trznica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Studeni 23, 2019 17:47

Ja se trudim reciklirati i odvajati otpad i na taj način pomoći čuvanju prirode, rekla nam je jučer Tonka Bukulin, učenica OŠ Šime Budinića koja sudjeluje u projektu Pogodi pravi koš i koja je u sklopu projekta zajedno s prijatlejicama napravila plakat kojim poziva na reciklažu i novu upotrebu proizvoda. Konkretno riječ je o prenamijeni plastičnih boca, od čega su učenice napravile lonac za cvijeće. S njom su na plakatu Gabriela Abatinović, Donata Kačanić i Iva Poljak, učenice 4. D.

Četvrtak, Listopad 10, 2019 11:01

Grad Zadar raspisao je natječaj za novi krug arheoloških istraživanja za novu gradsku tržnicu u zoni 2B, odnosno između postojećih istraživanja, gdje je palača Cedulin pa do Muraja. Procijenjena vrijednost radova je 1,6 milijuna kuna, a po njihovom završetku moći će definirati što dalje raditi na tom području.

Subota, Srpanj 20, 2019 14:23

Nikad nam nije bilo gore i mogu slobodno reći da smo na granici preživljavanja. Kupaca gotovo da i nema, a i oni što dođu kupuju malo, žali se trgovkinja Milka s tržnice na Poluotoku.
Tema je - koliko je smanjenje PDV- a na voće i povrće, meso i ribu, utjecalo na rad ljudi koji žive od poljoprivrede, na životni standard građana koji kupuju te proizvode, a ciljana meta su bili trgovci i kupci gradske tržnice.

Subota, Svibanj 18, 2019 18:29

Prošlo je nepunih mjesec dana od kada je otvorena dugo  iščekivana i dva put seljena tržnica na Meladi. Pisalo se do sada uglavnom pozitivno o tome da je mala kvartovska tržnica napokon dobila  svoje stalno mjesto i da su njeni kupci sada osigurani za svježe voće i povrće. Međutim, nije se ništa pitalo prodavače i kupce.

Posjetili smo novootvorenu tržnicu i provjerili jesu li i oni zadovoljni te  je li tržnica ispunila očekivanja.

Loše riješena odvodnja!

Utorak, Travanj 16, 2019 12:32

Dva mjeseca kasnije od predviđenog roka, nova tržnica na Meladi napokon je od Elektre dobila pojačanu snagu struje, a što je bio preduvjet za početak rada.

Od direktora Tomislava Letinića dobili smo potvrdu da je sve spremno za početak rada štandova.

- Dobili smo sve potrebne dozvole i struju. Od jučer je na štandovima počela prodaja, dok će ribarnica, mesnica i pekarnica proraditi kroz koji dan, kako tko bude završio s posljednjim pripremama, kazao je Letinić.

Srijeda, Veljača 20, 2019 12:15

Tržnica Zadar d.o.o. na službenoj internetskoj stranici objavila je javni poziv za davanje u zakup svih slobodnih poslovnih prostora, površina i prodajnih mjesta u nadležnosti te tvrtke koji potpisuje  direktor Tomislav Letinić. Uz Gradsku tržnicu, Veletržnicu, tržnice na  Relji i Bilom brigu oglas se odnosi i na novu tržnicu na Meladi koja bi  se po okončanju natječaja, u ožujku, trebala i službeno otvoriti.

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 21:00

Sarag daruje svoje kupce i to svaki tjedan sve do 26. siječnja  iduće godine. Za sudjelovanje u atraktivnoj nagradnoj igri treba obaviti kupovinu u bilo kojoj prodavaonici Saraga, staviti u omotnicu račune i ubaciti ih u nagradnu kutiju.

Srijeda, Listopad 10, 2018 12:20

Građevinski radovi na tržnici na Meladi, koje je izvodila tvrtka Stipčević d.o.o., privedeni su kraju. Na površini od 700 metara kvadratnih uskoro će krenuti uređenje suvremene tržnice kapaciteta s oko  20 prodajnih mjesta sa svom opremom – skladišnim prostorom, sanitarnim čvorom i parkiralištem za iskrcaj robe.

Utorak, Listopad 9, 2018 12:31

Na prostoru između palače Cedulin, gdje se danas nalazi  TIC (Turističko-informativni centar), i tržnice, radovi su punom jeku. S  obzirom na to da je riječ o prostoru velikog povijesnog značaja, prije nego na njemu osvane nova tržnica moraju se provesti zaštitna istraživanja. Uz Grad Zadar kao investitora, istraživanja na budućoj zadarskoj  tržnici provode dvije tvrtke, Delmat Galiot d.o.o. iz Splita i Geoarheo  d.o.o. iz Zagreba.

Četvrtak, Rujan 20, 2018 10:15

Jesen je vrijeme kada se velik broj građana počinje spremati  za pravljenje zimnice - šalše od pomidora, ajvara, a prave se i razne marmelade. Na zadarskoj tržnici provjerili smo kakva je ponuda te kakve su  cijene.

Stranice