os simuna kozicica benje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 7, 2015 00:00 1

Što ima manju površinsku napetost, alkohol ili voda? Zašto loptica lebdi iznad sušila za kosu bez da sklizne? Kako pretvoriti vodu u vino i vino u vodu? Sve to može se doznati do kraja tjedna u Muzeju grada Zadra NMZ gdje u povodu 60. obljetnice smrti znanstvenika i fizičara Alberta Einsteina učenici i djelatnici OŠ Šimuna Kožičića Benje održavaju predavanja, radionice i pokuse na temu „Fizika nije bauk".

Nedjelja, Veljača 22, 2015 00:00

Puna dvorana OŠ Šime Budinića dočekala je jučer proslavljenog reprezentativca i trenera NK Zadra Igora štimca koji im je u pratnji nogometaša došao u posjet. Dočekao ih je ravnjatelj Ivan Čular. Učenici su postavljali pitanja, Štimac i nogometaši odgovarali, no bilo je potrebno svega deset minuta prije negoli je je doletio prvi papirić za autogram, da bi nakon toga pred stolom za kojim su sjedili uslijedila prava navala.

Utorak, Rujan 9, 2014 00:00

Uzbuđena lica djece koja su jučer napravila svoj prvi korak u svijet odraslih ispunila su predvorje Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje. Stigli su novi prvašići, nova generacija stvaratelja, znanstvenika, sportaša, umjetnika... "Svi su oni genijalci i u nečem pravi znalci", stihovi su pjesme koju su im na priredbi dobrodošlice otpjevale malo starije kolegice.

Subota, Studeni 23, 2013 00:00

Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje jučer je cijela bila u znaku višnje maraške. Visjela je višnja po zavjesama, mirisala iz kolača i džemova, krasila nakit i privjeske, crvenila se s plakata. Svoje mjesto je našla u svakom predmetu i na svakom koraku, i u matičnoj i u područnim školama Diklo i Puntamika.

Petak, Studeni 8, 2013 00:00

Prema Planu deinstitucionalizacije i transformacije ustanova Ministarstva socijalne skrbi, smještajni kapaciteti zadarskoga Doma za odgoj djece i mladeži do kraja ove godine smanjit će se za 20 posto, do 2020. čak do 60 posto, a otprije dva mjeseca provode se i usluge poluinstitucionalnog tretmana te produženog stručnog postupka u školama (PSP).

Petak, Listopad 11, 2013 00:00

Ravnatelj Marin ističe kako su se na ovaj način htjeli malo uklopiti u sveopću krizu. Kaže kako oni svoju manifestaciju nastavljaju iako su županijski dani kruha ukinuti zbog financijskih razloga

Petak, Lipanj 14, 2013 00:00

Učenici i profesori OŠ Šimuna Kožičića Benje najbolje učenike koji su se plasirali na državno natjecanje je nagradila priznanjima, monografijama, ali i zajedničkim ručkom u pizzeriji Šime

Petak, Ožujak 22, 2013 00:00

"Solarni suncokret" instaliran je u sklopu projekta vrijednog 400 tisuća kuna koji financira Hrvatski telekom, a provodi UNDP-e

Subota, Veljača 16, 2013 00:00

U utorak će ministar Željko Jovanović sa svojim timom u OŠ Šimuna Kožičića Benje, neslužbeno doznajemo, predstaviti 1. modul Zdravstvenog odgoja "Živjeti zdravo".

Stranice