vican, državna tajnica za predškolski odgoj i osnovno obrazovanje

Stranice