promocija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 2, 2019 12:20

"Regija kao treća Jugoslavija", knjiga Tihomira Dujmovića,  predstavljena je zadarskoj javnosti u Znanstvenoj knjižnici Zadar u organizaciji Udruge hrvatskih liječnika dragovoljaca 1990.-1091.,  HVIDRA-e  Zadar, Udruge ratnih veterana Hrvatske, hrvatski domobran – ogranak  Zadar te Udruge Hrvatskoj za dar – Zadar. 

Subota, Travanj 6, 2019 21:22

Novinari David Farley iz SAD-a i Vasiliy Andreev iz Rusije te blogerica Chiara Marchi iz Italije dobitnici su ovogodišnje Grand prix nagrade »Zlatna penkala« Hrvatske turističke zajednice za najbolje medijske objave o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji.

Subota, Ožujak 2, 2019 15:58

Istinoljubivost je vrlina, nastavite je njegovati. Nastavite učiti. Ako  čovjek uči u odrasloj dobi, on prosijava svoje znanje i gradi svoju osobnost, radi na svojoj unutarnjoj potpunosti. Budite ambiciozni; kao što  sportaši, planinari i drugi razbijaju granice u svojim podvizima, razbijate i vi granice znanja. Budite pronositelji svih hrvatskih vrijednosti u  europskom suživotu i šire, ma gdje god bili, poručila je rektorica  Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc.

Utorak, Siječanj 15, 2019 16:23

U biogradskom hotelu Adria održana je peta po redu  svečana promocija stručnih prvostupnika i prvostupnica ekonomije Veleučilišta Baltazar Zaprešić na Dislociranom studiju Biograd na Moru.

U zvanje stručnog prvostupnika i prvostupnice ekonomije promovirano je ukupno 43 diplomanata i diplomantica koji su sa svojim profesorima, prijateljima i članovima obitelji proslavili jedan od najvažnijih dana  u životu.

Utorak, Studeni 27, 2018 18:00

U organizaciji Udruge Dan u Općinskoj vijećnici u Pakoštanima održana je promocija knjige "Vatra života", prve knjige Roka  Stojanova, 25-godišnjeg Pakoštanca. Knjiga Vatra života: Posljednja potraga – Priče Astatara, je prvo umjetničko djelo fantastične tetralogije koja će u četiri djela činiti jednu cjelinu.

Ponedjeljak, Studeni 26, 2018 09:39

Sutra će se u 18 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar održati predstavljanje novog romana zadarskog pisca Frane Herende: "Soba 909". Roman, izdat u nakladi Profil, predstavit će Valentina  Mlađen, urednica Adriana Piteša kao i sam autor.

Subota, Srpanj 7, 2018 16:08

Na Sveučilištu u Zadru danas je promovirano 113 magistrica i magistara različitih struka. Svoju titulu stekli su na Sveučilištu koje je visokoškolske diplome dodjeljivalo još 1396. godine, s biljegom koji se može vidjeti i na današnjem rektorskom žezlu. Časno je biti karika u lančiću visokoobrazovanih građana s diplomom VII. stupnja Hrvatskog kvalifikacijskog okvira i Europskog kvalifikacijskog okvira, istaknula je u svom obraćanju rektorica Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijana Vican.

Subota, Svibanj 12, 2018 18:27

U Multimedijalnoj dvorani na Novom Kampusu Sveučilišta u Zadru danas je održana promocija 63 prvostupnice i prvostupnika odgojitelja predškolske djece . Prvostupnike su uime Sveučilišta dočekale pročelnica Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja doc. dr. sc. Maja Cindrić, promotorica izv. prof. dr. sc. Smiljana Zrilić i doc. dr. sc. Violeta Valjan Vukić, a svečanost je nastupom uveličao Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru pod vodstvom dr. sc. Tomislava Košte.

Petak, Travanj 20, 2018 18:05 1

Na Sveučilištu u Zadru danas je u zvanje sveučilišnih prvostupnika promovirano 36 studenata Odjela za germanistiku, koji su dobili diplome o završenom dvopredmetnom preddiplomskom sveučilišnom studiju, koja predstavlja krunu trogodišnjega rada, ali i prvi korak u novi izazov – stjecanje stupnja magistra znanosti.

Srijeda, Travanj 18, 2018 15:47 1

Na Sveučilištu u Zadru danas je održana svečana promocija polaznika Programa za stjecanje nastavničkih kompetencija, koju su Sveučilište preko svoga centra „Stjepan Matičević“, Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman te Središte za obuku HRZ i PZO "Rudolf Perešin" proveli za nastavni kadar. Kako je na početku istaknuo brigadir Goran Huljev, zapovjednik Središta za obuku HRZ-a i PZO-a ”Rudolf Perešin", program egzistira od 1996.

Stranice