dvorana kresimira cosica

Srijeda, Veljača 8, 2017 00:00

Zadar je slavio protiv Zagreba i na taj način prekinuo seriju izgubljenih utakmica i "podario" svom novom treneru prvu pobjedu na klupi sastava s Višnjika. Zagreb, trenera Danijela Jusupa, je bio u ovoj utakmici veliki autsajder i sve osim glatke pobjede Zadra pred ovu utakmicu se smatralo velikim iznenađenjem.

Ponedjeljak, Ožujak 7, 2016 00:00 1

Zadar je teškom mukom pobijedio Sutjesku u posljednjem kolu ABA lige, te je tako momčad iz Nikšića izbacio iz regionalog društva. Iako, jedna je lopta dijelila goste od luke spasa, a da su pobijedili, iz lige bi ispala Krka, koja je poražena na gostovanju kod Crvene zvezde. Ovako, Zadrani su napravili uslugu svom bivšem kapetanu Ivi Ivanovu, čija je momčad ipak ostala u ligi. U posljednju minutu ušlo se s minimalnim vodstvom Zadra 81:80.

Petak, Listopad 11, 2013 00:00

Zadar je više puta pokazivao da ima ono nešto, srce, ponos, dišpet, što se novcima ne može kupiti. Dovoljno se sjetiti one povijesne pobjede petorice zadarskih junaka u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića 2011. Mogu li sutra kreirati novo iznenađenje?

visnjik_dvorana
Petak, Svibanj 7, 2010 00:00

Ovogodišnji pobjednik u kategoriji Stambene građevine jest Poslovno-stambeni sklop P10 - Sukoišan Sjever iz Splita, u kategoriji Javne i poslovne građevine nagradu je odnijela Višenamjenska sportska dvorana Krešimir Ćosić u Zadru, dok je Javna garaža i školska dvorana iz Dubrovnika proglašena najboljom u kategoriji Infrastrukturnih građevina

bailo
Srijeda, Rujan 16, 2009 00:00

Popunjenost Dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku bit će uskoro sto posto. Sredinom sljedećeg tjedna zauzet će se i termini od 12 do 15 sati, a radi se i subotom. Ostvarenim prihodima pokrivamo troškove. Dio prihoda koji se ostvaruje u dvorani, prebacuje se na bazen koji se, trenutno, pokriva između 70 i 60 posto, rekao je danas na tiskovnoj konferenciji ŠRC Višnjik direktor Dino Bailo.

dvorana_visnjik2
Nedjelja, Svibanj 24, 2009 00:00

rukomet_valcic
Četvrtak, Travanj 16, 2009 00:00

Hrvatska rukometna reprezentacija u lipnju dolazi u Zadar gdje će odigrati dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2010. godine u Austriji protiv Slovačke i Mađarske. Premda ova informacija još nije potvrđena, realno je očekivati da će Lino Červar nakon godinu dana ponovno dovesti "kauboje" na Višnjik. Želja Grada Zadra i Hrvatskog rukometnog saveza da se Mađari (13./14. lipnja) i Slovaci (17./18.

beretin2
Četvrtak, Siječanj 1, 2009 00:00

Mate Beretin osoba je godine u Zadarskoj županiji, a otvaranje Dvorane Krešimira Ćosić najvažniji događaj, rezultat je izbora kojeg tradicionalno provodi Zadarski list. Deseteročlanom žiriju ponuđeno je 10 kandidata u svakoj od kategorija (osoba i događaj godine u Zadru, odnosno Zadarskoj županiji). Nakon rangiranja od 1. do 10. mjesta rezultati su zbrojeni i predočeni čitateljima u novogodišnjem broju.

miso_kovac6
Četvrtak, Listopad 9, 2008 00:00

Koncertom u Dvorani Krešimira Ćosića u zadarskom Športskom centru Višnjik, Mate Mišo Kovač je još jedanput dokazao da je jedna od najvećih domaćih pjevačkih legendi. Ulaznica za Mišin koncert tražila se  kao suho zlato. U rasprodanoj dvorani pred 9.000 posjetitelja Mišo je održao trijumfalni koncert, kojim se potvrdilo da su Zadrani željno očekivali nastup legende lakih nota. S popularnim Šibenčaninom euforično je pjevala cijela publika, i ona na parteru i na tribinama.

navijacix_kkzadar_kksplit_39
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

Malo tko danas zna za Franju Mihalića, Antona Kovu Stipančića i druge hrvatske sportaše koji su pronijeli slavu hrvatskog sporta diljem svijeta. Malo tko u Zadru zna za znamenite Zadarane čijim s eimenima diče njihove ulice. Oni danas nemaju memoriju koji bi mlađe generacije inspirirala da pođu njihovim sportskim putem.

Stranice