mocire

Petak, Travanj 21, 2017 00:00 1

Za aktualnu kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra slobodno se može reći da u vrijeme svog mandata kao odgovoran dužnosnik ništa nije učinila ili je propustila učiniti za Zadar i zadarske potrebe, kazao je Frakin

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Kako se približava održavanje spektakularnog, humanitarnog malonogometnog turnira "Nogometaši u čast ženama",koji je zakazan za 28. prosinca, u Zadru raste temperatura i uzbuđenje iščekivanja.

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Novac od ulaznica i dobrovoljnih priloga skupljao se za kupnju office histeroskopa za Odjel za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Zadar vrijednog 150 tisuća kuna, kojeg nema nigdje osim u privatnim klinikama gdje pregled košta čak 5.000 kuna

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Nad Mocire su se nadvili neki tamni oblaci i oni nikako da krenu dalje. Kuglači Zadra nakon sedam kola imaju nula bodova. Doduše Zadrani su uspjeli dobiti jednu utakmicu, ali su im se i dva boda oduzela pošto nisu došli na dvoboj prvog kola u Osijek protiv Kandita. Tako se u ovom trenutku momčad iz Mocira nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Na konferenciji su se predstavili kandidati koalicije na listi za 9. jedinicu kojoj je nositelj Ante Rubeša, a u Zadru je bio i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić

Petak, Travanj 24, 2015 00:00

Od plemenite ideje izgradnje centra za osobe s posebnim potrebama, Mocire su postale još jedna hrvatska afera. Još prošle godine dalo se naslutiti da projekt neće biti gotov ni 2015. i da će djeca Latice i Voštarnice još jednu godinu ostati na starim neuglednim mjestima.

Utorak, Veljača 3, 2015 00:00

Na jučerašnjem sastanku u Zagrebu došlo je do   preokreta oko financiranja Centra za osobe s poteškoćama u razvoju   Mocire. Naime, da bi se Centar što prije završio, Grad Zadar na sebe je  preuzeo puno veće financijske obveze od dosadašnjih.

Odmah nakon sastanka razgovarali smo s pročelnikom gradskog  Upravnog odjela za odgoj i školstvo, Josom Nekićem, koji je na sastanku  u Zagrebu bio sa pročelnicom Ureda gradonačelnika, Mirjanom Zupčić.

Četvrtak, Siječanj 29, 2015 00:00

Predstavnici Grada Zadra početkom veljače odlaze na sastanak u Zagreb, čime su stvoreni uvjeti za nastavak radova na Centru za osobe s posebnim potrebama Mocire.

Srijeda, Prosinac 3, 2014 00:00

Predstavnici Grada opet moraju na sastanak u Ministarstvo znanosti i obrazovanja kako bi u dogovoru s bivšim izvođačem radova, Alcomom, omogućili nastavak radova na centru Mocire.

Stranice