lopovi

Srijeda, Lipanj 20, 2018 11:16

Policija je ulovila kradljivca parfema, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježili su tešku krađu i nekoliko krađa na zadarskom području. Sve je više krađa u kojima su oštećeni mahom strani državljani, a ukradeni su im novčanici na Kalelargi. Vjerojatno je riječ o već uhodanim džeparima.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 09:10

Policija je proteklih dana imala posla s više prijavljenih krađa u kojima su oštećeni bili i strani državljani.

Četvrtak, Lipanj 14, 2018 09:00

Zadarskoj policiji je tijekom jučerašnjeg dana prijavljeno pet krađa, a lopovi su između ostaloga provaljivali u kuće stranih državljana, ukraden je skuter, pa čak i ležaljke za plažu.

Srijeda, Lipanj 6, 2018 11:35

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 26 i 29 godina, koje se sumnjiči za tešku krađu. Naime, sumnjiči ih se da su u razdoblju od listopada 2016. do siječnja 2017.godine u Crnom provalili u kamenoklesarsku radionicu koju koristi 55-godišnjak, odakle su otuđili razni alat, vrijedan preko 250 tisuća kuna.

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2018 10:10

Lopovi su već ubacili u petu brzinu, a na meti im je - sve. Tako je u petak poslijepodne u Pakoštanima, na predjelu Punta, nepoznati lopov odvezao električni bicikl u vlasništvu 77-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna.

Prije tjedan dana u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz vozila ukrao uređaj za skeniranje u vlasništvu 46-godišnjaka, a ostavio je također materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Utorak, Svibanj 29, 2018 21:53

 Ljeto samo što nije pkucalo na vrata, a s njim i nezaobilazne  krađe i provale. Sezona se još nije zahuktala, pa je i njihov broj još uvijek  relativno malen. U proteklih mjesec dana, tek je nekoliko do sad zabilježenih događaja poput krađa novčanika na štetu turista, i to uglavnom  na Poluotoku. Riječ je o džepnim krađama, dok krađe bicikala i krađe po  plažama još uvijek nisu krenule.

Srijeda, Svibanj 2, 2018 09:47

Prošli vikend u Zadru, u Širokoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te odnio novac i veću količinu sunčanih naočala. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Srijeda, Ožujak 14, 2018 09:59

Lopovi su s ponedjeljka na utorak „operirali” po ugostiteljskim objektima u Zadru i Biogradu, javljaju iz PU zadarske.

Ponedjeljak, Ožujak 7, 2016 00:00

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je prošli tjedan, u Bibinjama, iz kuće u vlasništvu 42-godišnjaka ukrala više od tisuću kuna. Zbog krađe je zaradila kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu.

Ponedjeljak, Prosinac 7, 2015 00:00

U proteklih 20-ak dana provalnici su bili "zaposleni" u Viru,  a materijalnu štetu su zabilježili 44-godišnjak i 49-godišnjak. Prvome su  iz kuće ukradeni televizor i bicikl ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna, a drugome namještaj. 

Na drugom kraju Zadarske županije, u Starigradu, u noći sa subote na  nedjelju provaljeno je u ugostiteljski objekt u vlasništvu 43-godišnjaka  koji je ostao bez nekoliko tisuća kuna.

Stranice