ivan pehar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
knjiznica
Petak, Veljača 20, 2009 00:00

pehar
Ponedjeljak, Siječanj 19, 2009 00:00

Smatram da će biti dosta zainteresiranih koji će se vrlo rado koristiti ovom uslugom, jer u današnje vrijeme ima mnogo starijih osoba koje su usamljene i udaljene od javnog života, stoga smatram da im Gradska knjižnica može na ovaj način olakšati i uljepšati treću životnu dob, kazao je Pehar

gk_filipjakov
Srijeda, Prosinac 24, 2008 00:00

Povodom božićnih blagdana Ivan Pehar, ravnatelj Gradske knjižnice Zadar, uručio je jučer korisnicima Centra za rehabilitaciju sv. Filip i Jakov poklon bon ukupne vrijednosti od 5.200 kuna.

makedonci
Srijeda, Prosinac 3, 2008 00:00

Potpisivanjem Povelje o suradnji s Bibliotekom Goce Delčev iz Štipa, o kojoj ćemo danas saznati nešto više iz prezentacije ravnateljice Vilme Jovanov, dajemo i prilog suradnji koju Gradska knjižnica Zadar već više godina njeguje s Makedonskim kulturnim društvom Biljana, jednom od najaktivnijih manjinskih etničkih skupina u našem gradu, kazao je ravnatelj Gradske knjižnice Zadar Ivan Pehar, prilikom potpisivanja Povelje o suradnji između Gradske knjižnice Zadar i Biblioteke Goce Delčev iz Štip

busic
Ponedjeljak, Studeni 24, 2008 00:00 1

U Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar predstavljena je knjiga „Tvoja krv i moja" Julienne Eden Bušić, inače supruge Zvonka Bušića i sudionice u otmici američkog zrakoplova zbog koje su oboje osuđeni na doživotne kazne zatvora s mogoćnušću uvjetnog otpusta. Ovo je druga knjiga Julienne Bušić. U prvoj „Ljubavnici i luđaci" je u formi autobiografske pripovijesti opisala svoju i suprugovu sudbinu nakon otmice, uhićenja i presude.

gradska
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

Iako se tijekom proteklog tjedna pomalo osjećala slavljenička atmosfera, Gradska knjižnica Zadar ove je godine svoj Dan, 04. listopad - Dan Gradske knjižnice Zadar, odlučila obilježiti 3. i 4. listopada, valjda stoga što je 4. X. padao u subotu. Stoga je večer prije, u petak navečer, u Multimedijalnoj dvorani održan glavni dio programa, a kao finale svega nametnula se izvedba monodrame "Predstava" splkitsko - šibenskoga glumca i redatelja Ilije Zovka.

22arbanasi_knjiznica
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

Za početak ćemo zaposliti četvero djelatnika i to onih s iskustvom, a poslije ćemo prema potrebi proširiti broj zaposlenika. Dio zgrade koji je predviđen za knjižnicu, odnosno kat i potkrovlje ima ukupno 280 kvadrata, a kapacitet je pet tisuća knjiga, iako ćemo u početku krenuti s nešto manje knjiga, odnosno dvije do tri tisuće, kazao je Ivan Pehar

knjiznica
Srijeda, Rujan 24, 2008 00:00

Na Narodnom trgu, u povodu Dana narodnih knjižnica 23. rujna, Gradska knjižnica Zadar je predstavila svoj program i sadržaj te omogućila besplatan upis za sve one koji su rođeni na taj dan. Zajednica narodnih knjižnica Republike Hrvatske ZNaK je osnovana u travnju prije dvije godine u Gradskoj knjižnici Zadar i ima za cilj da zainteresira i privuče što veći broj ljudi u prostore narodnih knjižnica.