zeljko loncar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Ožujak 23, 2012 00:00 1

Promjena na čelu Skupštine posljedica je istupanja HSS-a iz koalicije s HDZ-om, HSP-om i HSU-om

Petak, Travanj 9, 2010 00:00

To su ljudi koji su legalisti, koji poštuju Ustav i koji su se ponašali u skladu sa Vijećničkom zakletvom. Postavio bih i pitanje je li bilo koja nacionalna manjima Županiji podnijela zahtijev za isticanjem njenih simbola na zgradi Doma županije, pitao je Lončar

zupanijska1009_loncar_peric
Petak, Listopad 16, 2009 00:00

Imenovani su članovi upravnih vijeća ustanova kojima je osnivač Zadarska županija. Od promjena u odnosu na dosadašnje članstvo u UV-ima treba spomenuti da je umjesto dosadašnjeg predsjednika Stipe Zrilića, na čelo Upravnog vijeća Opće bolnice Zadar imenuje Grozdana Perić. Istovremeno, župan Stipe Zrilić u sljedećem četverogodišnjem mandatu od Ive Grbića preuzima predsjedničko mjesto u Upravnom vijeću Ljekarne Zadar.

loncar_zrilic
Četvrtak, Srpanj 2, 2009 00:00

Zadarski izaslanici na Saboru HDZ-a među brojnijima su u zemlji i podržat će najavljene odluke o promjenama na čelu stranke

klzsimunic
Petak, Studeni 28, 2008 00:00 1

Jedna od točaka na današnjoj Skupštini Zadarske županije bila je prihvaćanje ostavke i imenovanje v.d. ravnatelja Kazališta lutaka Zadar. U oba slučaja radilo se o Petru Šimuniću, a odluke su prihvaćene uz suzdržane glasove vijećnika SDP-a.

zeljko_loncar
Utorak, Rujan 9, 2008 00:00

Željko Kurtov je siguran da neće biti koaliranja HNS-a s HDZ-om izvan onog što se može nazvati izoliranim slučajem, dok Ingrid Antičević-Marinović ističe da SDP ne može koalirati sa strankom koja "tamo gdje je SDP na vlasti nastoji izazvati krizu vlasti"