grad zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Lipanj 15, 2020 17:53

Presudom Trgovačkog suda Grad Zadar preuzeo je na upravljanje dio prostora plaže Kolovare s nekadašnjim objektom "Zara Beach".

Srijeda, Lipanj 10, 2020 20:50

Dvanaest godina od polaganja kamena temeljca za centar Mocire, radovi se konačno primiču kraju te Grad Zadar za rujan najavljuje useljenje u nove prostore. O detaljima dovršetka projekta razgovarali smo sa gradskim pročelnikom za prostorno uređenje i graditeljstvo, Darkom Kasapom, koji se vratio sa zadnjeg sastanka u nadležnom ministarstvu na kojemu su se dogovarali detalji opremanja Centra.

Nedjelja, Svibanj 24, 2020 17:58

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Zadru, Dubrovniku, Vrgorcu i Dugopolju, u ponedjeljak i utorak, 25. i 26. svibnja 2020. godine.

Program posjeta predsjednika Vlade:

 

Ponedjeljak, 25. svibnja

Po dolasku u Zadar, u 10.30 sati, predsjednik Vlade sudjelovat će na svečanosti uručenja ugovora važnih za grad Zadar, u Gradskoj upravi Grada Zadra (Narodni trg 1).

Nedjelja, Svibanj 24, 2020 17:05

Grad Rovinj ovih je dana raspisao poziv za građane koji bi htjeli unajmiti gradsku parcelu obradive zemlje za svega 50 kuna godišnje. Naime, odlučili su građanima omogućiti korištenje 65 parcela, od kojih je svaka veličine 50 četvornih metara, a na kojima mogu posaditi povrće, jagodičasto voće i/ili začinsko bilje.

Petak, Svibanj 22, 2020 15:33

Jutros je u Rektoratu Sveučilišta u Zadru potpisan Sporazum o sufinanciranju troškova gradnje u provedbi projekta Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru. Sporazum je u ime Sveučilišta potpisala prof. dr. sc. Dijana Vican, rektorica Sveučilišta u Zadru, a u ime Grada Zadra zadarski gradonačelnik Branko Dukić, koji su istaknuli važnost ovog projekta, prvenstveno u podizanju studentskog standarda.

Petak, Svibanj 8, 2020 21:19

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite ukinuo mjeru zabrane rada, od 11. svibnja isključivo za ugostiteljske objekte koji s radom mogu početi samo ako imaju ugostiteljske terase na kojima mogu osigurati dovoljnu fizičku udaljenost između stolova i prisutnih gostiju, predstavnici grada održali su sastanak s predstavnicima cehovskih udruga na kojem su dogovorili produljenje gradskih mjera za ugostitelje na svibanj, lipanj i srpanj.

Ponedjeljak, Travanj 27, 2020 21:01

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Branko Dukić predložit će vijećnicima nove mjere za ublažavanje negativnih efekata prouzročenih epidemijom virusa COVID – 19 koje su usmjerene prema gospodarskim subjektima i socijalno ugroženim osobama na području Grada Zadra.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 09:17

Kako bi se barem dijelom nadoknadio proračunski manjak prihoda uzrokovan korona krizom gradonačelnik Zadra Branko Dukić 14. travnja ove godine donio je odluku za umanjenje plaća svim zaposlenicima gradske uprave, izuzev onih čija mjesečna primanja ne prelaze 4.000 kuna, za deset posto.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 10:32

Gradonačelnik Branko Dukić održao je jučer radni sastanak s čelnicima zadarske Gospodarske i Obrtničke komore te Zavoda za zapošljavanje, a u cilju pružanja potpore poslovanju zadarskog gospodarskog sektora u aktualnom trenutku korona krize.

Utorak, Travanj 14, 2020 17:00

Odlukom gradonačelnika od 14. travnja ove godine za 10 posto umanjena je osnovica za obračun plaća djelatnicima u gradskoj

Stranice