sprovod

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Rujan 16, 2014 00:00

Kroz Škabrnju je prošlo mnogo tuge, ali kažu da ovakav pogreb ne pamte. Svećenici iz cijele županije, mještani svih župa u kojim je službovao te stotine prijatelja i štovatelja, uz shrvanu obitelj kojoj su izražavali sućut, oprostilo se od don Emila Bilavera u crkvi u Škabrnji u 17 sati.

Subota, Ožujak 30, 2013 00:00

Pred sam početak ovog tužnog obreda i nebo kao da je proplakalo spustivši nad grad kišne kapi koje su uz plač i jecaje razbijale turobnu tišinu. Nora je otišla na neko sretnije mjesto gdje više neće trpjeti bol

Četvrtak, Siječanj 3, 2013 00:00

Na zadarskom Gradskom groblju jučer je pokopan Josip Joso Mudražija, zadarski novinar koji je dugo godina bio suradnik niza zadarskih redakcija, najviše Slobodne Dalmacije. Iako je novinar postao tek kao umirovljenik, stekao je titulu "kralja kratkih vijesti".

Ponedjeljak, Travanj 23, 2012 00:00

- Danas našeg Soru predajemo zemlji da i sam zemlja postane, da prijeđe i sam u legendu i riče svojih Arbanasa, Puntamike, Kalelarge... Zato sam siguran da nije umro, da živi i živjet će u nama, u svima koji su podijelili dio puta njegova života - Ivan Giovani Matešić Jeremija

Četvrtak, Lipanj 30, 2011 00:00

Petak, Listopad 15, 2010 00:00

Jučer je na vječni počinak ispraćen Ratko Petrić, akademski kipar i umirovljeni profesor na Akademiji likovnih umjetnosti, koji je umro u Zagrebu u utorak, 12. listopada. U nazočnosti najbliže rodbine, brojnih kolega, prijatelja, znanaca i poštovalaca, dr. Zvonimira Vrančića, gradonačelnika i Radovana Dunatova, pročelnika Odjela za kulturu te niza gradskih intelektualaca i mještana Belafuže, od pokojnoga Ratka najprije se oprostio prof.

sprovod_grunf_5
Ponedjeljak, Rujan 13, 2010 00:00

Na groblju na Belafuži prošle subote organiziran je posljednji ispraćaj Marijana Božićeva Grunfa. Njegovi najmiliji i članovi motoklubova iz cijele Hrvatske oprostili su se od osobe koja im je puno značila i svojom vedrinom uljepšavala životne trenutke. Kakav je bio kao osoba svjedočilo je prepuno groblje, koje je te subote bilo pretijesno za sve ljude koji su mu htjeli odati posljednju počast.

grgo batur_sprovod
Četvrtak, Studeni 26, 2009 00:00

Crkvu je ovu svoju zadarsku ljubio iskreno i bio je spreman uvijek dati, kako je volio reći, "kamičak", za njezin život, rast i napredak. Resila ga je ljudska čestitost i iskren pristup ljudima. Bio je vjeran Isusu Kristu. Bio je pravi sluga svoga Učitelja Krista i sluga svoje Crkve, istaknuo je nadbiskup Prenđa

sprovod_savka
Ponedjeljak, Kolovoz 10, 2009 00:00

Savka Dabčević-Kučar pokopana je jučer na zagrebačkom groblju Mirogoj. Posljednjem ispraćaju jedne od najznačajnijih političarki suvremene hrvatske povijesti nazočilo je nekoliko tisuća ljudi, među kojima i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić s obitelji.

JACKO
Utorak, Srpanj 7, 2009 00:00

Obitelj i prijatelji Michaela Jacksona u utorak su na groblju Forest Lawn Memorial Parku u Los Angelesu sudjelovali na privatnom obredu, nakon kojeg se automobilska kolona s njegovim lijesom uputila prema Staples Centru, gdje se danas održala javna komemoracija zvijezdi pop-glazbe preminuloj 25. lipnja.

Stranice