lopovi

Četvrtak, Srpanj 5, 2018 08:59

Dvojica kradljivaca sa zagrebačkog područja ulovljeni su zbog više krađa bicikla na biogradskom području, a riječ je o dvojcu koji je dobro poznat policiji po ovakvim djelima.

Utorak, Lipanj 26, 2018 10:09

U policijskom priopćenju zavedene su dvije teške krađe i dvije krađe, a u svim slučajevima protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave. 

Petak, Lipanj 22, 2018 09:10

Prijevara s masažom jučer je skupo stajala 78-godišnjakinju u Posedarju.

Kako javljaju iz PU zadarske, jučer poslijepodne, u Posedarju, dvije žene došle su u kuću 78-godišnjakinje, ponudile joj masažu te joj za vrijeme boravka u kući otuđile nekoliko tisuća kuna.

Tijekom večeri provaljeno je i u bungalov koji koriste češki državljani u Pakoštanima te ukrao prijenosno računalo i novac u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Četvrtak, Lipanj 21, 2018 10:06

Lopovi ne miruju, a u provali više apartmana tijekom jučerašnje noći pokrali su turistima iz Švedske, Francuske i Senegala ruksak, satove i novac vrijedne više desetaka tisuća kuna. Provaljeno je i u stan na Putu Murvice u Zadru te je 55-godišnjaku ukraden nakit i novac vrijedni više tisuća kuna.

Nakon što su u utorak "radili" na Kalelargi, džepari su se „preselili” u trgovački centar Supernova te su ukrali novčanike s novcem i dokumentima od 40-godišnjakinje i 50-godišnjakinje.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 11:16

Policija je ulovila kradljivca parfema, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježili su tešku krađu i nekoliko krađa na zadarskom području. Sve je više krađa u kojima su oštećeni mahom strani državljani, a ukradeni su im novčanici na Kalelargi. Vjerojatno je riječ o već uhodanim džeparima.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 09:10

Policija je proteklih dana imala posla s više prijavljenih krađa u kojima su oštećeni bili i strani državljani.

Četvrtak, Lipanj 14, 2018 09:00

Zadarskoj policiji je tijekom jučerašnjeg dana prijavljeno pet krađa, a lopovi su između ostaloga provaljivali u kuće stranih državljana, ukraden je skuter, pa čak i ležaljke za plažu.

Srijeda, Lipanj 6, 2018 11:35

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 26 i 29 godina, koje se sumnjiči za tešku krađu. Naime, sumnjiči ih se da su u razdoblju od listopada 2016. do siječnja 2017.godine u Crnom provalili u kamenoklesarsku radionicu koju koristi 55-godišnjak, odakle su otuđili razni alat, vrijedan preko 250 tisuća kuna.

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2018 10:10

Lopovi su već ubacili u petu brzinu, a na meti im je - sve. Tako je u petak poslijepodne u Pakoštanima, na predjelu Punta, nepoznati lopov odvezao električni bicikl u vlasništvu 77-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna.

Prije tjedan dana u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz vozila ukrao uređaj za skeniranje u vlasništvu 46-godišnjaka, a ostavio je također materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Utorak, Svibanj 29, 2018 21:53

 Ljeto samo što nije pkucalo na vrata, a s njim i nezaobilazne  krađe i provale. Sezona se još nije zahuktala, pa je i njihov broj još uvijek  relativno malen. U proteklih mjesec dana, tek je nekoliko do sad zabilježenih događaja poput krađa novčanika na štetu turista, i to uglavnom  na Poluotoku. Riječ je o džepnim krađama, dok krađe bicikala i krađe po  plažama još uvijek nisu krenule.

Stranice