tomislav karamarko

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
bozidar kalmeta
Srijeda, Svibanj 27, 2015 00:00

Kao jedna od "gotovo sigurnih" informacija ovih je dana u medije lansirana priča o tome kako će šef HDZ-a, Tomislav Karamarko, biti nositelj liste za IX. izbornu jedinicu. Ova je jedinica na parlamentarnim izborima HDZ-u bila jedna od najvažnijih pa bi, gledajući s te strane, bilo logično da prvi čovjek HDZ-a zauzme i prvo mjesto na listi.

Ponedjeljak, Svibanj 25, 2015 00:00

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predstojećim   parlamentarnim izborima gotovo sigurno će se kandidirati u devetoj izbornoj jedinici. Ovu odluku još uvijek nije službeno prihvatilo vodstvo  stranke, ali je ona praktički usuglašena u samom vrhu HDZ-a. Karamarko će dakle biti prvi na listi HDZ-a u jedinici koja obuhvaća Zadarsku,  Šibensko-kninsku i sjeverni dio Splitsko-dalmatinske županije, a u kojoj  je HDZ uvijek jako dobro prolazio.

Petak, Svibanj 8, 2015 00:00

Barem prema izjavama nakon zajedničkog sastanka županijskog i gradskog odbora HDZ-a Benkovac, zakopane su ratne sjekire na relaciji dogradonačelnik Svemir Vrsaljko i gradonačenik Branko Kutija.

Utorak, Studeni 25, 2014 00:00

Dolazak lidera državne oporbe, predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na proslavu Dana grada Zadra, bila je prilika i za blic konferenciju u predvorju HNK Zadar.

Svojim dolaskom potvrdio je podršku Božidaru Kalmeti te ocijenio kako je proširenje istrage u "aferi Remorker" na bivšeg ministar prometa, zadarskog gradonačelnika i potpredsjednika HDZ-a, u funkciji izborne kampanje.

Subota, Svibanj 11, 2013 00:00 2

Predsjednik HDZ Tomislav Karamarko obišao je jučer dio Zadarske županije, a potom u Zadru komentirao posljednje ankete koje u Gradu Zadru daju prednost HDZ-u.

- To smo i očekivali i zato je gospodin Kalmeta i kandidiran. Nismo mogli prepustiti slučaju sudbinu naše utvrde, Grada Zadra i njegove županije, rekao je na početku obraćanja novinarima kod crkve sv. Donata Tomislav Karamarko.

Četvrtak, Travanj 25, 2013 00:00 2

Srijeda, Ožujak 20, 2013 00:00 4

Hrvatska je u ovom trenutku devastirana jer oni koji su na vlasti ništa nisu u stanju učiniti, rekao je Karamarko, a Kalmeta je izrazio bojazan da se sve svodi na to da se Zadru oduzme administrativno središte

Ponedjeljak, Ožujak 11, 2013 00:00

Iako je Tomislav Karamarko poručio članstvu da se pripremi, jer dolaze prijevremeni izbori dobio je mlak aplauz, ali je Drago Prgomet nakon rečenice "Jednoobraznost ne, različitost da, zajedništvo da" doživio ovacije

Utorak, Veljača 12, 2013 00:00 1

Čovjek obučen u robijašku odoru izvukao je papir s natpisom "HDZ je opljačkao Hrvatsku" zbog čega Tomislav Karamarko nije održao pripremljen govor na okruglom stolu o investicijama

Stranice