radnici

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Listopad 25, 2020 17:10

Promet spaja i ujedinjuje svijet. Graditelji bez granica. Ima u životu poziva koji se ne odbijaju. Ili ih odbiješ pa ti poslije bude žao. Poziv Ministarstva prometa i Hrvatskih cesta da se dođe na gradilište Pelješkog mosta, pa da ga se uz stručno vodstvo obiđe, bio je jedan takav.

Četvrtak, Svibanj 21, 2020 14:37

Skupina od 15 radnika Đure Đakovića Montaže stigla je u četvrtak iz Švedske u Hrvatsku, a po ulasku u RH svi su testirani na virus SARS-CoV-2 te su upućeni i smješteni u županijsku karantenu, izvijestio je brodsko-posavski Županijski stožer Civilne zaštite.

Petak, Studeni 29, 2019 20:15

Da Hrvatskoj nedostaje radnika i nije neka nova vijest. Prema najnovijim procjenama nedostaje oko 300 tisuća radnika (ovaj broj iznijeli su u lipnju 2019. godine predstavnici tvrtke Astra Centar, podružnice američke kompanije Aster International, na predstavljanju svojeg modela uvoza radne snage u Zagrebu, op.a.), što je paradoks na kojeg cijela država nije bila spremna nakon ulaska u EU. Štoviše, ako se trend starenja stanovništva nastavi do 2050.

Petak, Studeni 29, 2019 17:10
 
Što zaposlenici žele? Ovo je vjerojatno pitanje koje muči većinu poslodavaca, kojima je cilj
stvoriti ugodnu radnu sredinu, sa sretnim ljudima koji svoj posao obavljaju savjesno i „s
guštom“. Je li moguće voljeti svoj posao i na njega ne odlaziti s grčem u želucu? Naravno,
ako radite ono što volite, za to ste adekvatno plaćeni i još vam poslodavac osigurava
Utorak, Studeni 5, 2019 11:00

Tridesetak bivših radnika Croatia Zadar linea predvođenih Vedranom Uranijom, pravnim zastupnikom Teritorijalnog ureda SSSH održalo je jučer još jedan prosvjed ispred Trgovačkog suda u Zadru, a ovaj put jer im je taj sud drugi put odbacio potraživanja zbog zakašnjele prijave.

Subota, Ožujak 2, 2019 15:51

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić prihvatio je inicijativu  predstavnika SSSH, SPIVH-a i Podružnice SPIVH-a pri Liburniji d.o.o.  Zadar i u četvrtak organizirao sastanak sindikalista i predstavnika radnika te prijevozničke tvrtke s predstavnicima Grada, direktorom Liburnije  d.o.o. Edvinom Šimununovim, a u svezi zahtjeva radnika Liburnije za  povećanjem plaća, adekvatnog reguliranja i isplate prekovremenog rada,  noćnog rada.

Subota, Siječanj 19, 2019 17:41
Pedesetak članova Udruge bivših radnika propalih zadarskih  tvrtki "Solidarnost" jučer je prosvjedovalo na Narodnom trgu poručujući  kako zbog dugogodišnje nezakonite i kriminalne opstrukcije od strane  institucija hrvatske države nisu u mogućnosti na zakonit način rješavati  probleme svojih članova izloženih neprihvatljivoj torturi javne vlasti,  zbog čega su prisiljeni održati ovaj prosvjed.
Četvrtak, Kolovoz 23, 2018 10:30

Sindikat Vodovoda iznenađen je priopćenjem zadarske organizacije SDP-a kojim njegov čelnik, Antun Novoselović, oštro osuđuje direktora ove gradske tvrtke zbog "niza skandala i nevjerojatne količine bahatosti".

Povod priopćenju kupnja je novog automobila direktoru Tomislavu Mateku, a koje je Novoselović nazvao "nova igračka bahatog direktora Vodovoda", navodeći i njegovu cijenu od 300.000 kuna.

Petak, Srpanj 20, 2018 17:11

Teške optužbe na račun direktora Odvodnje Grge Peronje iznio je u srijedu na Gradskom vijeću SDP-ov vijećnik Antun Novoselović i to nakon Peronjinog izvještaja o radu ove gradske tvrtke.

Četvrtak, Listopad 5, 2017 19:24

Na trećem oglasu za prodaju nekretnina i to stanova u vlasništvu stečajnog dužnika TLM (Tvornice lakih metaka) Šibenik zaprimljeno je 46 ponuda. Za određeni broj stanova zaprimljene ponude su prihvaćene, dok za određeni broj stanova ponude nisu dostavljene ili nisu prihvaćene ponude.

Stranice