kucni ljubimci

pag_pas_1
Petak, Srpanj 16, 2010 00:00

Ovom odlukom propisani su uvjeti o načinu i držanju kućnih ljubimaca, pasa i slično. Nadzor nad provođenjem odluke vrši Komunalno redarstvo Grada Paga, a zbog nepoštovanja odredaba, vlasniku psa slijedi novčana kazna u visini od 1.000 kuna do 5.000 kuna, za pravne osobe do 10.000 kuna

Ponedjeljak, Lipanj 28, 2010 00:00

Svaki prvašić koji ovih dana navrati u PET CLUB na Relji dobit će zlatnu ribicu. Kako kaže Nelly Beatović Komadina, direktorica veterinarske ljekarne koja djeluje u okviru PET CLUB-a, ta je simbolična akcija namijenjena poticanju istinskih vrijednosti kod djece.

kucni_ljubimci
Srijeda, Prosinac 31, 2008 00:00 1

Buka od novogodišnjih rekvizita, petardi i vatrometa, ne ometa zdravlje samo građana tanjih živaca. Mate Ćurković, urednik web stranice o kućnim ljubimcima, kucni-ljubimci.net, ističe kako u ovim danima manje uživaju domaće životinje, dapače, kod njih to najčešće izaziva - stres.

kucni_ljubimci
Ponedjeljak, Listopad 6, 2008 00:00

Odnedavno je na internetu "osvanula" nova stranica www.kucni-ljubimci.net na kojoj se mogu naći brojne zanimljive i korisne informacije vezane uz kućne ljubimce. Stranica je jednostavna i pristupačna, a vlasnici i ljubitelji životinja na njoj mogu naći sve potrebne informacije o svojim ljubimcima.

Idejni kreator i autor stranice je Mate Ćurković i sam vlasnik nekoliko kućnih ljubimaca među kojima i pekinezer Ozzy.