kuhanje

gastronauti_dvaribara
Petak, Prosinac 5, 2008 00:00

Gastronauti, istaknuti ugostitelji, hotelijeri, vinari i turistički novinari obišli su čak osam restorana i konoba isprobavši svo čudo delicija ovog kraja od jela s akvatorija do vlaške kužine, od ribe, brudeta, rižota, fritaja, čičvarde, bakalara, pašte fažola, tuka, pašticade, hobotnica, ribljih ražnjića, do svega što čovjek može zamisliti

renato_kraljev2
Ponedjeljak, Studeni 3, 2008 00:00

Priznanje mi puno znači i veliki mi je poticaj u mom daljnjem radu. Nagrada je kao i sve dosad došla spontano, kao neki logični rezultat rada budući da upravo u kuhanje ulažem najviše energije. Kuhanje je nešto što sam zavolio od malih nogu i što, naravno, još uvijek volim. Ako radiš kako treba i stojiš iza toga, uspjeh dođe sam po sebi, govori Renato

kuhari
Ponedjeljak, Listopad 27, 2008 00:00

gastro1
Nedjelja, Listopad 26, 2008 00:00

press_tuna
Srijeda, Listopad 22, 2008 00:00

Svi koji dobiju bodove na ovom natjecanju imaju dvostruku dobit, jer osim što će osvojiti nagradu, dobiveni bodovi im se pribrajaju onima osvojenim na ostalim kuharskim natjecanjima. Postaju aktivni sudionici u utrci za osvajanje prestižnih nagrada poput "Kristalne kuhače", kazala je Sanja Surać

smokva4
Subota, Rujan 13, 2008 00:00

Želja nam je bila educirati malo ljude o smokvi, pokazati im što se sve to može napraviti, kaže Vlado Babac