os simuna kozicica benje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 26, 2019 15:25

U jednoj od najbrojnijih osnovnih škola u Zadru - OŠ Šimuna Kožičića Benje, jutros je bilo posebno svečano, ali i emotivno.

Naime, osim što su se svi nastavnici i profesori oprostili i na životni put dalje ispratili još jednu generaciju od 135 osmaša, oprostili su se i od svog dugogodišnjeg ravnatelja - prof. Marka Marina koji nakon punu 41 godinu neprekinutog rada u prosvjeti odlazi u zasluženu mirovinu.

Utorak, Lipanj 25, 2019 12:09

Dražen Adžić, profesor tjelesnog odgoja novi je ravnatelj Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje.

Poznati zadarski sportaš, dobio je jednoglasnu podršku Školskog odbora te će u 48. godini preuzeti vodstvo jedne od najvećih i najstarijih zadarskih škola.

Na provedenom natječaju raspisanom u svibnju ove godine "u utrci" za ravnateljsko mjesto sudjelovalo je šestoro kandidata, četiri iz same škole te dvije gimnazijske profesorice.

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 14:19

Zadrom su danas  zavladali sportski duh, dječji smijeh, radost i  glasno navijanje. Naime, na sportskim terenima Osnovne škole Šimuna  Kožičića Benje održano je veliko sportsko-edukativno događanje pod  nazivom Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 18:00

I u ovogodišnjoj 23. po redu velikoj humanitarnoj akciji "Vukovaru ZaDar“ prikupljena je ogromna količina pomoći za vukovarske  obitelji koje žive u teškim socijalnim uvjetima. Tako je jutros iz Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje, gdje je već tradicionalno bio sabirni  centar u kojem su se prikupljali paketi s pomoći, krenuo put grada heroja pun šleper prikupljene pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama.

Petak, Studeni 23, 2018 16:08

Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje i ove godine doprinijela je obilježavanju Dana grada i blagdana sv. Krševana pregrštom događanja na svom Danu otvorenih vrata. Ovogodišnja tema bile su bajke, a o samom programu nam je nešto više ispričala koordinatorica,  učiteljica razredne nastave, Sandra Tomić.

Ponedjeljak, Rujan 10, 2018 14:39

Dječje navijanje, graja i veselje ispunili su školska dvorišta osnovnih škola Šimuna Kožičića Benje i Smiljevac gdje se okupilo na stotine djece u povodu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, a kojega su škole obilježile u organizaciji sa Športskom zajednicom Grada Zadra.

Brojni mališani okušali su se tako u različitim sportskim aktivnostima - od povlačenja konopa, preko trčanja štafete do, uvijek zabavnih, graničara.

Četvrtak, Svibanj 7, 2015 00:00 1

Što ima manju površinsku napetost, alkohol ili voda? Zašto loptica lebdi iznad sušila za kosu bez da sklizne? Kako pretvoriti vodu u vino i vino u vodu? Sve to može se doznati do kraja tjedna u Muzeju grada Zadra NMZ gdje u povodu 60. obljetnice smrti znanstvenika i fizičara Alberta Einsteina učenici i djelatnici OŠ Šimuna Kožičića Benje održavaju predavanja, radionice i pokuse na temu „Fizika nije bauk".

Nedjelja, Veljača 22, 2015 00:00

Puna dvorana OŠ Šime Budinića dočekala je jučer proslavljenog reprezentativca i trenera NK Zadra Igora štimca koji im je u pratnji nogometaša došao u posjet. Dočekao ih je ravnjatelj Ivan Čular. Učenici su postavljali pitanja, Štimac i nogometaši odgovarali, no bilo je potrebno svega deset minuta prije negoli je je doletio prvi papirić za autogram, da bi nakon toga pred stolom za kojim su sjedili uslijedila prava navala.

Utorak, Rujan 9, 2014 00:00

Uzbuđena lica djece koja su jučer napravila svoj prvi korak u svijet odraslih ispunila su predvorje Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje. Stigli su novi prvašići, nova generacija stvaratelja, znanstvenika, sportaša, umjetnika... "Svi su oni genijalci i u nečem pravi znalci", stihovi su pjesme koju su im na priredbi dobrodošlice otpjevale malo starije kolegice.

Stranice