pu zadarska

Ponedjeljak, Srpanj 29, 2019 10:06

Jučer oko podne u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo (D) u vlasništvu 60-godišnjeg državljanina Njemačke, odakle je otuđio mobitel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Petak, Srpanj 26, 2019 20:30

 Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 38-godišnjakom, 34-godišnjakom i 43-godišnjakom zbog kaznenog djela protupravna naplata u pokušaju počinjenog na štetu 49-godišnjaka.

Petak, Srpanj 26, 2019 09:24

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac i Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je tijekom mjeseca ožujka u Zelengradu ( Obrovac) provalio u crkvu, odakle je otuđio novac – milodar. Također ga se sumnjiči da je početkom mjeseca svibnja u Bjelini (Benkovac), pokušao provaliti u crkvu.

Petak, Srpanj 26, 2019 09:18

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, kod 23-godišnjaka je jučer na području Zadra pronađeno 30,4 grama marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje, koje su mu oduzete.
Protiv 23-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Četvrtak, Srpanj 25, 2019 09:20

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, kod 33-godišnjaka je prekjučer na području Zadra pronađeno 113 komada tableta MDMA - Ecstasy, koje su mu oduzete.

Srijeda, Srpanj 24, 2019 11:52

Nad bivšim zamjenikom ravnatelja županijskog Zavoda za hitnu medicinu, Mirkom Erstićem, danas je dovršena kriminalistička obrada zbog sumnje na pronevjeru više od 37.000 kuna, saznajemo u Policijskoj upravi zadarskoj. Erstića su ispitali inspektori Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije zbog sumnje da novac Zavoda nije polagao u blagajnu, već ga je prisvojio, a navedeno se djelo, napominju u policiji, odvijalo prošle godine.

Utorak, Srpanj 23, 2019 14:46

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta i Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom sa zagrebačkog područja, kojeg se sumnjiči za više teških krađa iz vozila.

Naime, jučer oko 12 sati u Zadru, na parkiralištu trgovačkog centra u ulici Akcije Maslenica, prilikom pokušaja blokiranja daljinskog zaključavanja osobnih vozila uporabom uređaja za ometanje signala zatečena je i uhićena jedna muška osoba.

Ponedjeljak, Srpanj 22, 2019 10:40

U petak tijekom dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste 59-godišnjak i 38-godišnji švicarski državljanin, odakle je otuđio novac i dva iPad-a. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Ponedjeljak, Srpanj 22, 2019 10:29

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u subotu poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu, iz trgovine trgovačkog društva otuđio razne artikle ( paški sir, tunjevina, preparati za sunčanje i dr.), ukupne vrijednosti preko tisuću kuna. Protiv 52-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Ponedjeljak, Srpanj 15, 2019 15:17

Zadarska policija je već 14. godina za redom tijekom ljetnih mjeseci domaćin kolegama iz drugih zemalja čiji sunarodnjaci ljetuju na našem području. U rješavanju policijskih poslova i premošćivanju prije svega jezične barijere tijekom srpnja i kolovoza pomagat će im po dvoje kolega iz Mađarske, Poljske, a prvi put i iz Kine.

Zadar je Kinezima "sjajni biser na obali Jadrana"

Stranice