ulaganja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Listopad 24, 2017 21:37

Veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj Nj. E. Hu Zhaoming u utorak i srijedu boravi u radnom posjetu Zadarskoj županiji.

Na sastanku kineskog izaslanstva, predvođenog veleposlanikom Zhaomingom, sa zadarskim županom Božidarom Longinom i gradonačelnikom Brankom Dukićem razgovaralo se o nekoliko ključnih točaka buduće suradnje između Zadarske županije i ove dalekoistočne zemlje, jedne od vodećih svjetskih gospodarstava.

Četvrtak, Rujan 3, 2015 00:00

Delegacija 17 direktora najvećih kompanija kineske provincije Chongqing posjetila je Zadar kako bi se na licu mjesta uvjerili u  atraktivnost projekata u koje žele ulagati. Sudeći po rečenome nakon  sastanka u Gradskoj vijećnici i obilaska Zračne luke, luke Gaženica i Poslovne zone Crno, Kinezi su definitivno zagrijani za mogućnosti koje im  nudi Zadar.

punta_skala
Srijeda, Rujan 10, 2008 00:00

U Gradskoj vijećnici Zadra održane su dvije prethodne rasprave o dva vrlo važna prostora Grada Zadra. Prvo su predstavljene Izmjene i dopune Detaljnog  plana uređenja (DPU) Turističkog naselja Punta Skala.  Nives Kozulić, članica Poglavarstva za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša ujedno i ravnateljica Zavoda, te Marija Pavlović, odnoso izrađivači plana Željko  Predovan i Stipe Brčić iz tvrtke  Block Projekt, predstavili  su izmjene i razloge donošenja.