promocija

Ponedjeljak, Studeni 26, 2018 09:39

Sutra će se u 18 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar održati predstavljanje novog romana zadarskog pisca Frane Herende: "Soba 909". Roman, izdat u nakladi Profil, predstavit će Valentina  Mlađen, urednica Adriana Piteša kao i sam autor.

Subota, Srpanj 7, 2018 16:08

Na Sveučilištu u Zadru danas je promovirano 113 magistrica i magistara različitih struka. Svoju titulu stekli su na Sveučilištu koje je visokoškolske diplome dodjeljivalo još 1396. godine, s biljegom koji se može vidjeti i na današnjem rektorskom žezlu. Časno je biti karika u lančiću visokoobrazovanih građana s diplomom VII. stupnja Hrvatskog kvalifikacijskog okvira i Europskog kvalifikacijskog okvira, istaknula je u svom obraćanju rektorica Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijana Vican.

Subota, Svibanj 12, 2018 18:27

U Multimedijalnoj dvorani na Novom Kampusu Sveučilišta u Zadru danas je održana promocija 63 prvostupnice i prvostupnika odgojitelja predškolske djece . Prvostupnike su uime Sveučilišta dočekale pročelnica Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja doc. dr. sc. Maja Cindrić, promotorica izv. prof. dr. sc. Smiljana Zrilić i doc. dr. sc. Violeta Valjan Vukić, a svečanost je nastupom uveličao Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru pod vodstvom dr. sc. Tomislava Košte.

Petak, Travanj 20, 2018 18:05 1

Na Sveučilištu u Zadru danas je u zvanje sveučilišnih prvostupnika promovirano 36 studenata Odjela za germanistiku, koji su dobili diplome o završenom dvopredmetnom preddiplomskom sveučilišnom studiju, koja predstavlja krunu trogodišnjega rada, ali i prvi korak u novi izazov – stjecanje stupnja magistra znanosti.

Srijeda, Travanj 18, 2018 15:47 1

Na Sveučilištu u Zadru danas je održana svečana promocija polaznika Programa za stjecanje nastavničkih kompetencija, koju su Sveučilište preko svoga centra „Stjepan Matičević“, Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman te Središte za obuku HRZ i PZO "Rudolf Perešin" proveli za nastavni kadar. Kako je na početku istaknuo brigadir Goran Huljev, zapovjednik Središta za obuku HRZ-a i PZO-a ”Rudolf Perešin", program egzistira od 1996.

Ponedjeljak, Ožujak 19, 2018 20:51

Studij povijesti percipira se kao jedan od pet najtežih na Sveučilištu u Zadru. Od pedesetak upisanih, na drugu godinu upiše se svega dvadesetak studenata, što znači da ih oko šezdeset posto odustane već u prvoj godini. Zato, dragi roditelji, budite ponosni na svoju djecu, koja su do ove prvostupničke diplome došla isključivo svojim napornim radom i zalaganjem, rekao je pročelnik Odjela za povijest izv. prof. dr. sc.

Petak, Ožujak 16, 2018 19:23

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru jučer je održana svečana promocija prvostupnika/ica Hrvatskog jezika i književnosti i Ruskog jezika i književnosti.

Subota, Siječanj 27, 2018 16:56

Na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru u subotu je 65 studentica i studenata promovirano u zvanje stručnih prvostupnika - odgojitelja. Na prigodnoj svečanosti prvostupnicima su se obratili pročelnica Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja doc. dr. sc. Maja Cindrić i promotorica doc. dr. sc. Violeta Valjan Vukić.

Subota, Prosinac 9, 2017 18:31

Na Sveučilištu u Zadru jučer su održane dvije promocije magistara različitih struka. Uz rektoricu dr. sc. Dijanu Vican, čelnu osobu Sveučilišta, promociji je prisustvovala prorektorica dr. sc. Dijana Vican, te promotor dr. sc. Igor Radeka.

Petak, Travanj 21, 2017 00:00

Kuzmanović je istaknuo kako su promoventi na studij došli kao djeca i kao studenti anglistike, a izašli su kao mladi ljudi i kao anglisti, spremni na život pun izazova

Stranice