lopovi

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2018 10:10

Lopovi su već ubacili u petu brzinu, a na meti im je - sve. Tako je u petak poslijepodne u Pakoštanima, na predjelu Punta, nepoznati lopov odvezao električni bicikl u vlasništvu 77-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna.

Prije tjedan dana u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz vozila ukrao uređaj za skeniranje u vlasništvu 46-godišnjaka, a ostavio je također materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Utorak, Svibanj 29, 2018 21:53

 Ljeto samo što nije pkucalo na vrata, a s njim i nezaobilazne  krađe i provale. Sezona se još nije zahuktala, pa je i njihov broj još uvijek  relativno malen. U proteklih mjesec dana, tek je nekoliko do sad zabilježenih događaja poput krađa novčanika na štetu turista, i to uglavnom  na Poluotoku. Riječ je o džepnim krađama, dok krađe bicikala i krađe po  plažama još uvijek nisu krenule.

Srijeda, Svibanj 2, 2018 09:47

Prošli vikend u Zadru, u Širokoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te odnio novac i veću količinu sunčanih naočala. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Srijeda, Ožujak 14, 2018 09:59

Lopovi su s ponedjeljka na utorak „operirali” po ugostiteljskim objektima u Zadru i Biogradu, javljaju iz PU zadarske.

Ponedjeljak, Ožujak 7, 2016 00:00

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je prošli tjedan, u Bibinjama, iz kuće u vlasništvu 42-godišnjaka ukrala više od tisuću kuna. Zbog krađe je zaradila kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu.

Ponedjeljak, Prosinac 7, 2015 00:00

U proteklih 20-ak dana provalnici su bili "zaposleni" u Viru,  a materijalnu štetu su zabilježili 44-godišnjak i 49-godišnjak. Prvome su  iz kuće ukradeni televizor i bicikl ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna, a drugome namještaj. 

Na drugom kraju Zadarske županije, u Starigradu, u noći sa subote na  nedjelju provaljeno je u ugostiteljski objekt u vlasništvu 43-godišnjaka  koji je ostao bez nekoliko tisuća kuna.

Petak, Studeni 13, 2015 00:00

Zadarska policija traga za lopovom koji je pod okriljem noći sa srijede na četvrtak provalio u trgovinu na Putu Bokanjca u Zadru i ukrao cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Također, traga se za provalnikom koji je u proteklih mjesec dana 26-godišnjem Zadraninu iz ugostiteljskog objekta u Ulici Matice dalmatinske u Zadru odnio televizor, kasu i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Proteklog vikenda na području PU zadarske evidentirane su četiri teške krađe i osam krađa

Srijeda, Rujan 9, 2015 00:00

Troje lopova privedeno je pravdi, a njihova nedjela mogla bi uskoro stići i primjerena kazna

Petak, Lipanj 26, 2015 00:00

Policijski službenici I. policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28 i 29-godišnjakom. Sumnjiče ih da su prošli vikend na Silbi 29-godišnjakinji ukrali bicikl. Protiv njih se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Stranice