radnici

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Siječanj 19, 2019 17:41
Pedesetak članova Udruge bivših radnika propalih zadarskih  tvrtki "Solidarnost" jučer je prosvjedovalo na Narodnom trgu poručujući  kako zbog dugogodišnje nezakonite i kriminalne opstrukcije od strane  institucija hrvatske države nisu u mogućnosti na zakonit način rješavati  probleme svojih članova izloženih neprihvatljivoj torturi javne vlasti,  zbog čega su prisiljeni održati ovaj prosvjed.
Četvrtak, Kolovoz 23, 2018 10:30

Sindikat Vodovoda iznenađen je priopćenjem zadarske organizacije SDP-a kojim njegov čelnik, Antun Novoselović, oštro osuđuje direktora ove gradske tvrtke zbog "niza skandala i nevjerojatne količine bahatosti".

Povod priopćenju kupnja je novog automobila direktoru Tomislavu Mateku, a koje je Novoselović nazvao "nova igračka bahatog direktora Vodovoda", navodeći i njegovu cijenu od 300.000 kuna.

Petak, Srpanj 20, 2018 17:11

Teške optužbe na račun direktora Odvodnje Grge Peronje iznio je u srijedu na Gradskom vijeću SDP-ov vijećnik Antun Novoselović i to nakon Peronjinog izvještaja o radu ove gradske tvrtke.

Četvrtak, Listopad 5, 2017 19:24

Na trećem oglasu za prodaju nekretnina i to stanova u vlasništvu stečajnog dužnika TLM (Tvornice lakih metaka) Šibenik zaprimljeno je 46 ponuda. Za određeni broj stanova zaprimljene ponude su prihvaćene, dok za određeni broj stanova ponude nisu dostavljene ili nisu prihvaćene ponude.

Nedjelja, Srpanj 23, 2017 10:06

Prema nedavno objavljenim podacima, turizmu nedostaje oko 2.700 radnika unatoč tome što su 171.044 osobe nezaposlene, što je još jedno upozorenje za žurno pronalaženje rješenja gorućeg problema nedostatka radne snage.

Srijeda, Prosinac 16, 2015 00:00 3

Gradilište su radnici zbog kašnjenja plaća već jednom napustili, a ako radovi ne budu okončani do strogo određenog datuma, Grad Zadar će dobivena sredstva, vrtoglavih 38 milijuna kuna, morati platiti iz proračuna te financirati završetak radova

Srijeda, Rujan 2, 2015 00:00 1

Prenapuhani dug Adrie d.d. u stečaju, kako tvrdi Koordinacija radnika Adrije Zadar i Udruga bivših zaposlenika "Solidarnost", bio je tema jučerašnje tiskovne konferencije koju su zajednički organizirali. Pravni savjetnik udruge Solidarnost Miljenko Marić za navodno prenapuhivanje duga optužio je stečajnog upravitelja Adrije d.d. Dragana Bijelića iz Šibenika.

Petak, Studeni 28, 2014 00:00

Tračak nade za radnike, nekad uspješne prijevozničke tvrtke Croatia Zadar Line, pojavio se prije pet dana kad je stečajni upravitelj Frane Negro priznao radnička potraživanja. To je na jučerašnjem prosvjednom skupu bivših zaposlenika Croatia Zadar Linea rekao pravni zastupnik SSSH-a Vedran Uranija.

Ponedjeljak, Listopad 6, 2014 00:00

Kada su prije godinu dana dobili otkaz zbog zatvaranja tvrtke u kojoj su radili, kao i mnogima u Hrvatskoj danas - srušio im se svijet. No, imali su sreću pa su zahvaljujući dobrim ljudima i njihovu razumijevanju, prije nekoliko dana opet zaposleni i to gotovo na istim poslovima kao i ranije kao pomoćni radnici, u zadarskom centru Bauhaus.

Nedjelja, Kolovoz 11, 2013 00:00 4

Uz dnevne, one rade i noćne smjene, u posljednje vrijeme se događa da u jednom danu odrade čak 16 sati od čega devet noćnih i sedam dnevnih. Šefovi kažu da je sve to uz suglasnost Radničkog vijeća i zakonsku pauzu od 12 sati između dvije smjene

Stranice