srednjoskolci

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
bobiji
Srijeda, Rujan 16, 2009 00:00

Voditeljica Marina Sladić ističe da ovakvo zapošljavanje nije tek financijska zarada, već je mladima to itekako dobra priprema za početak životnoga puta

ucenici_srednjoskolci3
Utorak, Studeni 25, 2008 00:00

Razlog pobune leži u negodovanju oko provedbe državne mature, budući da se po njihovim riječima državna matura ne odnosi na sve srednjoškolce jednako. Neki su zakinuti zbog nedovoljne satnice predmeta zastupljenih na maturi, pa se prosvjedima zalažu da im škole omoguće polaganje mature po svom programu

prosvjed4
Utorak, Studeni 25, 2008 00:00

Učenici trećih razreda zadarskih strukovnih škola jutros su se okupili na Narodnom trgu podno Gradske lože i prosvjedovali protiv provođenja državne mature, kako je i najavljeno na mreži Facebook prije nekoliko dana.

matura_ucenici_skola_petric
Petak, Rujan 19, 2008 00:00

U sklopu nacionalne obrazovne kampanje "Ususret državnoj maturi" jučer je u zadarskoj Gimnaziji Franje Petrića održana prezentacija o ključnim temama vezanim uz državnu maturu.