promocija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Lipanj 12, 2021 12:30

U Multimedijalnoj dvorani Novog kampusa Sveučilišta u Zadru jučer su promovirana 42 sveučilišna prvostupnika kulture i turizma. Dvadesetak okupljenih promovenata prigodnim su se riječima obratile pročelnica Odjela za turizam i komunikacijske znanosti izv. prof. dr. sc. Ljiljana Zekanović-Korona, a promociji je nazočila i zamjenica pročelnice izv. prof. dr. sc. Božena Krce Miočić.

Četvrtak, Svibanj 27, 2021 12:17

Usprkos koronavirusu i epidemiološkoj situaciji Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica i komunalno poduzeće Bošana d.o.o. od početka godine u intenzivnoj su pripremi za ovogodišnju turističku sezonu.

Nedjelja, Svibanj 23, 2021 10:30

Na licima vam se vide radost i ponos. Zadržite tu ljepotu i krijepite je svim svojim talentima i uvjerenjem da odlazite sa Sveučilišta profesionalno zreli i kompetentni. Diploma je jedro više na vašem životnom putu, kojim vjerojatno nećete otvoriti sva željena vrata. Susretat ćete i one koji će vas uvjeravati da je izvan Hrvatske ljepše i bolje. Nemojte misliti da nismo upućeni u "head hunting", lov na naše pametne mlade ljude s raskošnim ponudama za posao.

Petak, Svibanj 21, 2021 14:33

Zadarski poluotok na naslovnici »Kaleidoscopa« - časopisa poljske nacionalne aviokompanije LOT, slika Kornata i Telašćice u talijanskom časopisu Nautica naslova »Hrvatska, zaštićeni dalmatinski otoci, od parka do parka«, odnosno »Skriveni otoci kod Zadra« u magazinu »Bell’Europa« objavljene u svibanjskim izdanjima, povod su za osvrt na značenje i mehanizme nastajanja ovakvih reportaža, priča, članaka, TV i radijskih priloga u korist našeg turizma.

Četvrtak, Svibanj 20, 2021 14:23

S obzirom na najnovije trendove i tehnološke mogućnosti predstavništvo Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Parizu je odlučilo organizirati ciklus virtualnih interaktivnih radionica u obliku »škola kuhanja« za najznačajnije francuske influensere i novinare specijalizirane za putovanja i gastronomiju, i to predstavljanjem ponude tri hrvatske turističke regije - Zadarske, Istre i Dubrovnika s fokusom na bogatu lokalnu gastronomiju i pripremu tipičnog jela i degustaciju lokalnog vina.

Petak, Svibanj 7, 2021 10:17

Unatoč pandemiji korona virusa koja još traje, Turistička zajednica Zadarske županije je tijekom travnja i svibnja ipak nastavila s redovitim aktivnostima organizacije studijskih putovanja stranih novinara, blogera i agenata, a koje su u prošloj godini bile gotovo u potpunosti obustavljene zbog nemogućnosti putovanja.

Ponedjeljak, Ožujak 22, 2021 12:30

U biogradskom Poduzetničkom inkubatoru održana je svečana promocija stručnih prvostupnika i prvostupnica ekonomije Veleučilišta Baltazar Zaprešić na Dislociranom studiju Biograd na Moru. Shodno epidemiološkim uvjetima u zvanje stručnog prvostupnika i prvostupnice ekonomije promovirano je ukupno 58 diplomanata i diplomantica koji su sa svojim profesorima, prijateljima i članovima obitelji proslavili jedan od najvažnijih dana u životu.

Utorak, Veljača 16, 2021 16:28

Turistička zajednica Zadarske županije na brojnim inozemnim tržištima predstavlja turističku ponudu Zadarske županije putem virtualnih sajmova, ali i prezentacija i radionica koje organizira Hrvatska turistička zajednica

Razdoblje nemogućnosti održavanja klasičnih turističkih sajmova i radionica diljem svijeta se i dalje nastavlja, no turistička promocija Zadarske županije se ipak intenzivno odvija virtualno.

Subota, Srpanj 4, 2020 21:21

Na Sveučilištu u Zadru u subotu su održane dvije svečane promocije na kojima je promovirano ukupno 77 magistrica i magistara različitih struka. Umjesto u planiranom terminu od 4. travnja, promocije se zbog epidemioloških okolnosti održavaju u dvije srpanjske subote - nakon dviju današnjih, još dvije će biti održane 11. srpnja.

Subota, Prosinac 14, 2019 16:45

Zadarski starčevićanci osnovali su još jednu podružnicu u Zadarskoj županiji - u Ražancu.
Podružnica Ražanac je sukladno Statutu i odlukama predsjedništva HSP AS-a u održala Izborni zbor na kojem je za predsjednicu izabrana Iva Miletić, mag.oec., a izabrana su i sva stranačka tijela i to jednoglasno.

Stranice