dvorana kresimir cosic

dvorana_prendja
Subota, Studeni 22, 2008 00:00

Na Višnjiku je započeo tradicionalni dječji košarkaški turnir pod nazivom "Gradu s ljubavlju". Košarkaški vikend koji organizira Prvi koš - zadarska škola košarke i minibasketa održava se 11. godinu za redom. Zadarski nadbiskup Ivan Prenđa tim je povodom sinoć svečano blagoslovio dvoranu Krešimira Ćosića na Višnjiku.

djeca_visnjik_5
Subota, Studeni 8, 2008 00:00

kkzadar_kkbosna_tornado
Četvrtak, Listopad 16, 2008 00:00

Nakon utakmice je izostala tučnjava s gostujućim navijačima jer ih nije ni bilo, a da su i bili prisutni vjerojatno bi bili zabavljeni batinanjem svojih vlastitih igrača s obzirom kako su im igrali. Naši bi ih navijači mogli eventualno tješiti

dvorana
Utorak, Listopad 14, 2008 00:00

Jučer je u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku započeo tehnički pregled četiriju pomoćnih dvorana i desnog krila svlačionica. Prema riječima direktora ŠC Višnjik Dina Baila, očekuje se da će tehnički pregled trajati dva dana, nakon čega bi ŠC Višnjik i formalno preuzeo na upravljanje sve sadržaje Dvorane Krešimira Ćosića. Dino Bailo objasnio je i nedavni događaj kad je trener KK Zadra Aleksandar Petrović prekinuo trening zbog klizavog parketa u jednoj od pomoćnih dvorana.

ulaznice_visnjik
Ponedjeljak, Listopad 13, 2008 00:00

Zadarski list ponovno nagrađuje! Danas počinje nova nagradna igra Zadarskog lista, u okviru koje će čitatelji dobiti priliku osvojiti deset vrijednih godišnjih iskaznica Košarkaškog kluba Zadar. Dovoljno je prikupiti samo jedan kupon koji će izlaziti svakodnevno u tiskanom izdanju, zaključno s 25. listopada, i sudjelovati u nagradnoj igri čiji je glavni dobitak prilika uživanja u svim sportskim nadmetanjima KK Zadra.

miso_kovac_koncert8
Subota, Listopad 11, 2008 00:00

U rasprodanoj zadarskoj Dvorani Krešimir Ćosić  pred gotovo 9.000 fanatičnih obožavatelja, živa ikona hrvatske estrade Mate Mišo Kovač održao je veličanstveni skoncert. Svaka njegova pjesma, obraćanje publici i širenje ruku izazivalo je pravu „ekstazu"i skandiranje "Mišo, Mišo..."  Tijekom ovog neponovljivog glazbenog užitka, obostrano nabijenog emocijama, statika ove velebne ljepotice, uz dužno poštovanje prema rukometašima i košarkašima, izdržala je svoj zasigurno najveći ispit dosad.

visnjik
Utorak, Listopad 7, 2008 00:00

Mišo Mate Kovač, hrvatska pjevačka legenda, u četvrtak s početkom u 20 sati održat će koncert u dvorani Krešimir Ćosić na ŠC Višnjiku. Specijalni gost legendarnog Miše bit će jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe u Hrvatskoj,  splitski kantautor Dražen Zečić Zeko te zadarska grupa Banana.

navijacix_kkzadar_kksplit_39
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

Malo tko danas zna za Franju Mihalića, Antona Kovu Stipančića i druge hrvatske sportaše koji su pronijeli slavu hrvatskog sporta diljem svijeta. Malo tko u Zadru zna za znamenite Zadarane čijim s eimenima diče njihove ulice. Oni danas nemaju memoriju koji bi mlađe generacije inspirirala da pođu njihovim sportskim putem.

kkzadar_dvorana_cosic
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

Nakon dviju velikih predstva u rukometu i tenisu, u subotu je došla i dugo očekivana košarkaška premijera u dvorani na Višnjiku. Vip salon opet je bio pun ljudi vezanih za sport i košarku, ali ozračje oko te utakmice najbolje je dočarala zadarska glumica Gabrijela Meštrović Maštruko.

navijacix_kkzadar_kksplit_1
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

U današnjem broju (ponedjeljak) Zadarskog lista objavljujemo posebni prilog "Krešo opet živi u Zadru", u kojem donosimo najiscrpniji pregled događanja u Dvorani Krešimir Ćosić, vezanih za utakmicu i oko nje.

U fotogaleriji donosimo maleni dio objavljenih fotografija.