grad zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Kolovoz 1, 2022 13:16

Gradski pročelnik za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka, Ivica Katić, podnio je ostavku na svoju dužnost te uskoto prelazi na novo radno mjesto. Kako u Gradu Zadru saznajemo, Katić ipak ostaje u srodnom resoru s obzirom da odlazi u gradsku tvrtku Inovativni Zadar.

Utorak, Srpanj 26, 2022 15:00

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, u društvu državnih tajnika Marije Pletikose, Margarete Mađerić i Dragana Jelića obišao je Centar za pružanje usluga u zajednici Mocire koji uskoro započinje s pružanjem usluga korisnicima. U obilasku mu se pridružio gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima.

Ravnateljica Centra Mocire, Jelena Milin upoznala je goste sa stručnim osobljem Centra i predstavila sve usluge koje će korisnici moći dobiti.

Utorak, Srpanj 5, 2022 13:10

U Proračunu Grada Zadra za Upravni odjel za socijalnu skrb i zdravstvo u 2022. godini planirana su sredstva u iznosu od gotovo 28 milijuna kuna.

Petak, Lipanj 17, 2022 12:54

Nakon što su odbili izići iz stranačkih prostorija u Ulici Madijevaca, Grad Zadar deložirat će bivšeg koalicijskog partnera s lokalnih izbora, Modernu demokratsku snagu. Potvrdili su nam to u Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom, napominjući kako se stranka više puta oglušila na sudske presude o deložaciji, zbog čega će se uskoro provesti ovrha.

Petak, Lipanj 17, 2022 10:20
Nedjelja, Lipanj 12, 2022 09:43

Gradonačelnik Branko Dukić i pomoćnica pročelnika za kulturu i sport Snježana Jurinić primili su danas predstavnike Ju Jitsu kluba Zadar, trenere Damira Šalinu i Zvonimira Ucovića, te osvajača brončane medalje na Europskom prvenstvu za seniore održanom u Izraelu krajem svibnja. Tamo su nastupila trojica zadarskih predstavnika, a broncu je osvojio Ivan Matešić.

Gradonačelnik mu je čestitao na predanom radu i sportskim uspjesima te zaželio još brojne vrhunske rezultate.

Petak, Svibanj 27, 2022 11:46

Na poziv gradonačelnika i Gradske uprave održan je sastanak s predstavnicima ravnateljstva Državne geodetske uprave. Grad Zadar je inzistirao na nastavku započetih izmjera u katastarskim općinama na području grada, koje građanima uvelike olakšavaju rješavanje vlasništva nad nekretninama.

Utorak, Svibanj 24, 2022 13:17

Slobodna mjesta na parkiralištu na zadarskom Poluotoku pokazivat će mobilna aplikacija. Pametan sustav zagrebačka tvrtka započela je postavljati još u veljači, a trenutno je postavljeno otprilike 90% senzora.

Ponedjeljak, Svibanj 16, 2022 13:30

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za provedbu Akcija uklanjanja otpadnih vozila na otocima. Ukoliko ste vlasnik ili posjednik otpadnog vozila koji je poznat ili je utvrđen dodatnom provjerom i koje je minimalno jednom bilo registrirano u RH, ostvarujete pravo na naknadu u iznosu od 1,00 kn/kg za cjelovito otpadno vozilo ili 0,50 kn/kg za necjelovito otpadno vozilo.

Srijeda, Svibanj 4, 2022 13:38

Gradonačelnik Grada Zadra 28. travnja 2022. donio je Odluku o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu u dječje vrtiće Grada Zadra za pedagošku 2022./2023. godinu. Nova Odluka donesena je u suglasju s predškolskim ustanovama kojima je Grad Zadar osnivač (DV Radost, DV Sunce i DV Latica) kao i sa udrugama čiji je primarni cilj briga za djecu s teškoćama.

Stranice