grad zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Travanj 27, 2020 21:01

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Branko Dukić predložit će vijećnicima nove mjere za ublažavanje negativnih efekata prouzročenih epidemijom virusa COVID – 19 koje su usmjerene prema gospodarskim subjektima i socijalno ugroženim osobama na području Grada Zadra.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 09:17

Kako bi se barem dijelom nadoknadio proračunski manjak prihoda uzrokovan korona krizom gradonačelnik Zadra Branko Dukić 14. travnja ove godine donio je odluku za umanjenje plaća svim zaposlenicima gradske uprave, izuzev onih čija mjesečna primanja ne prelaze 4.000 kuna, za deset posto.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 10:32

Gradonačelnik Branko Dukić održao je jučer radni sastanak s čelnicima zadarske Gospodarske i Obrtničke komore te Zavoda za zapošljavanje, a u cilju pružanja potpore poslovanju zadarskog gospodarskog sektora u aktualnom trenutku korona krize.

Utorak, Travanj 14, 2020 17:00

Odlukom gradonačelnika od 14. travnja ove godine za 10 posto umanjena je osnovica za obračun plaća djelatnicima u gradskoj

Srijeda, Ožujak 25, 2020 21:19

Uslijed nastale epidemije virusa COVID-19, Grad Zadar pomoći će zadarskoj Općoj bolnici donacijom sredstava za kupnju neophodno potrebnih respiratora. Za tu namjenu Grad se obavezuje iz proračuna isplatiti iznos od ‪1.000.000 kuna, obavijestili su danas iz zadarske Gradske uprave.

Gradonačelnik Branko Dukić odlučio je da se Grad priključi donacijama sustavu zdravstva u Zadru i Zadarskoj županiji koje ima pojačane potrebe u ovom trenutku.

Srijeda, Ožujak 25, 2020 12:30

Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Branko Dukić i najavio, uspostavlja se brzobrodska linija za opskrbu otoka 4 puta tjedno.

Odlukom o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prijevozu koju je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio 21. ožujka 2020. izostavljene su linije prema zadarskim otocima Silbi, Olibu i Premudi.

Petak, Ožujak 20, 2020 16:35

Od danas su odlukom Stožera civilne zaštite Grada Zadra zatvorena sva dječja i sportska igrališta na području grada Zadra.

Srijeda, Ožujak 18, 2020 15:26

S obzirom da je na zadarskom području u srijedu potvrđen prvi slučaj zaraze koronavirusom, gradonačelnik Branko Dukić je, uz mjere koje je na razini države donijela Vlada, donio izvanredne privremene mjere za pomoć lokalnom gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta.

Petak, Ožujak 6, 2020 11:21

Nije nam cilj stvaranje nekakve elite. Smatramo da svako dijete ima dar za nešto i smisao cijele ove priče jest otkrivanje svakog dara i mogućnost njegova usmjeravanja i usavršavanja unutar sustava, objasnila je Ivana Guglielmini, pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra.

Srijeda, Ožujak 4, 2020 13:05

Gradonačelnik Branko Dukić jučer je primio državnu tajnicu Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova Nikolinu Klaić i načelnicu sektora za programe urbanog razvoja Dariju Magaš povodom praćenja napretka provedbe Instrumenta teritorijalnih ulaganja kojeg Grad Zadar provodi zajedno s još 6 najvećih hrvatskih gradova, te iz kojeg se EU sredstvima financira niz strateških projekata na području grada poput Centra za mlade, zone Crno i poduzetničkog inkubatora, te projekta urbane mobilnosti i I

Stranice