cijepljenje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Srpanj 15, 2021 13:16 3

U organizaciji Grada Biograda na Moru i gradskog Stožera civilne zaštite, a u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar u ovom kraljevskom gradu u srcu Jadrana jučer je održano masovno cijepljenje za sve građene koji se još uvijek nisu cijepili, a u svrhu još bolje promocije cijepljenja protiv koronavirusa.

Četvrtak, Srpanj 15, 2021 10:22

Radno vrijeme punkta za cijepljenje ŠC Višnjik od jučer je od 7 do 13 h. Dakle, više se ne cijepi u poslijepodnevnim satima što je bila dosadašnja praksa.
Koordinator punkta Višnjik dr. Robert Županović iz županijskog Doma zdravlja objašnjava kako je uzrok pad interesa za cijepljenje, ali, kako naglašava, prilagođavat će se situaciji na terenu.

Četvrtak, Srpanj 15, 2021 10:19

Nakon nedavne izjave premijera Plenkovića o mogućnosti uvođenja obveznog horizontalnog cijepljenja za djelatnike u zdravstvenom, obrazovnom i sektoru socijalne skrbi, sindikati i organizacije zaposlenika u tim sektorima javnosti su se obratili priopćenjima u kojima se ne slažu s premijerovom izjavom, pozivajući se na osobno pravo svakog pojedinca da odluči želi li se cijepiti ili ne.

Ponedjeljak, Srpanj 12, 2021 10:17

Vijesti iz Izraela, gdje je zabilježen skok novooboljelih usprkos tome što je 60% populacije cijepljeno s objema dozama, poljuljale su povjerenje građana u djelotvornost cjepiva oko kojeg su ionako mnogi u nedoumici.

Četvrtak, Srpanj 8, 2021 13:45

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u četvrtak uoči sjednice Vlade da prelaze na novi pristup kampanji o važnosti cijepljenja - obavezna predavanja i edukacije za sve zaposlene u zdravstvenom sustavu, uključujući i necijepljene osobe.

Srijeda, Srpanj 7, 2021 16:24

Nastavno na tvrdnje koje su jučer izrečene u nekim medijima, a odnose se na neprocijepljenost djelatnika bolnice, Ravnatelj OB Zadar uputio je demanti na te tvrdnje. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Poštovani,

nastavno na tvrdnje nekih medija da se čak 50% liječnika Opće bolnice Zadar ne želi cijepiti protiv SARS-CoV-2 virusa, ovim putem želimo odbaciti navedene tvrdnje kao potpuno netočne i proizvoljne.

Srijeda, Srpanj 7, 2021 12:11

Cijepiti se ili ne cijepiti - to je pitanje. O ovoj aktualnoj temi razgovarali smo s građanima koji su otkrili jesu li se cijepili, kao i o tome što ih je potaknulo te što misle koliko je važan njihov doprinos za dobrobit društva, odnosno što Stožer opetovano ponavlja i ponavlja - za turističku sezonu koja izravno utječe na gospodarstvo.

Nedjelja, Srpanj 4, 2021 11:00

Premijer Andrej Plenković podignuo je prašinu najavom da će se potpore za očuvanje radnih mjesta davati samo onima koji su cijepljeni. Horizontalna potpora, u iznosu od 2 do 4 tisuće kuna, koju su radnici primali zadnjih 16 mjeseci, odlazi u povijest.

Četvrtak, Srpanj 1, 2021 09:30

Na terenskom cijepljenju djelatnika hotelske kuće Falkensteiner, zadarski glavni epidemiolog dr. Alan Medić osvrnuo se na epidemiološku situaciju u Zadarskoj županiji.

Petak, Lipanj 18, 2021 14:05

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je u petak kako je među građanima pao interes za cijepljenjem prema podacima koje je prikazao na Vladi te ističe kako više nije realno da će se postići 50 posto procijepljenosti stanovništva do 30. lipnja.

"Pao je interes za cijepljenjem među našim sugrađanima", kazao je Plenković na sjednici Vlade gdje je predstavio podatke i pozvao građane da se cijepe.

Stranice