tehnicka skola

Ponedjeljak, Siječanj 21, 2019 17:39 1

Kako smo pisali ranije, muškarac (44) kojega je u četvrtak na autobusnom kolodvoru pretukao 17-godišnjak, podlegao je težini ozljeda te je u noći s nedjelje na ponedjeljak preminuo.

Mladić od 17 godina učenik je trećeg razreda srednje Tehničke škole u Zadru, a to nam je potvrdio i ravnatelj Denis Prusac.

Srijeda, Prosinac 19, 2018 17:54

U želji da obilježe nadolazeće blagdane, učenici Tehničke  škole Zadar u holu škole postavili su jutros privremenu umjetničku instalaciju. Literarna radionica pod vodstvom profesorice Nataše Kolanović i  profesorice Tajane Žuže te likovna radionica profesorice Jadranke Vidović i profesorice Miroslave Šovagović Bakula, a uz potporu ravnatelja  mr.sc. Denisa Prusca, dipl. ing., okupile su učenike tehničkih zanimanja  koji su kreativno krenuli ususret blagdanima.

Utorak, Rujan 4, 2018 14:44

Za ljepotu i čistoću grada dobivamo mnoge nagrade, čak neke i svjetski prestižne. Pa kad je već tako, trebali bi se i ponašati u skladu s  tom činjenicom. Zato, nikako se ne može prijeći preko nagrde koju u  strogoj jezgri grada predstavlja bivša Tehnička škola, a koja je i gradski  spomenik poznat kao Bakmazova zaklada. Jer, još 10. siječnja 1910. izgrađena je novcem koji je u tu svrhu namijenio tada već pokojni zadarski  veleposjednik Paško Bakmaz.

Nedjelja, Lipanj 25, 2017 00:00

Riječ je o 4.c razredu bivše Tehničke škole, smjera slabe struje koji su se tako i jučer našli ispred zgrade stare i oronule Tehničke škole u centru grada na Poluotoku

tehnicka_skola
Petak, Rujan 5, 2014 00:00

Velika derutna zgrada stare Tehničke škole na odličnoj lokaciji na Poluotoku očito je osuđena na dugo čekanje svog novog ruha i funkcije. Poznato je da je dio zgrade dodijeljen Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, a drugi dio Sveučilištu u Zadru koje bi tamo preselilo svoj Odjel za psihologiju.

tehnicka_skola
Ponedjeljak, Veljača 4, 2013 00:00

Ova prijava odnosi se na financiranje rekonstrukcije i sanacije zgrade stare Tehničke škole i njeno privođenje u znanstveno-nastavne svrhe. Kako se rekonstrukcija i sanacija odnose na cijelu zgradu, Sveučilište u Zadru će prijavu izraditi i predati resornom ministarstvu u partnerstvu s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti Zadarske županije, rekla je Vrsaljko

Četvrtak, Rujan 27, 2012 00:00

Četvrtak, Svibanj 5, 2011 00:00

Srijeda, Svibanj 4, 2011 00:00

Među natjecateljima su i učenici zadarske Tehničke škole i to Josip Smiljanić, koji se natječe u disciplini CNC-glodanje, Toni Stojsavljević i Filip Vidaković, u disciplini CNC tokarenje, Marko Malvoni u disciplini dizajniranje pomoću računala-Auto Cad i Filip Dujić u disciplini dizajniranje pomoću računala-CATIA

Stranice