tehnicka skola

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Veljača 21, 2019 09:48

U Tehničkoj školi u Zadru danas se održava međužupanijsko natjecanje iz područja "Strojarska tehnologija". Dolazak natjecatelja je planiran do 9 i 30 sati, a samo natjecanje počinje u 10 sati. Na natjecanje je prijavljeno šest strukovnih škola (Metković, Imotski, Trogir, Šibenik, Zadar i Rijeka). Od ravnatelja Tehničke škole, Denisa Prusca, saznajemo kako se natjecanje prvi put održava po novim pravilima (WORLDSKILLS).

Subota, Veljača 16, 2019 20:34

U okviru izložbe radova učenika Tehničke škole Zadar "Naša  perspektiva", otvorene u Noći muzeja u Edukativnoj dvorani Kneževe  palače, jučer je u Kneževoj palači održana prva od dvije radionice za zadarsku djecu vrtićke dobi. 

Ponedjeljak, Siječanj 21, 2019 17:39 1

Kako smo pisali ranije, muškarac (44) kojega je u četvrtak na autobusnom kolodvoru pretukao 17-godišnjak, podlegao je težini ozljeda te je u noći s nedjelje na ponedjeljak preminuo.

Mladić od 17 godina učenik je trećeg razreda srednje Tehničke škole u Zadru, a to nam je potvrdio i ravnatelj Denis Prusac.

Srijeda, Prosinac 19, 2018 17:54

U želji da obilježe nadolazeće blagdane, učenici Tehničke  škole Zadar u holu škole postavili su jutros privremenu umjetničku instalaciju. Literarna radionica pod vodstvom profesorice Nataše Kolanović i  profesorice Tajane Žuže te likovna radionica profesorice Jadranke Vidović i profesorice Miroslave Šovagović Bakula, a uz potporu ravnatelja  mr.sc. Denisa Prusca, dipl. ing., okupile su učenike tehničkih zanimanja  koji su kreativno krenuli ususret blagdanima.

Utorak, Rujan 4, 2018 14:44

Za ljepotu i čistoću grada dobivamo mnoge nagrade, čak neke i svjetski prestižne. Pa kad je već tako, trebali bi se i ponašati u skladu s  tom činjenicom. Zato, nikako se ne može prijeći preko nagrde koju u  strogoj jezgri grada predstavlja bivša Tehnička škola, a koja je i gradski  spomenik poznat kao Bakmazova zaklada. Jer, još 10. siječnja 1910. izgrađena je novcem koji je u tu svrhu namijenio tada već pokojni zadarski  veleposjednik Paško Bakmaz.

Nedjelja, Lipanj 25, 2017 00:00

Riječ je o 4.c razredu bivše Tehničke škole, smjera slabe struje koji su se tako i jučer našli ispred zgrade stare i oronule Tehničke škole u centru grada na Poluotoku

tehnicka_skola
Petak, Rujan 5, 2014 00:00

Velika derutna zgrada stare Tehničke škole na odličnoj lokaciji na Poluotoku očito je osuđena na dugo čekanje svog novog ruha i funkcije. Poznato je da je dio zgrade dodijeljen Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, a drugi dio Sveučilištu u Zadru koje bi tamo preselilo svoj Odjel za psihologiju.

tehnicka_skola
Ponedjeljak, Veljača 4, 2013 00:00

Ova prijava odnosi se na financiranje rekonstrukcije i sanacije zgrade stare Tehničke škole i njeno privođenje u znanstveno-nastavne svrhe. Kako se rekonstrukcija i sanacija odnose na cijelu zgradu, Sveučilište u Zadru će prijavu izraditi i predati resornom ministarstvu u partnerstvu s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti Zadarske županije, rekla je Vrsaljko

Četvrtak, Rujan 27, 2012 00:00

Četvrtak, Svibanj 5, 2011 00:00

Stranice