mocire

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Kako se približava održavanje spektakularnog, humanitarnog malonogometnog turnira "Nogometaši u čast ženama",koji je zakazan za 28. prosinca, u Zadru raste temperatura i uzbuđenje iščekivanja.

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Novac od ulaznica i dobrovoljnih priloga skupljao se za kupnju office histeroskopa za Odjel za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Zadar vrijednog 150 tisuća kuna, kojeg nema nigdje osim u privatnim klinikama gdje pregled košta čak 5.000 kuna

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Nad Mocire su se nadvili neki tamni oblaci i oni nikako da krenu dalje. Kuglači Zadra nakon sedam kola imaju nula bodova. Doduše Zadrani su uspjeli dobiti jednu utakmicu, ali su im se i dva boda oduzela pošto nisu došli na dvoboj prvog kola u Osijek protiv Kandita. Tako se u ovom trenutku momčad iz Mocira nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Na konferenciji su se predstavili kandidati koalicije na listi za 9. jedinicu kojoj je nositelj Ante Rubeša, a u Zadru je bio i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić

Petak, Travanj 24, 2015 00:00

Od plemenite ideje izgradnje centra za osobe s posebnim potrebama, Mocire su postale još jedna hrvatska afera. Još prošle godine dalo se naslutiti da projekt neće biti gotov ni 2015. i da će djeca Latice i Voštarnice još jednu godinu ostati na starim neuglednim mjestima.

Utorak, Veljača 3, 2015 00:00

Na jučerašnjem sastanku u Zagrebu došlo je do   preokreta oko financiranja Centra za osobe s poteškoćama u razvoju   Mocire. Naime, da bi se Centar što prije završio, Grad Zadar na sebe je  preuzeo puno veće financijske obveze od dosadašnjih.

Odmah nakon sastanka razgovarali smo s pročelnikom gradskog  Upravnog odjela za odgoj i školstvo, Josom Nekićem, koji je na sastanku  u Zagrebu bio sa pročelnicom Ureda gradonačelnika, Mirjanom Zupčić.

Četvrtak, Siječanj 29, 2015 00:00

Predstavnici Grada Zadra početkom veljače odlaze na sastanak u Zagreb, čime su stvoreni uvjeti za nastavak radova na Centru za osobe s posebnim potrebama Mocire.

Srijeda, Prosinac 3, 2014 00:00

Predstavnici Grada opet moraju na sastanak u Ministarstvo znanosti i obrazovanja kako bi u dogovoru s bivšim izvođačem radova, Alcomom, omogućili nastavak radova na centru Mocire.

Četvrtak, Studeni 6, 2014 00:00

Kako je od sastanka u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta prošlo gotovo mjesec dana, nazvali smo kabinet ministra želeći provjeriti je li se problem centra Mocire maknuo s mrtve točke.

Njegova nam je savjetnica Anja Korda odmah potvrdila da uskoro čak dolazi do primopredaje gradilišta, što je izvrsna vijest za sve one koji ovaj projekt godinama priželjkuju dovesti do kraja.

Stranice