promocija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Rujan 4, 2021 15:40

Svečanom promocijom doktora znanosti i sveučilišnih specijalista danas je u Svečanoj dvorani započelo obilježavanje Dana Sveučilišta u Zadru - Dies academicus 2021. Uz nazočnost rektorice prof. dr. sc. Dijane Vican i prorektora prof. dr. sc. Nedjeljke Balić-Nižić, prof. dr. sc. Josipa Faričića, prof. dr. sc. Zvjezdana Penezića i prof. dr. sc.

Petak, Srpanj 9, 2021 14:44

Na Sveučilištu u Zadru danas je promovirano 85 sveučilišnih prvostupnica i prvostupnika sestrinstva te jedna stručna prvostupnica sestrinstva. Okupljene su u Svečanoj dvorani pozdravili pročelnica Odjela za zdravstvene studije doc. dr. sc. Nataša Skitarelić, promotorica prof. dr. sc. Marijana Matek Sarić i prof. dr. sc. Boris Dželalija.

Srijeda, Srpanj 7, 2021 14:51

Prva promocija prvostupnika Teološko - katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru održana je u ponedjeljak 5. srpnja u svečanoj dvorani sveučilišnog kampusa u Zadru. Prvostupnicima su se prigodnom riječju obratili i na uspjehu im čestitali dr. don Zdenko Dundović, ravnatelj Teološko - katehetskog odjela i zadarski nadbiskup Želimir Puljić, glavni promotor i veliki kancelar Teološko - katehetskog odjela.

Subota, Srpanj 3, 2021 13:31

U petak 2. srpnja u Multimedijalnoj dvorani na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru održana je 13. promocija sveučilišnih prvostupnika Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, na kojoj je promovirano 57 sveučilišnih prvostupnika kulture i turizma. Promociji su nazočili pročelnica Odjela izv. prof. dr. sc. Ljiljana Zekanović-Korona, promotor dr. sc. Jurica Grzunov i dr. sc. Gabrijela Vidić.

Srijeda, Lipanj 23, 2021 09:07

Na Odjelu za informacijske znanosti prošlog je tjedna promovirano 26 prvostupnika. Na uspjehu i diplomama čestitali su im promotor doc. dr. sc. Mirko Duić i pročelnica Odjela, izv. prof. dr. sc. Marijana Tomić, koja im je zahvalila na ovom trenutku ponosa i zajedništva.

Subota, Lipanj 19, 2021 15:30

Na Sveučilištu u Zadru danas je u tri odvojene promocije promovirano 150 magistrica i magistara različitih struka. U skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, promovirali su ih rektorica prof. dr. sc. Dijana Vican, prorektor prof. dr. sc. Zvjezdan Penezić i promotorica doc. dr. sc. Katica Burić Ćenan.

Subota, Lipanj 12, 2021 12:30

U Multimedijalnoj dvorani Novog kampusa Sveučilišta u Zadru jučer su promovirana 42 sveučilišna prvostupnika kulture i turizma. Dvadesetak okupljenih promovenata prigodnim su se riječima obratile pročelnica Odjela za turizam i komunikacijske znanosti izv. prof. dr. sc. Ljiljana Zekanović-Korona, a promociji je nazočila i zamjenica pročelnice izv. prof. dr. sc. Božena Krce Miočić.

Četvrtak, Svibanj 27, 2021 12:17

Usprkos koronavirusu i epidemiološkoj situaciji Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica i komunalno poduzeće Bošana d.o.o. od početka godine u intenzivnoj su pripremi za ovogodišnju turističku sezonu.

Nedjelja, Svibanj 23, 2021 10:30

Na licima vam se vide radost i ponos. Zadržite tu ljepotu i krijepite je svim svojim talentima i uvjerenjem da odlazite sa Sveučilišta profesionalno zreli i kompetentni. Diploma je jedro više na vašem životnom putu, kojim vjerojatno nećete otvoriti sva željena vrata. Susretat ćete i one koji će vas uvjeravati da je izvan Hrvatske ljepše i bolje. Nemojte misliti da nismo upućeni u "head hunting", lov na naše pametne mlade ljude s raskošnim ponudama za posao.

Petak, Svibanj 21, 2021 14:33

Zadarski poluotok na naslovnici »Kaleidoscopa« - časopisa poljske nacionalne aviokompanije LOT, slika Kornata i Telašćice u talijanskom časopisu Nautica naslova »Hrvatska, zaštićeni dalmatinski otoci, od parka do parka«, odnosno »Skriveni otoci kod Zadra« u magazinu »Bell’Europa« objavljene u svibanjskim izdanjima, povod su za osvrt na značenje i mehanizme nastajanja ovakvih reportaža, priča, članaka, TV i radijskih priloga u korist našeg turizma.

Stranice