mocire

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Veljača 20, 2019 11:45

 Gradskoj upravi Zadra otvorili su ponude na javnom natječaju Radovi na dovršenju i dogradnji Centra za odgoj, obrazovanje,  rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama „Mocire“, kojih je  pristiglo ukupno tri. Procijenjena vrijednost radova je 21,25 milijuna kuna. Grad Zadar u sufinanciranju ovih radova sudjeluje s čak 50 posto, a  ostatak će dodati Ministarstvo socijalne politike i Ministarstvo obrazovanja.     

Subota, Siječanj 5, 2019 15:20
Iako je Grad Zadar 19. prosinca prošle godine objavio natječaj za "dovršenje i dogradnju Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama Mocire", na natječaj se još  nitko nije javio. Naravno, to ne znači i da neće jer se u ovakvim situacijama ponude često šalju zadnjih dana, pa zasad već ima upita zainteresiranih tvrtki o uvjetima natječaja.
Korisnici čekaju 10 godina 
Utorak, Kolovoz 21, 2018 09:15

Djeca vrtića Latica, Osnovne škole Voštarnica i štićenici udruge Sunce ni ove školske godine neće useliti u Centar za osobe s posebnim potrebama Mocire. Iako gradski Odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo čini sve za projekt bude gotovo što prije, novi napuci iz Zagreba odgodili su dovršetak Centra.

Srijeda, Travanj 18, 2018 08:35

U Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potpisan je Dodatak Ugovoru o sufinanciranju kapitalnog projekta izgradnje građevine Dječjeg centra „Voštarnica“ (Centar Mocire). Ugovor su potpisali ministrica demografije Nada Murganić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak i gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić.

Petak, Ožujak 23, 2018 20:38

Kako bi uljepšali Uskrs socijalno najugroženijim zadarskim obiteljima i ove je godine priređena humanitarna malonogometna utakmica, čiji je organizator bio Lions klub Zadar. Već tradicionalno u dvorani Mocire sastale su se ekipe Lionsa i Liječnika, potpomognuti nekolicinom poznatih bivših zadarskih sportaša jer su objema ekipama nedostajali njihovi standardni igrači.

Utorak, Listopad 17, 2017 18:10

Jedan od mnogobrojnih starih varoša u Kruševu plijeni pozornost svojim starim kamenim kućama, kojima čak ni agresor u Domovinskom ratu nije mogao ništa. Ostale su ove kamene građevine, nastale prije najmanje 200 godina, u kojima su oni najstariji stanovnici Kruševa u njima i rođeni.

Utorak, Listopad 17, 2017 18:08

Zadarska Udruga za autizam Zadar devet godina sustavno pomaže osobama s poremećajem iz autističkog spektra, kao i njihovim obiteljima, a zadnjih godinu i pol dana imaju zaposlenu radnu terapeutkinju. Terapeutkinja Lidija Hrunčev svakodnevno radi s članovima ove udruge na pola radnog vremena, doznajemo od Ante Armaninija, predsjednika Udruge za autizam Zadar, koja je do svoga osnivanja 2009.

Utorak, Srpanj 4, 2017 11:18

Gimnastičari Salta napokon su dočekali i taj dan. Jučer je SC  Višnjik, kako kaže direktor Denis Karlović, počeo radove na obnovi nekadašnje odbojkaške dvorane koja je dodijeljena jednom od triju bazičnih  sportova - gimnastici.

Petak, Travanj 21, 2017 00:00 1

Za aktualnu kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra slobodno se može reći da u vrijeme svog mandata kao odgovoran dužnosnik ništa nije učinila ili je propustila učiniti za Zadar i zadarske potrebe, kazao je Frakin

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Kako se približava održavanje spektakularnog, humanitarnog malonogometnog turnira "Nogometaši u čast ženama",koji je zakazan za 28. prosinca, u Zadru raste temperatura i uzbuđenje iščekivanja.

Stranice